RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Pl Timo Kotipelto a Stratovarius énekese. Nem tudom de beletudnék esni. De nem vagyok annyira fanatikus. De Toni Kakko is aranyos. Jani Limatainen is . A finn lapokat ahogy nézem mostanban sok kisbaba születik és nem csak Lauriéknak.
280.
Főleg azok a pillantások..brrrr.
279.
naná h a férfiak, lásd... annyit tudnék sorolni kiemelt Rasmus srácok, a szemük, orruk,imádnivaló. a nőkről nagyon nem tudok mit mondani, de vannak szépek ott is, és persze az ellenkezője is, a Ktm feszten is volt pár érdekes finn arc.XD
278.
sziasztok!Teljesen igazatok van!A finn emberek nagggyon helyesek és messziről látszik róluk hogy skandinávos vonásaik vannak!!!Én sem tudtam hogy az a lány volt Pauli barátnője.Kicsit bosszantó hogy ilyen keveset lehet róluk hallani, de valamilyen szinten jobb nekik hogy nem száll rájuk annyira a média!!!Legalábbis nem nagyon hagyják
277.
Igen,de a legszebbek valahogy mégis a férfiak,viszont köztük is van uram bocsá' amelyik elég rusnya,nadehát ez így van rendjén,a nőknek kicsit kemény vonásuk van,ahogy eddig elnéztem,de aki kint él látja jobban.És tényleg szembetűnőek
.
276.
sztem a finn embereknek szép arcuk van, és most nem a imádat szól belőlem, télleg azok. őket messziről kiszúrni h tipikus skandinávok.
275.
Színésznőnek lenni biz jó dolog (sóhaj)..
Különben a HIM gitáros Lily Lindström felesége is színésznő,és nagyon szééép...
274.
hát jaja, kösszi az infót én ezt se tudtam.akkor sok szinésznőnek kell még ott lenni.
P
273.
Úgy tűnik,a finneknél működik a rockzenész-színésznő párosítás
272.
Megnéztem nem a főszereplő csaj az Pihla Penttinen-nek hívják és színésznő. A google-ba beírtam a nevét és így találtam meg de lehet a téved mer ez elő fordúl.
271.
Paulinak van barátnője. Aki a f.f.f. falling klipben is szerepelt az a szőkébb csajszi. Pihla a neve. De lehet hogy már nem az. Ezt a seiskában olvastam itt a neten julkisbiot részen.
269.
Oké,akkor nem mondom
268.
néha azé irnak mások is, 1 év kihagyással.
na azé ezt ne mondd, én se tudok mindent nehogy azt hidd.
267.
Igazából az volna jó,ha válaszok is érkeznének a fórumokba...de úgy tűnik (csak),mi tartjuk életben ezt az oldalt ,eg ezt a 2 fórumot
Nade,amíg mi itt vagyunk..
Én Rasmus-ból tökéletesen homályban vagok..szégyenlem is magam :$
266.