FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Pl Timo Kotipelto a Stratovarius énekese. Nem tudom de beletudnék esni. De nem vagyok annyira fanatikus. De Toni Kakko is aranyos. Jani Limatainen is . A finn lapokat ahogy nézem mostanban sok kisbaba születik és nem csak Lauriéknak.
280.
Finlandia
17 éve
Főleg azok a pillantások..brrrr.laugh
279.
Ors
17 éve
naná h a férfiak, lásd... annyit tudnék sorolni kiemelt Rasmus srácok, a szemük, orruk,imádnivaló. a nőkről nagyon nem tudok mit mondani, de vannak szépek ott is, és persze az ellenkezője is, a Ktm feszten is volt pár érdekes finn arc.XD
278.
korppi
17 éve
sziasztok!Teljesen igazatok van!A finn emberek nagggyon helyesek és messziről látszik róluk hogy skandinávos vonásaik vannak!!!Én sem tudtam hogy az a lány volt Pauli barátnője.Kicsit bosszantó hogy ilyen keveset lehet róluk hallani, de valamilyen szinten jobb nekik hogy nem száll rájuk annyira a média!!!Legalábbis nem nagyon hagyják laugh
277.
yöperhonen
17 éve
Igen,de a legszebbek valahogy mégis a férfiak,viszont köztük is van uram bocsá' amelyik elég rusnya,nadehát ez így van rendjén,a nőknek kicsit kemény vonásuk van,ahogy eddig elnéztem,de aki kint él látja jobban.És tényleg szembetűnőeksmile.
276.
Ors
17 éve
sztem a finn embereknek szép arcuk van, és most nem a imádat szól belőlem, télleg azok. őket messziről kiszúrni h tipikus skandinávok.
275.
korppi
17 éve
Színésznőnek lenni biz jó dolog (sóhaj)..smileKülönben a HIM gitáros Lily Lindström felesége is színésznő,és nagyon szééép...
274.
Ors
17 éve
hát jaja, kösszi az infót én ezt se tudtam.akkor sok szinésznőnek kell még ott lenni.toungeP
273.
korppi
17 éve
Úgy tűnik,a finneknél működik a rockzenész-színésznő párosítás smile
272.
Ors
17 éve
Megnéztem nem a főszereplő csaj az Pihla Penttinen-nek hívják és színésznő. A google-ba beírtam a nevét és így találtam meg de lehet a téved mer ez elő fordúl.
271.
Finlandia
17 éve
De utánna nézek.
270.
Finlandia
17 éve
Paulinak van barátnője. Aki a f.f.f. falling klipben is szerepelt az a szőkébb csajszi. Pihla a neve. De lehet hogy már nem az. Ezt a seiskában olvastam itt a neten julkisbiot részen.
269.
Finlandia
17 éve
Oké,akkor nem mondom smile
268.
Ors
17 éve
néha azé irnak mások is, 1 év kihagyással.tounge
na azé ezt ne mondd, én se tudok mindent nehogy azt hidd.
267.
korppi
17 éve
smileIgazából az volna jó,ha válaszok is érkeznének a fórumokba...de úgy tűnik (csak),mi tartjuk életben ezt az oldalt ,eg ezt a 2 fórumotsad faceNade,amíg mi itt vagyunk..laughwink Én Rasmus-ból tökéletesen homályban vagok..szégyenlem is magam :$
266.
Ors
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.