RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Nos a hív oldalon nem találtam semmit, róla. De tovább nézem. Már nagyon kiváncs vagyok..
490.
bárcsak télleg fix lenne a dátum, ott toporzékolnék a cd-s üzlet előtt!!!!!!!!!!
489.
Majd próbálom én is győzködni anyud
Hú akkor nemsokára jön már az új album dejóóóóóóóóóóóó
488.
Sziasztok!! De régen voltam már itt!! Álítólag Március 26 új album. Egy gportalos oldalon ez van.
487.
hihi
köszi hollókisasszony a bíztatást!!!!!!!!!én se értem miért parázik anya, hiszen már találkozott veletek.
486.
pillangókisasszony ezen ne parázz
, hisz sokan ott leszünk, a másik klubból is mennyien, sok ismid egy helyen, probléma 0.Anikó is biztos lesz, vele meg már talizott anyud. szóval nem értem miért aggódik.meg én is itt vagyok.
485.
feláldozni??? ez aranyos, de reméljük áldozásra nem kerül sor
484.
Majd mindent megteszek az ügy érdekében
Ha kell feláldozom magam
483.
Hát sajna ebbe anyáéknak is lesz beleszólása
482.
Nekem se szokott lenni kivel koncertre menni, de úgyérzem hogy mostmár lesz
481.
Hát igen korppi ő a Janim
Majd találkoztok a koncerten
Eddig nem tudtam kivel tudnék elmenni a koncertre.mostmeg azt nem tudom kivel menjek a sok ember közül
Én is nagyon várom már!!!!!!!!!!
480.
korppi, azthiszem igen, én vagyok A Jani
Már alig várom a koncertet
479.
Te vagy az a bizonyos Jani????????????????akkor téged hallomásból már ismerlek, valaki megállás nélkül rólad áradozott.
na akkor találkozunk a koncerten!!!meg szerintem a többiekkel is akik itt vannak.
478.
ÁÁÁÁÁÁÁ lebuktam
A fenébe!
Miért nyugodtál meg?Mert legszívesebben a nyakadba ugrottam volna amikor elolvastam mit írtál?
477.
Köszönöm a választ, megnyugodtam
Yöperhonen kedves, eltaláltad 1 lány lesz az a "szerencsés" és te tudod is, hogy ki
És amúgy a számodra nem vagyok új ember
Hát az interjú pedig érdekes, csak kár hogy rövid
476.