FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Köszi finlandia!!!bár már sajna lassan vége! sad face
400.
yöperhonen
17 éve
Jó pihenést akinek most őszi szünet van.
399.
Finlandia
17 éve
Hát nálam bonyolodnak a dolgok elég rendesen. Lehet hogy nem lesz koncert mert nincs meg még a jegyem. A munka helyemen most fizethetek rendesen. Nem figyeltem eléggé arra lötyre iletve többre. sad face A találkozó meg bármikor csak nekem legyen jó. Azt viszont megtudom oldani ha tudom .
Tudom azért van így mert nem figyelek eléggé a dolgokra. sad face
398.
Finlandia
17 éve
újra vagyok!
látom még mindig nem jutottatok düllőre! laughD
majd alakul ez, egy nap csak jó lesz.
397.
korppi
17 éve
a péntek nekem se jó sad face
396.
yöperhonen
17 éve
Na szerdán leszek szabadnapos és sajnos nem pénteken . Nem jó a péntek még se.
395.
Finlandia
17 éve
Nekem a péntek du úgy néz ki jó lesz.
394.
csilla.85
17 éve
ha minden igaz eddig úgy néz ki hogy nekem jó a péntek, de szólok ha esetleg nem lenne jó, mert több mindenki szeretne velem találkozni a szünetben és még mindenkitől meg kéne tudnom melyik nap jó nekik.
393.
yöperhonen
17 éve
Nekem a péntek lenne jó,de lehet a csütörtök is. De még majd meg kérdezem a szabadnapomat. smile
392.
Finlandia
17 éve
oké a jövő hét csak attól függ melyik nap
391.
yöperhonen
17 éve
Nekem is jó lenne a jövő hét,bár szerdán derül ki mikor műtenek,és utánna mennem kell vérvételre,EKG-ra,stb,de egyelőre azt mondom,hogy részemről oké laugh
390.
csilla.85
17 éve
Mit szóltok a jövőhéthez? smile
389.
Finlandia
17 éve
Én is remélem hogy Kiminek meghagyják a vb-címet.irtó nagy szemétség lenne ha elvennék tőle hiszen ő nem volt szabálytalan!!!korppi természetesen megírom sms-ben ha lesz valami konkrét a talit illetően.nekem őszintén fogalmam sincs hogy mikor lenne jó, mert eléggé be vagyok táblázva.már a szünet előtti hetekben lefoglaltak többen is.
388.
yöperhonen
17 éve
Nekem is a jövő hét lenne jó. smile
387.
Finlandia
17 éve
Talit át lehetne rakni jövő hét péntekre,akkor úgy is szünet lesz...hát bár Mindenszentek,gondolom sokan nem lesznek itthon...mind1,csak 1 ötlet volt smile
386.
csilla.85
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.