Kivancsi vagyok hogy van-e itt a forumban, vagy Finnorszagban magyarul beszelo kulfoldi.
8 evet eltem Budapesten.
Szia Északi szél!
Gratulálok a magyar myelvtudásodhoz!!
Melyik városban élsz?
Mert én nem sokára Ouluba fogok költözni!!
És,ha gondolod szivesen segítek neked!
33.
Icus 14 years
Szia
Köszönöm szépen. Szerintem nagyon szép a magyar nyelv és érdekel a finn és magyar közötti nyelvrokonság.
32.
északi_szél 14 years
Szia.
Hát elismerésem, ha egyedül tanultál meg magyarul ilyen jól. Miért pont a magyar?
31.
Gerda 14 years
Sziasztok!
18 éves finn fiú vagyok
Már három éve magamtól tanulok magyarul. Szeretnék megismerkedni magyarokkal és többet tanulni magyarul.
MSN-címem: yankor##kukac##luukku.com
30.
északi_szél 14 years
Hallottam mi történt keddinmegint.. Öszinte részvétem.
29.
Finlandia 16 years
sziasztok!
németül tanulni vágyóknak, v segítségre szorulóknak v bárkiknek ,szerintem tudnék segíteni magyarmennydorgo##kukac##gmail.con
Én is szeretnék egy finn jóembert keríteni magamnak,de nem infó kéne,hanem egy barát (nem olyan barát;haver)De ha külföldön él és beszél magyarul,nekem az is tökéletes,sőt!Szeretnék írni Finnországba hehe
23.
Ors 16 years
Sziasztok!
Van itt valaki Finnországból? Plz, írjon egy mailt a luciel##kukac##indamail.hu címre. Csak egy kis segítség kellene, köszi.
22.
Luci 16 years
A német levelezőtárs nekem is jól jönne. Akár anyanyelvi, akár magyar az illető.
Bár ez nem kimondottan egy ilyen fórum, de hátha
21.
Hógolyó 16 years
Az angolt vállalom, esetleg a németet is.
oliver.mueller88[kukac]gmail.com
20.
Jégember 16 years
Sziasztok!!!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet német, vagy esetleg angol levelezőtársat találni??? Kérlek segítsetek, ha tudtok...