Helló mindenkinek!
Végre eljutottam a gépig. Első dolgom, hogy ide benézzek, mert ez az oldal azért van, hogy bárki 'papírra vesse' azt, amit gondol! Hát én ezt gondolom.
Nekem mindenki véleménye nagyon sokat számít, és nagyon fontos. Legyen az negatív, vagy pozitív. Egész más egy olyan embert hallgatni, aki a saját bőrén szerzett tapasztalatokat, és egy olyanét, aki még csak térképen látta Finnországot. Azt gondolom, sokan itt eléggé el vagyunk keseredve. Néha egy-egy üzenet nem olyan hangvételűre sikeredik, ami mindenkinek elnyerné a tetszését. Kilátástalanság, aggodalom, stressz...soroljam?
Van akinek ízlik a citrom, van akinek nem. Egy biztos, aki megkóstolta, az tudja milyen! És örülök, hogy Solomty megismertette velünk a sötétebbik oldalt is. Ha valahova készül az ember, tudni szeretné a buktatókat is, nem igaz?
És CsisziOO, tök igazad van, aki egyszer kijutott, az.....nem akar?....vagy nem tud segíteni. Nem lehet olyan egyszerű a segítség sem. Valóban féltik a munkájukat az emberek odakint is, de ez csak természetes! Az is nagy segítség, ha a negatívumokat is tudjuk!
A férjem immár 5. hete van Belgiumban, és a testvérét szeretné kivinni....bizony nem könnyű!!!
Remélem nem bántottam meg senkit!
Az a baj ezzel az oldallal, hogy olyan személytelen. Solomty, CsisziOO, Gréta....csak nevek. Tök jó lenne, ha legalább egy fényképet fel lehetne tölteni, nem? Lassan olyanok leszünk itt, mint egy nagy család!
Oké, nem fárasztok tovább senkit! Örülök, hogy itt lehettem.
Jó éjt mindenkinek!
Kriszta
107.