RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Köszi finlandia!!!bár már sajna lassan vége!
400.
Jó pihenést akinek most őszi szünet van.
399.
Hát nálam bonyolodnak a dolgok elég rendesen. Lehet hogy nem lesz koncert mert nincs meg még a jegyem. A munka helyemen most fizethetek rendesen. Nem figyeltem eléggé arra lötyre iletve többre.
A találkozó meg bármikor csak nekem legyen jó. Azt viszont megtudom oldani ha tudom .
Tudom azért van így mert nem figyelek eléggé a dolgokra.
398.
újra vagyok!
látom még mindig nem jutottatok düllőre!
D
majd alakul ez, egy nap csak jó lesz.
397.
a péntek nekem se jó
396.
Na szerdán leszek szabadnapos és sajnos nem pénteken . Nem jó a péntek még se.
395.
Nekem a péntek du úgy néz ki jó lesz.
394.
ha minden igaz eddig úgy néz ki hogy nekem jó a péntek, de szólok ha esetleg nem lenne jó, mert több mindenki szeretne velem találkozni a szünetben és még mindenkitől meg kéne tudnom melyik nap jó nekik.
393.
Nekem a péntek lenne jó,de lehet a csütörtök is. De még majd meg kérdezem a szabadnapomat.
392.
oké a jövő hét csak attól függ melyik nap
391.
Nekem is jó lenne a jövő hét,bár szerdán derül ki mikor műtenek,és utánna mennem kell vérvételre,EKG-ra,stb,de egyelőre azt mondom,hogy részemről oké
390.
Mit szóltok a jövőhéthez?
389.
Én is remélem hogy Kiminek meghagyják a vb-címet.irtó nagy szemétség lenne ha elvennék tőle hiszen ő nem volt szabálytalan!!!korppi természetesen megírom sms-ben ha lesz valami konkrét a talit illetően.nekem őszintén fogalmam sincs hogy mikor lenne jó, mert eléggé be vagyok táblázva.már a szünet előtti hetekben lefoglaltak többen is.
388.
Nekem is a jövő hét lenne jó.
387.
Talit át lehetne rakni jövő hét péntekre,akkor úgy is szünet lesz...hát bár Mindenszentek,gondolom sokan nem lesznek itthon...mind1,csak 1 ötlet volt
386.