FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

Finn metal/rock

Közkívánatra.

Személyes kedvenceim:
MOONSORROW, Nightwish, Stratovarius, Turmion Kätilöt, Norther, Finntroll, Velcra.

Tetszik még az Eläkeläiset is.
Elän humppalla!
Csatlaxom: lécciii. :roll:
calkyarha##kukac##citromail.hu
188.
Calkyarha
18 éve
Hát, ha nekem is küldenél...1000 köszi!!!
vhzs##kukac##freemail.hu
187.
zsuzsi2170
18 éve
Nekem is küldj lécci!!!laugh
kuoleman.enkeli##kukac##citromail.hu
186.
Kuoleman Enkeli
18 éve
Iltatähti!!! Nekem légyszi küld majd el a képeket!! Egyszerűen IMÁDOM azt az országot...de képem az nem sok van róla... iwiwem azmeg ugye nincs... szóval ha megtennéd: solitude##kukac##theend.hu smile ezerszer köszismile
185.
pancake
18 éve
jaja, tényleg nem kell, közben rájöttem tounge smile bocsi smile de szerintem érdemes, mert úgy advancedebb smile (hű de szép szó tounge )
184.
anna
18 éve
Nem tudom milyen telefonkönyvre gondolsz, de a telefonkonyv.lap.hu-n talán találsz vmit...

Szerintem ahhoz, hogy a youtube-n klippeket nézzenek nem kell regisztrálni, legalább is nekem nem kellett. smile
183.
Gever
18 éve
köszismile
182.
Kuoleman Enkeli
18 éve
finn telefonkönyv? én sajnos nem tudok linket sad face de biztos jó móka lenne, lehetne nagy számlát csinálni tounge smile
enkeli: a klipet megtalálod a youtube.com oldalon (sok más klippel együtt smile ) csak regisztrálni kell, és már nézheted is, ingyenes... smile
my winamp plays: tenhi - hallavedet smile
181.
anna
18 éve
Sziasztok! Nem tudnátok adni egy linket, melyen egy Finnországi telefonkönyv van?

KÖSZÖNÖM!
180.
katonabalint
18 éve
Hello, a cím jelentése: "Halál-szülte művész", de a teljes fordítást is megtalálod itt:
http://nightwish.dsgnet.hu/nightwish.php?page=hunonce10
179.
Kicsi B
18 éve
moi mindenki! szükségem lenne egy finn nyelvtudással rendelkező emberke segítségére,mit jelent a Kuolema tekee taiteilijan(egy nightwish szám címe)magyarul? kiitos
178.
helvetti
18 éve
Szerintem is mázlis vagy: menni a fini hűvösbe a sok finn közé és egyébként is...smile
Én még nem láttam a klipet, de biztos tetszene!
177.
Kuoleman Enkeli
18 éve
iltatähti : mázlista vagy,nagyon smile
ha már így szóba hoztad a wiwet, akkor rákérdezek: ki van még fenn?smile aki gondolja én gábris anna vok smile
nekem is valszeg meglesznek tarja (turunen smile ) cuccai smile én azt is nagyon bírtam, amit a kesici-vel alkottak, a klip is egész pofás lett smile
176.
anna
18 éve
Csak annyi újat tudok, hogy Tarjának 2007-ben megjelenik a szólólemeze, meghogy megjelent a Nightwish-könyv és az End Of An Era.(ami a hétvégén meglesz!!! laugh)
Érdemes elolvasni vagy (aki tud finnül) meghallgatni Tarja sajtótájékoztatóját.
Nem tudom kinek lehet igaza.....mindenesetre meglesz Tarja szólólemeze és a Nightwish albuma is. smile
175.
Kuoleman Enkeli
18 éve
Jóságos gatyamadzag.Már azt hittem,Tarja Halonent rúgták ki,tudjátok, az elnököt...Jött rám a frász!!Hisz épp most választották meg újra...
by the way, időjárás.Most ott is több héten át 30 fok volt,úgyhogy néhány ottani barátnőm barnább, mint én!!Legalábbis ezt állítják.Jövő héten megyek ki egy hónapra,és kiderítem, ki milyen barna.Remélem, lesznek képek, amiket felrakok iwiwre,vagy nem is tudom...akit érdekel, szóljon,elküldöm...finn táj szerelmeseinek onlysmile
ja,és egy hetet töltök Sotkamoban,really-really északon!!csak a képek miatt...
na,ennyi voltam mára, megyek borogatni a bokámat.
174.
Iltatähti
18 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.