RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
jó ő mindenhogy
595.
lauri olyan fura szőkén mintha egy régi rasmus videót néznék. teljesen olyan hatást idéz bennem. pauli nem változott semmit
Aki cuki mint mindig. elbújik a dobok mögé
Eero meg Eero.
593.
köszi hogy belinkelted őket!!!!!!
592.
Talán a sziget össze jön nekem.
591.
Korppi szerettem volna menni Szigetre az Apocalyptyca koncira, de sajna idén nem ér rá senki akkor
de még lehet összejön a Finntroll együttes koncija ami Pécsen a Malömvölgyben (hasonló mint a Sziget, csak itt magyarok lépnek fel, kivétel egy finn együttes a Finntroll) tartandó Rockmaraton keretében
Bővebb infót itt találsz:
http://www.rockmaratonfesztival.hu 590.
dejó nektek!!!én is mennék már vmire, de főleg Rasmusra, legközelebbi kilátás Apocalyptica.
589.
Azok is jók, azokat is szívesen hallgatom
meg koncijukra is mennék ha elérhetőek lennének nálunk is
588.
Ő Ari koivunent és az Apulantát látta .
587.
Nekem is van Lahtiból ismerősőm a myspacen de ő inkább metálos.
586.
Jaj de jó volt őket koncizni látni
már hiányoznak itthonról, hogy fellépjenek újra.
Jaj most eszmélek fel, hogy Lahtiba készültek ezek a vidik
ott lakik az egyik finn barim
585.
Nekem is nagyon tetszenek de némeik rossz felvétel. Már mint a minősége ahogy fel vették kamerával. Jó volt őket újra látni.
584.
fuuu ,kössz h betetted őket, mingyárt végignézem.
egyet láttam már, Pauli a kis pocijával a szokásos édi tipus, Lau a szőke fejével rikitott, meg le is fogyott.Akit nem láttam eddig.
583.