FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Nah igen...jó lenne egy HFTS-hangulatú lemez újra...az az igazság, hogy pont emiatt az új lemez miatt már nem ők a kedvenceim, mondjuk nekem is megváltozott mostanában az ízlésvilágom. Most a Muse-ba vagyok beleszeretve, egy jó haverom mutatott egy koncertfelvételt tőlük...zseniális zene, zseniális a gitár és a szövegek sem gagyik. De egész egyszerűen Lauri hangja annyira egyedi, hogy abból nem t'ok kiszeretni smile
1000.
Lauria
15 éve
Hajjaj akkor jól tippeltem hogy én vagyok az egyik legidősebb a 19 évemmel smile
999.
Lauria
15 éve
Nóri és a cintányér...he...azzal vágtam volna fejbe!laugh
Hát igen,vannak ilyen rajongók is a világon,de higgyétek el nem ő a legnagyobb!És az tök felesleg kérdés volt tőle,hogy megkérdezte Eerot,hogy jógázik-e?Az egész világ tudja mi a szitu Eeroval kapcsolatba.Nekem az első infók között volt,mikor "megismerkedtem" a bandával,hogy Eero jógázik...
Én az új albummal kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani,nagy kár,hogy újból BL hangulatú lesz.Igaz, a BL-szal új stílusú lett a Rasmus. Amit a srácok saját maguk találtak kilaughDeath Pop...azért hiányozni fognak a Dead Letters-es számok hangulata.Az a legfergetegesebb album a világon.
Abba meg reménykedjünk,hogy mostmár akárhányszor MO-ra jönnek nem mindig Nórikát fogják felhívni "énekelni"smile
998.
Hattu95
15 éve
(Megint)Hello mindenkinek!
Látom többen reagáltatok erre a színpadrafelhívós-fotós dologra...félre ne értsétek senkit nem akarok "kiutálni",sem ujjal mutogatni,hogy ez meg az iylen meg oylan,de azért azt lássuk be,hogy van 1-2"furcsa" rajongó akiknek furcsa elképzeléseik vannak a banda tagjairól és önmagukról is....és valahogy mindig az iylenek kapnak lehetőséget a beszélgetésre,fotózásra...stb...és egyáltalán nincsenek zavarban amikor találkoznak velük,sőt teljesen rájuk másznak...nekem még a Szigeten sikerült AKIt+EEROt egy kép erejéig elcsípni,és meg se tudtam szólalni,sőt remegett a kezem,nem hittem el,hogy tényleg ott állnak mellettem a kedvenc zenekarom tagjai.De az ilyen (mondjuk úgy "Nóri-félék")telejesen úgy viselkednek mintha ők tök jóba lennének a srácokkal+annyira ismernék őket...stb..nem egy iylet láttam most is meg februárban is.Én csak ennyit mondtam,hogy ez idegesít.Egyébként nektek(aki írta,hogy volt)honnan volt iylen fotós VIP belépő?
A 2010zel kapcsolatban: a Nóri oldalán olvastam,(mivel ő interjút csinált Eeroval elég sok dolgot tud): új album talán jövőre,zeneileg hasonló a BL-hoz,már nem dolgoznak Desmonddal(hál'Isten smile ),és nem tudom mikor jönnek,de Lauri nem azt mondta,hogy hamarosan? wink
http://hungarianrasmusworld.webs.com/apps/auth/login?try=1&next=apps%2Fprofile%2FnoProfileForm%3FfirstTime%3D1
ez az az oldal(Nórié),ahol elvileg megnézhetitek a képeket és amiket én itt "röpke"fél oldalban leírtam(bocsi,h iylen sok lett).Jah,egyébként én 17vagyok,ha valaki átlagéletkort akar számolni smile
997.
Lintu79
15 éve
Kicsit elmerengve a jövővel kapcsolatban...Tudjátok,hogy a srácok jönnek-e 2010-be?
Mert én itt-ott hallottam infókat és azt hallottam,hogy igen,jönnek és egy új lamez is készülőben van!smile
De azért jobb előre felkészülni a szívrohamomra,abban az esetben,ha tényleg jönnek, mert még "szűz" vagyok a koncertek sorával!laugh
Meg visszatérve arra,hogy az átlag életkor menny és úgy 17 és 20 között tippelek:/Javítsatok ki,ha nem így van!Tapasztalatból tudom,hogy ilyen idősek mint én(14-15),kevés van!Ami eléggé gyatra szám,mert az emberiségnek nagy szüksége van a The Rasmus zenéjérelaugh
996.
Hattu95
15 éve
azt kihagytam, hogy tudtommal ilyen még nem volt/ vagy lehet tudja a fene/ hogy valaki 2x legyen, meg kapjon ilyen nagy értékű 'szuvenirt', egyik ismim pont elkapta Aki dobverőét. mákos tavaly is elkapott egyet....laughDDDDDDDD
995.
korppi
15 éve
te nem voltál kint? most nem olvasok vissza ha igen.
nekem ezzel csak az a 'bajom', hogy lehet,sőt biztos,hogy más is ment volna, de ha lezsirozta előre, akkor megérdemelte, ezt nem vitatom, ha volt olyan ügyes hogy elérte, nincs kifogásom. gratu érte.
Belegondolva meg láttam rosszabbat is más külföldi vidiket nézve,na némelyik nagyon durva volt. Nekem ez elment és a jó kategória között mozgott, amugy én nem mentem volna ki, totál szar hangom van, nem akarom őket beégetni, meg a hazai rajongógat..smile))))))))
A többiek nevében meg nem beszélhetek, tudjátok jól hogy ha van valami akkor megvan annak a negativ párja is, és ez igy is marad. Mindenki döntse el magában ő hova tartozik.ennyi, továbbra is dumáljunk a srácokról, élményekről, utazásról,finn dolgokról. kész-passz.

Finlandia köszi, akkor tuti erre a kettőre megy ismerősöm, azt mondta elmegy megnézi Lauri meg Ville házát.laughDD Remélem nekem is megadatik hogy kimenjek. Már nézegettem kiviből mennyi a repülőjegy. hátt voltak durva árak.
994.
korppi
15 éve
Jaj emberek...most mondjátok meg, mire jó ez? Egymást osztani, csak mert a másiknak megadatott az, amit ti is szeretnétek...senkit nem akarok védeni, és én is össze-vissza szarnám magam, ha egyszer lehetne egy közös fotóm a srácokkal vagy beszélhetnék velük egy-két szót (bár egy gitárórát sem utasítanék vissza Paulival smile )! Szóval, nem szeretném, ha bárkit is kiutálnánk azok közül, akik beírnak ide, én is ezért regisztráltam fel, mert azt láttam, hogy ez végre nem egy ilyen ócsárlós, magának való közösség, hanem egy tisztességes, normális módon véleményt nyilvánító felnőttek alkotta fórum (ezt persze nem tudom, mennyi az átlagéletkor itt, de ezek után érdekelne).
Szóval, szerintem jobb lenne egymás örömének örülni, és nem utálni érte, akármilyen stílusban is érte azt el, amíg nem árt senkinek, addig hagy csinálja, nem?
Ez persze csak az én véleményem, teljes mértékben szubjektív.
993.
Lauria
15 éve
Nekem is vannak kint ismeröseim és szintén 2. A Qustockot és a Twin city fesztivált nézték meg.

992.
Finlandia
15 éve
Jó cikk! Köszi a linket. Mindig úgy van hogy eltelik pár nap a koncert után akkor lesznek új videók feltéve.
991.
Finlandia
15 éve
ha esetleg el akarnátok olvasni az irományom:
http://tininews.hu/index.php/ajanlok/mozaik/558-hungary-finland-the-rasmus-campus

kiitos kaikille!
990.
korppi
15 éve
itt csak 1 valaki küzd érte, mi mind a négyükért harcolunk!!!!toungeP
még régebben poénból, mikor kint voltunk koncerten barátnőmmel felosztottuk magunkat ki kié, én Paulit választottam!!!! laughDD övé lett Lauri, akkor Aki maradt neked. toungePPPPPP
989.
korppi
15 éve
Harc Lauriért,vagy mi van itt?tounge De jó így kívülállóként nézni ahogy itt dumáltok!laugh Jó,hogy Aki kegyeiért nem küzd senki!tounge Szerencsés emberke vagyok!laugh
Legalább nem kell senkivel se osztozkodnom!smilesmilesmile
988.
Hattu95
15 éve
hol láttad te a közös képet?? megnézném poénból...
mi is 3 órát vonatoztunk oda, aztán persze ugyanennyit vissza, de nekem megérte. Én is szeretnék közös képet, de ha nem jön össze nem bánkódom, most inkább szórakozzak meg minden, de azért nem fogok ott vadászni rájuk.csak ezért. majd összejön hidd el.
Örök emlék maradnak az aláirások.,örüljünk ennek is.
Amugy nekem is volt vip belépőm,jut eszembe igy utólag, igaz fotós-újságiros, elvileg bemehettem volna, de én nem dekkolok ott örökké.meg a biztonságiak se tudták mi van, az egyik nem is engedett volna be fotózni a szinpad elé, holott tökre lehetett volna azzal.inkább nézelődtünk meg meghallgattam ezt azt, ugyis félig munka volt.
Jönnek még legközelebb majd akkor alkotunk valamit.laughDD
987.
korppi
15 éve
hát, nekem is Dórinak hangzott a neve, beszámolót is így írtam, de akkor egyrészt azt is javítom, másrészt a Duna TVs cuccal lehet, h késni fogok, de még a héten meglesz. tényleg ezer bocsika, csak sajnos közbejöttek dolgok :S.

Sweetie, elküldtem a fordítást ^^
986.
crowbaby
15 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.