FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Jaj télleg.Észre se vettem,h ő írt....akkora egy nyomorék,mit aakr nézni azon a videón? a közös képén meg LAurival...fú Lauri ki se látszik,úgy rá van mászva tounge...tök idegesítő hogy az ilyenek kapnak mindig lehetőséget "közelebb kerülni" hozzájuk...az ilyen kis p***ák...én meg utaztam többszáz kilómétert,gondolom nem voltam vele egyedül,és csak 1közös képet akartam sad face már 5éve erre vadászom smileNajó a szivecskés aláírás se semmi winkDe legalább jó lett vna beszélni velük egy mondatot vagy vmi...ha már ennyit "szenvedtünk"miattuk.Én pl 26órát nem aludtam,cigifüstöt szívtam de rengeteget,és akikkel vtam betegek lettek,meg lehet,h én is sad face DE azért a koncert tökéletes volt smile
985.
Lintu79
15 éve
moikka!
Jaa ő irt ide pár sorral lentebb hogy van e kép meg video, nem az hogy sziasztok meg valami, nekem van képem róla, de azé se küldöm el, pláne nem egy olyan email címre!! rikít róla h mivan....laughDDD
Jaa hát szerencséje volt, nekem csak fotós passom volt, de nem álltam ki azért a 3 percre.
Tényleg Dórit mondott? lehet csak félrehallottuk.
Nem mintha mellé állnék, mert ha másodszor kikönyörgöm az éneklést, legalább ne röhögne bele és tudja végig, de annyi fellépés és arcok meg miegymás mellett én se tudnám hogy ki lenne.
Nem csak az övé élénk, vannak még jó páran.
984.
korppi
15 éve
csak azért kérdeztem mert egyik ismerősöm pont kint van finnbe és mondta hogy 2 Rasmus koncira is megy ki, mákos.....jó nagy betűvel!!!!!!!!!!4
Akkor ez volt az egyik.laugh
köszi!!
983.
korppi
15 éve
Sziasztok!
Igen,az a csaj ugyan az volt,és nem csak szimplán megint ő hanem Lauri a hotelben tlálkozott vele,és a csajnak VIP jegye volt,interjút +közös képet is csinált velük,ezenkívül van saját oldala,amin így nevezi magát : Lauri's babe......és azt mondja hogy Lauri megis merte őt amikor meglátta,csakakkor azt nem értem,hogy amikor felhívt aa színpadra mért nem tudt a anevét,és mért Dórit mondott Nóri helyett? laugh ha tényleg emlékezett vna rá akkor nem kérdezi meg a nevét...Sztem kicist élénk a Nórika fantáziája...meg azt hiszi szegény,h Lauri akar tőle vmit....ez elég gáz....
982.
Lintu79
15 éve
A konceres videók 26.-ai dátummal lettek feltéve és a koncert meg 25.-én volt.Tehát 3 napja készültek a videók!smile
981.
Hattu95
15 éve
na Laurit se láttam még fehérbe!!!laughDDDDDDD
Tényleg? azt én is hallottam hogy ugyanaz a csaj énekelte, de én ránézésre azt mondtam volna h nem ő az, akkor tévedtem. Ha jövőre is ő lesz, akkor megharagszom, nem mintha én kimennék de másnak is meg kell adni az esélyt.smile
Ez a koncertes vidi ez mikori??
980.
korppi
15 éve
Finlandia
15 éve
Én nem voltam ott de a videókat hallgatva mint ha ott lettem volna. Úgy beletudok merűlni!!XD Most keresek qstock és twin citys videókat.

Hallottam hogy egy csajt felhívtak megint. Ugyan azt mint a Dürernél. De hülye hangja volt akkor is.

978.
Finlandia
15 éve
szmeli880##kukac##gmail.com nagyon köszi crowbabysmile)))))
977.
sweetie
15 éve
váoo, mennyi hozzászólás!!
Azért jöttem haza mert nekem pénteken munka volt és jönnöm kellett vissza.laughDD
Röviden: mi ott voltunk a dedikálásnál, aláirattam a plakátom meg a táskám is, oda Lauri dupla szivet rajzolt, aki kis aranyos... naja azt én se értettem miért nem lehetett fotózkodni ,de akkor holnapra se értek volna haza...azért nagyon kira volt, ilyet még nem is csináltak, ugyhogy én örülök neki. A koncert is nagyon fasza volt. Nagyon közvetlenek voltak és mennyit röhögtek!!!!! jó volt látni őket újra.
Nekem van videom, de még nem tettem fel sehova, majd esetleg ha lesz rá időm, fotóim vannak.
976.
korppi
15 éve
Moi ! Valakinek nincs meg a ~RAKKAUSLAULU~ videó ? Esetleg képek ? Ha lenne , írjatok emailt pls . lauriandmeforever##kukac##citromail.hu

Üdv .

Lb .

975.
laurisbabe
15 éve
ok, akkor ha adsz egy e-mail címet, akkor elküldöm. smile
974.
crowbaby
15 éve
973.
crowbaby
15 éve
Köszi Crowbaby, de ne msikerült lehet én bénáztam el valamitsmile
972.
sweetie
15 éve
http://data.hu/get/1585321/The_Rasmus_-_Justify_magyar.txt.html

innen le tudod tölteni a Justify magyar fordítását. saját fordítás, lehet benne egy két hiba, de remélem, megfelel smile
971.
crowbaby
15 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.