Személyes kedvenceim:
MOONSORROW, Nightwish, Stratovarius, Turmion Kätilöt, Norther, Finntroll, Velcra.
Tetszik még az Eläkeläiset is.
Elän humppalla!
A Nightwish End of an Era DVD-jén Tarja a The Kinslayer közben mond walamit finnül.Segít walaki megfejteni,hogy mit mondhat és,hogy amit mond azt,hogy kell leírni?Köszönöm.
488.
ajvi18 15 éve
A Moonsorrowon én is ott voltam!Habár csúsztak a zenekarok,meg kicsit béna volt a szervezés,azért mégis jól éreztem magam!A finnek egyszerűen zseniálisak !
487.
vircsi 15 éve
Moonsorrow nagyon nagyon jó volt!!! Sajnálhatja aki kihagyta, éppen ezért menjen el a legközelebbire!
486.
Fraien 15 éve
A Dürrer kert nagyon felkapott mostanában. Moonsorrow is ott lesz márciusban azt hiszem.
485.
Finlandia 15 éve
Én a HIM zenéjét imádom nagy rajongójuk vok!! (L) Nem tudja vki h a közeljövőben terveznek magyarországi koncertet??? Mert ha igen én biztos ott leszek
484.
Finiki 16 éve
ez a hivatalos oldalukon van, szerintem jönnek!!ha már oda feltették, nézd meg!!!
483.
korppi 16 éve
Nem mondok előre semmit,majd kiderűl. Augusztus még messze van.
482.
Finlandia 16 éve
van dátum!! Apocalyptica a Szigeten 08.15-én!!!!!!!!!!!!
481.
korppi 16 éve
szerintem a mi részünkre nem sok
inkább punk és SKA zenék lesznek főként
480.
vircsi 16 éve
a Voltot meg se néztem, most nincs semmi emlitésre méltó??
479.
korppi 16 éve
Inkább mennék a Szigetre Apora,mint a Voltra. Elég ratyi az idei Voltos felhozatal.
Na,majd kiderül...
478.
vircsi 16 éve
még kérdés melyik nap, de jön valaki a Szigetre Apocalypticára????????? én megyek, igaz eddig sok mindenre mondtam h megyek,, erre tutifix, kettőn már voltam, ez se hagyom ki.
477.
korppi 16 éve
Most hogy megtudtuk hogy a Rasmus feloszlás kacsa hír. Itt egy új és ez igaz mert a Stratovarius főnők Timo Tolkki megerősítette a hírt. A stratovarius feloszlik
476.
Finlandia 16 éve
Nagyon jó volt a koncert Anettében kelellemeset csalódtam nagyon jó a hangja. Nem nagyon álltunk előre mert ott nem volt hely. Hallani azért hallottuk és láttuk a koncertet. A fények és a pirotechnika is nagyon jól meglett csinálva. Írtam a iwiwre is élmény beszámolót. Éjfél után értunk haza,mert még a koncert után még szórakoztunk. Tegnap meg fáradt voltam nagyon ,felkeltem reggel de vissza aludtam ebédután. Jövőre ha jönnek megint megyek.