FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Csilla bátorság!!!Nekem is egyszerre vették ki mind a négy mandulámat és még élek!Bár nem mondanám hogy túl jó volt :S De azért nyugodj meg van a mandulaműtétnél rosszabb is.És ráadásul nem is tart túl sokáig az egész!Szóval bátorság!!!!!!!!
Ja és kiminek 100000-rel szúrkolok!!!!
355.
yöperhonen
17 éve
Mondhatnám,hogy egyszerű mandulaműtét,csak az a gond,hogy a torokmandulámat és az orrmandulámat egyszerre veszik ki :S
A tali még októberben lenne ? Akkor még remélhetőleg el tudok menni,én is igyekszem mahd megoldani,ha meglesz az időpont smile
354.
csilla.85
17 éve
sztem bökjünk rá egy napra mert már tudjuk kinek mikor nem jó, igy majd alakul szűkül a kör.
353.
korppi
17 éve
Nekem meg hétvége lenne de valahogy megoldom. smile
352.
Finlandia
17 éve
Miért leszel korházban? Van valami baj?
351.
Finlandia
17 éve
Nekem teljesen mindegy,hogy mikor,csak a hétvégék nem jók...
350.
Ors
17 éve
Én Pesti vagyok,szóval ha itt lesz a tali,szívesen mennék smile
Ha nem pont akkor lesz,amikor kórházban leszek :S
349.
csilla.85
17 éve
Én még benne vagyok. Akár Pesten is lehetne a találkozó. smile
348.
Finlandia
17 éve
én is szolnoki vagyok, de én elmegyek akárhová, Egerben is volt anno egy tali, oda is elmentem, még Sopron se akadály.XDD
a helyet meg kiokoskodjuk közösen.
347.
korppi
17 éve
hm, találkozó? mindig lemaradok. Szóval.. én nem biztos,hogy megyek. Gondolom nem Sopronban akarunk összegyűlni..
És felhívom a csapat figyelmét,hogy az utolsó versenyen drukkoljunk Kimnek,hogy ő legyen a világbajnok!laughlaugh

Näkemiin!
346.
vircsi
17 éve
Én Tatabányai .
345.
Finlandia
17 éve
Évente egyszer ? laughlaugh Na azért csaknem... laugh
344.
csilla.85
17 éve
Üdv neked csilla!!!Tök jó hogy felbukkan néha 1-1 új arc évente egyszer laugh Passz, én nem tudom hol találkozzunk mivel alapból szolnoki vagyok laugh
343.
yöperhonen
17 éve
És hol találkoznánk? Ez meg van már vagy már gondolkoztattok rajta?
342.
Finlandia
17 éve
Sziasztok smile
Újoncként bekukkantok ide is smile
Visszaolvasva a hozzászólásokat nagyot néztem a "kolbászt mézzel" részen,de esküszöm kipróbálom,bár még gondolkozom rajta,hogy mikor szánom rá magam laughlaugh
Jó lehetett az a sulis dolog,nekem eddig csak kínaiakhoz volt szerencsém,háromszor is előfordult,hogy onnan voltak osztálytársaim laugh
341.
csilla.85
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.