RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
igen Lauri Nagyon Bolgog Szülinapot!!!!!én csak annyit tudok a babáról hogy szombat hajnalban született és hogy három kilóval.de a nevét jó lenne tudni.
550.
!!!!!HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ LAURI!!!!!!
549.
háát lehet hogy kamu, mert én se találtam semmit erről kivéve a myvip klubot
547.
Kicsit kutakodtam ezután... Nem találtam semmit se a PMMP,se az Ilta-Sanomat, se a Helsingin Sanomat oldalán. Szerintem kamu.
546.
felrebbent a hír hogy esetleg Laurinak megszületett a babája és kisfiú.április 4 vagy 5-én.mit tudtok róla??
545.
Über lököttek! Le se tagadhatnák.
én is ezt gondolom,csak nem mertem kiírni!
544.
ez elmebeteg video, de totál Rasmus beütésű, sztem egyik tuti Pauli mert ő ilyen, a másik meg v Aki v Lauri.hibbantak...
már nem kell sokat várni az uj számokra, kitartást.aztán éjjel-nappal azt nyomatod...
543.
Nagyn aranyos videók! Elvileg Lauri a maci,avagy Nalle
És a bicaj meg Eero gyerekeié
542.
elvonási tüneteim vannak...ÚJ DALOKAT AKAROK!MOST!!
úgyhogy hajrá srácok...
540.
igen tudom.És annyira várom mááááár!!!!!Ráadásul egy olyan számot énekelnek együtt amit Lauri és Pauli együtt írtak nyolc évvel ezelőtt
539.
A Nightwish énekese és Lauri csinálnak egy közös számot...
538.
háát én is lemaradtam sajna.pedig én is szívesen látom őket akár egy klipp erejéig is.na mindegy, végülis úgyse volt friss.meg elvileg olyan furán fordították.olyanokat mondtak hogy tíz év körüliek voltak mikor elkezdték meg ilyenek.szóval le nem maradtam friss infóról.
537.
Igen. Mikor a feliratok futottak a végén ki volt írva hogy 2005.
536.