na akkor kezdem oks?
Igyekeztem odaérni a konci előtt 2 órával, tudjátok pozicionálni, mikor odaértem csodálkoztam h kevesen voltak ja, és kb 1órával előtte értem oda,mert dugó volt.késtek, de beengedtek motozás meg minden....Mire beértünk már 'csak' a 2. sorba volt hely. de igy is rohadt közel volt a szinpad. az előzenekar az kegyetlen volt, jó értelemben. 14-15 éves gyerekekből álló finn zenekar.
Nem mondom h szar volt, hallgatható, de eddig jó uton jártan, pár év és beérnek.
D
Na aztán jött a keménydió!!! már üvöltöttük h jöjjenek!!! és beléptek az Istenek!
halál komoly arcal leültek, semmi rezdülés rajtuk és elkezdtek játszani.egy lassabb számot. A fények irtó jók voltak, külön megvilágitás és egyebek.Meg azok a halálfejes székek!!! Aztán persze jöttek a már ismertebb számok és ők is belelendültek. aztán vmi csoda folytán az első sorba kötöttem ki Eicca előtt.Baromi jó koncert volt, tökre leizzadtak, Perttu már félmeztelenül csellózott, az a csávó, úristen!!!Hát gyerekek legközelebbire menni kell!!!!vittem a zászlómat is, de a nyomor közben nem tudtam elővenni, nemhogy lengetni, meg fényképezni is. majd legközelebb.pedig egy csajnál volt, teccett is a fiúknak kiszúrták egyből és kacsintottak neki.
Ugyhogy qrva jó volt, kár h autogrammosztás nem volt, de igy is 1000x megérte.
látom még mindig az újságoknál vagytok, hát igen ez van, a naptárhoz meg annyyit h csináltasson mindenki magának, nekem is van, igaz kaptam, de a kedvencem igy egész évben velem vannak.
412.