RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Finn tudásom a 0hoz konvergál, így meg szeretnék vkit kérni h segítsen ki.
Annyit szeretnék finnül mondani, h:
Remélem hamarosan viszontlátlak itt Magyarországon.
Előre is köszönöm!
1165.
Itt havazik mint állat!!!
1163.
az biztos h foglalt....
minden tag az.
1162.
Sziasztok. Tudzok valamit Lauriról? Együtt van-e Paulával vagy nem? Van-e barátnője?
1161.
azt értettem h kiitos
P
Milyen kis csinosak voltak.
1160.
Ez a finn függetlenségnapi ünnepségen készült. De hogy mit mond azt nem tudom.
1159.
köszi az infot, lehet majd ha használom egyszer.
D
De kár h nem lehetek ott...:S
Vircsi 11??? az már egy komplett filharmónikus zenekarnak megfelelne..
1157.
Juhhuj,most végeztem a november 23-i koncertvideókkal!Nagyon jó volt!Leesett állal,könnyes szemekkel, a karfát markolva néztem végig.Legszívesebben időutaztam volna.
Ja és megszámoltam,11 akusztikus gitárt vittek a koncertre.
1156.
Jó régen voltam már én is. Eltüntem a Facebook rejtelmes bugyraiba. Most ott vagyok leginkább mert ott van nyelv oktatóprogram. Luingo a neve és ilehet a leckéket nyomtatni. nagyon jó!
Lauri és még néhány ismert ember részfog venni egy ünnepségen. Azt hiszem ez a finn fügetlenség napjához tartozik. Az ünnepség az elnöki palotába lesz.
December 6.-án. Ha jól fórdítottam őket.
1155.
Boldog szülinapot neki!! természetesen nem hagyunk ki senkit!
hogy telik az idő basszus, milyen kis fiatalok voltak anno.
1154.
Hú,hogy lemaradtam a fórumozásban! Örülök,hogy egyként álltatok ki egymásért, a közösségért.
Ma van Eero születésnapja.(Uyge mi nem felejtjük el!
Hyvää syntymäpäivää Eero!
Üdv mindenkinek és legyünk ügyesek, valaki nyerje meg a helsinki utazást
1153.
láttam a macisapit is!! meg mikor ragasztja fel a rasmus feliratot a ragasztószalaggal, látszik h ő csinálta...
Megérkezett Finnországból a csomagom, tök jó a best of albi!!! jeahhh. és mellé limitált kiadású könyv is, tök szép fekete!!!!!
1152.
Én néztem!Nagyon ott volt,és Laurinak cuki volt a sapija!
Jah,igen!Pauli kicsit furcsa most ilyen rövid hajjal
1151.