igazatok van, szerintem se kéne beállni a sorrba, az igazi rajongók kitartanak mellettük. ezek meg majd lekoccolnak,mert csak most élik ki a divatmániájukat...ezt egy kicsit benézték, nem kéne mindent amcsistilusra váltani, ők maradjanak csak szépen az óceán másik oldalán, nem tudom miért kéne oda is 'befutni', hisz tény h nehéz dió. lehet hogy ott az a menő, de kérem szépen, mi voltunk itt előbb!!!XDDD nekünk köszönhetik, hogy fel lettek fedezve, mármint Amerika...
))))
ezt én is sajnálom, de bizzunk Lauriban meg a többi tehetségben és összehoznak valami jobbat. A Dead Letters nekem is tökre bejön, de én a HFTS-t is szeretem, abban az a jó hpogy kicsit keményebb lett. A BL meg olyan popposabb. lehet Lauri pont most volt ilyen hangulatban.
Bennük pont az volt, vagy még most is már nem tudom, hogy egyediek voltak, megjelenésben is. Emlékeztek még a ITS-re? mikor először megláttam, mondom wááááoo....
Komolyan kioktatta hogy beszél? bazz minden nemzet máshogy beszéli az angolt a saját beszédstilusa szerint....pláne egy európai..nevetséges. Hátha belátják hogynem volt jó ötlet és visszamennek haza.
Azt a bravós v popcornos cikket én is olvastam, a poén hogy Pauli rajta sincs..de a cikk az jó. mondjuk abból érteni a BL album lényegét, szövegileg.
Változnak az idők, ez van. De Lauri hangja tényleg isteni, ebben szerintem mindenki egyetért..
DD a többiek is baromi jók a maguk posztjában. Na ezen ne rágódjuk, túléljük mint a csótány a klippben.
P örüljünk hogy van egy ilyen jó banda. jupppii!!!!!!!!!!!!!
915.