FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Nos a hív oldalon nem találtam semmit, róla. De tovább nézem. Már nagyon kiváncs vagyok..
490.
Finlandia
16 éve
bárcsak télleg fix lenne a dátum, ott toporzékolnék a cd-s üzlet előtt!!!!!!!!!!
489.
korppi
16 éve
Majd próbálom én is győzködni anyud smile
Hú akkor nemsokára jön már az új album dejóóóóóóóóóóóó
488.
Janeszka
16 éve
Sziasztok!! De régen voltam már itt!! Álítólag Március 26 új album. Egy gportalos oldalon ez van. smile
487.
Finlandia
16 éve
hihi laugh köszi hollókisasszony a bíztatást!!!!!!!!!én se értem miért parázik anya, hiszen már találkozott veletek.
486.
yöperhonen
16 éve
pillangókisasszony ezen ne parázz laugh, hisz sokan ott leszünk, a másik klubból is mennyien, sok ismid egy helyen, probléma 0.Anikó is biztos lesz, vele meg már talizott anyud. szóval nem értem miért aggódik.meg én is itt vagyok. tounge
485.
korppi
16 éve
feláldozni??? ez aranyos, de reméljük áldozásra nem kerül sor laugh
484.
yöperhonen
16 éve
Majd mindent megteszek az ügy érdekében smile Ha kell feláldozom magam laugh
483.
Janeszka
16 éve
Hát sajna ebbe anyáéknak is lesz beleszólása sad face
482.
yöperhonen
16 éve
Nekem se szokott lenni kivel koncertre menni, de úgyérzem hogy mostmár leszsmile
481.
Janeszka
16 éve
Hát igen korppi ő a Janim laugh Majd találkoztok a koncerten smile Eddig nem tudtam kivel tudnék elmenni a koncertre.mostmeg azt nem tudom kivel menjek a sok ember közül tounge Én is nagyon várom már!!!!!!!!!!
480.
yöperhonen
16 éve
korppi, azthiszem igen, én vagyok A Jani smile
Már alig várom a koncertetsmile
479.
Janeszka
16 éve
Te vagy az a bizonyos Jani????????????????akkor téged hallomásból már ismerlek, valaki megállás nélkül rólad áradozott.laugh
na akkor találkozunk a koncerten!!!meg szerintem a többiekkel is akik itt vannak.
478.
korppi
16 éve
ÁÁÁÁÁÁÁ lebuktamsmile A fenébe! laugh Miért nyugodtál meg?Mert legszívesebben a nyakadba ugrottam volna amikor elolvastam mit írtál? laugh
477.
yöperhonen
16 éve
Köszönöm a választ, megnyugodtam smile
Yöperhonen kedves, eltaláltad 1 lány lesz az a "szerencsés" és te tudod is, hogy ki smile És amúgy a számodra nem vagyok új embersmile
Hát az interjú pedig érdekes, csak kár hogy rövid smile
476.
Janeszka
16 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.