RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Pedig igaz. Én mégmindig itt fetrengek. Heeh
235.
Aztaaa!ÚÚÚRR IISSTTEENN!!!Nem mondod komolyan!!!ELÁJULOK!!!!!!!!Amúgy én Munkácsi Annamária néven vagyok iwiw-en!
234.
Ejjjha!Akkor lehet gratulálni neki
.Én meg a HIM énekeséről olvastam,hogy állítólag megint egyedül van,pedig eddig úgy volt,hogy nősül.Akkor most mi van??Igaz,ez nem ide tartozik..
233.
A pmmp hívatalos oldalán is fent han.
232.
Ors ez nagyon jó ötlet. És egy jó hír Lauri apa lesz. És ez igaz mert tele van a finn sajtó és a forumokon is eszt beszélik. Nem hihetettlen. Úgy tudtam hogy szakított Paulával. És most ez a hír.
231.
Yöperhonen,Vircsi!Ti milyen néven vagytok iwiw-en?Csak hogy bejelöljelek titeket is..vagy majd ti?
230.
Mégis úgy írják, hogy mackerel, nem pedig maquerel...
229.
Hát,megírtam egy alapszöveget,úgyhogy már meg lehet nézni az iwiw-en
Ha van valami változtatni való,akkor szóljatok ám!
228.
Hali!De jó Ors!Szerintem mindenképpen írd bele, hogy ez egy olyan oldal, ahol finnek és magyarok vannak együtt.De szerintem vagy elég kreatív ahhoz hogy kitaláld!De a lényeg:NE fELEJTS EL MINKET MEGHÍVNI!!!!
227.
Mivel ide írogatunk a legtöbbet,ezért idebiggyeszteném a hírt,hogy kaptam iwiw-es meghívót a finnhun számára!
Már csak ötlet kéne,mit írjak...
226.
Igen szerencsére az.
225.
Igen Finnlandia,erről szólt a legutóbbi bulletin!Én is rájöttem, hogy nem igazi egyik sem.Úgyhogy megelégedtem azzal, hogy a Rasmust bejelöltem.Szerencsére az igazi!
224.
Azt hiszem arról van szó a bulletinben hogy, nem az igazi tagok vannak rajta. De ezt már észre vettem mikor ott a myspacen ismit kerestem. Ja ez volt a bulletin amit későn olvastam el.
223.
Hát ez nagyszerű..azt hiszem,ennek a jelentését nem fogjuk megtudni sosem..Én is kíváncsi leszek a számaikra.Az új Uniklubi pörgősebb lett,a HIM is,a 69 Eyes belassulni látszik..stb.,stb.,stb.Ezekután már izgatott is vagyok az új Rasmust illetően
222.
"P : Holy mackarel! (ez nem tudom mi)"
Maquerel, makréla.
221.