FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Sajnos nincs deko tvénk.
415.
Finlandia
17 éve
Korppi jó lehetett nagyon. Sonatara mész? Sajnos nemtudok menni magánügy miatt. smile Igen az Apocalypticás fiúk nagyon jól néznek ki smile
414.
Finlandia
17 éve
Sziasztok!Képzeljétek ma este 21shock0-kor a Deko TV-n lesz finn dokumentumfilm!!!!!!!!!!Holnap meg Tíz finn építész címmel lesz valami műsor 18:20-kor ugyanott.Korppi basszus annyira jó lehetett!!!!!!!!Még így elolvasva is annyira jól hangzik, nem hogy még élőben!!!!!
413.
yöperhonen
17 éve
na akkor kezdem oks?
Igyekeztem odaérni a konci előtt 2 órával, tudjátok pozicionálni, mikor odaértem csodálkoztam h kevesen voltak ja, és kb 1órával előtte értem oda,mert dugó volt.késtek, de beengedtek motozás meg minden....Mire beértünk már 'csak' a 2. sorba volt hely. de igy is rohadt közel volt a szinpad. az előzenekar az kegyetlen volt, jó értelemben. 14-15 éves gyerekekből álló finn zenekar.
Nem mondom h szar volt, hallgatható, de eddig jó uton jártan, pár év és beérnek.laughD
Na aztán jött a keménydió!!! már üvöltöttük h jöjjenek!!! és beléptek az Istenek!tounge halál komoly arcal leültek, semmi rezdülés rajtuk és elkezdtek játszani.egy lassabb számot. A fények irtó jók voltak, külön megvilágitás és egyebek.Meg azok a halálfejes székek!!! Aztán persze jöttek a már ismertebb számok és ők is belelendültek. aztán vmi csoda folytán az első sorba kötöttem ki Eicca előtt.Baromi jó koncert volt, tökre leizzadtak, Perttu már félmeztelenül csellózott, az a csávó, úristen!!!Hát gyerekek legközelebbire menni kell!!!!vittem a zászlómat is, de a nyomor közben nem tudtam elővenni, nemhogy lengetni, meg fényképezni is. majd legközelebb.pedig egy csajnál volt, teccett is a fiúknak kiszúrták egyből és kacsintottak neki.
Ugyhogy qrva jó volt, kár h autogrammosztás nem volt, de igy is 1000x megérte.
látom még mindig az újságoknál vagytok, hát igen ez van, a naptárhoz meg annyyit h csináltasson mindenki magának, nekem is van, igaz kaptam, de a kedvencem igy egész évben velem vannak.
412.
korppi
17 éve
Én régen szerettem a popcorn. Demár le vannak maradva teljesen, vagy csak már a német újságot fordítják. smile
411.
Finlandia
17 éve
Eddig azt hittem, a Popcorn valamivel jobb,mint a többi vacak, de ezek szerint nem.Amúgy sem veszek ilyeneket már 3 éve. A Rasmus biztos NEM OSZLIK FEL!laugh
ha kreatívak vagyunk picit, akkor mi is csinálhatunk Rasmusos naptárt. Pl tavaly én is alkottam egyet számítógépen.smile
410.
vircsi
17 éve
rasmusos naptár?de faja lehet!!! laugh És Korppi tényleg kérünk élménybeszámolót!!!!! laugh
409.
yöperhonen
17 éve
Ja vagy felnézhetnek a netre az újság írok. smile ..Jó szórakozást és tomboj helyettem is. Majd lesz a megawatban ,ha lesz és ott megnézem milyen volt. smile Említsük meg a németeket is szerintem mert mikor vettem a német bravót vagy a popcornt sokkal többet írtak mindig ahogy láttam.
És várom/juk az élmény beszámolót..
408.
Finlandia
17 éve
na igen, nem értem h tudnak ennyi f***ságot összehozni. Vehetnének példák a finnektől, vagy már mondhatnánk a mexicóiakat, velük is kivételeznek, tele vannak velük az újságok, még Rasmusos naptárt is láttam valahol. szal ennyit erről, nálunk meg mi van?? sok tehetségtelen barommal teli oldalak.
na most elköszönök 1 időre, sztem csüt. v pénteken leszek, megyek fel Apocalypticára!! Remélem adnak autogrammot.XDDD
407.
korppi
17 éve
Ráadásúl meg le is vannak maradva. Itt a neten elöbb lehet mindent megtudni mint az ujságokban.
406.
Finlandia
17 éve
Ezek a lapok mindenre jók,csak arra nem,hogy komolyan vegyék őket...
405.
csilla.85
17 éve
én már évezredek óta nem veszem meg, néha ránézek a fedlapra, de csak a hányinger kap el. ezeknek a szavára meg nem adok, majd ha olvasom a srácok honlapján talán elhiszem. de NE legyen ilyen.!
404.
korppi
17 éve
Hát ja. Én akkor sem hoiszem el. És nem szeretem azokat a lapokat.
403.
Finlandia
17 éve
jujj azt én is láttam!!! sztem kamu, most képzeld el h akik feloszlanak azok gőzerővel dolgoznak az uj albumot és promozzák???? mert sztem nem. Attól meg h most bababumm van, attól még miért tennék, ezt előzőleg is megoldották. vagy franc tudja, de sztem kacsa, ill nagyon remélem. de majd megrudjuk, de furcsak h csak igy durrbele kiirják, ennek hallottuk volna előzményét.
402.
korppi
17 éve
Egy ismerősőm mondta hogy a popcornban azt írták hogy fel oszlik a The Rasmus. Ez most szerintetek igaz,mert szerintem nem.
401.
Finlandia
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.