RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
ja, paljon kiitos h betetted!!!
610.
szent tehén!!!!!!! ez nagyon komoly vidi!! annyit röhögtem rajta... a kezdet a legjobb, mint egy diliházban.
ezeket imádom mikor látni milyenek valójában, ez kitakarja a hibbant kifejezést.
609.
akkor meséld el mit láttál,ha már a vizuális élmény elmaradt.
607.
Törölve van. Már nem találom.
606.
hát ez sajna nem jön be.
605.
én tűztem le a tiszapartra fürdeni, ott elviselhető a hideg vizben ülve.XDDD máshogy meg kibirhatatlan.
603.
Idáig semmi videó se kép. És a myspace ismim se küldött semmit pedig azt mondta. Egyébként hogy bírjátok a meleget? Én sehogy. Haza jöttem munkából és irány az unokatesómmal a síkvölgyi tó.
602.
nah ma kiderült h se Sziget se Rockmaraton nem jön össze :'( nem érnek rá, vagy nincs rá lóvéjuk bariaimnak)
601.
én is biztos pont leszek, nem szeretném kihagyni nekem a péntek jó lesz.éljen!!!!!!!!!
600.
én meg örülök ha egyáltalán a rasmusra elengednek a szigeten
599.
Péntek nem jó sajnos. Esetleg a hétvége de még kiderűl. Lehet hogy most a szigetet kihagyom.
598.
Én millió százalék,hogy ott leszek az Apocalypticán,hozzám be lehet társulni.....
597.
Igen így is irhattam az igaz.
596.