FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
hehe tök jó megnyitod a honlapot és látod h utolsó üzi Ors,Ors,Ors.... vagy 6 topicbalaugh.nem unatkozol.
amugy már mindenkiről képbevagyunk nagyából, de én Pauliról semmit s tudok, neki van vkije??? róla sose hallani.
265.
korppi
17 éve
Hmmm...hát,ilyen velünk is megeshet,de ha már babavárásra került sor,akkor egy gyerekkel csak nem lépne már le...Még mindíg fura belegondolni,hogy éjjelente felugrik pelenkátcserélni tounge
A fanatikus rajongók valószínűleg azon sírnak,hogy "elvették tőlük" Lauri-t...De akinek van egy cseppnyi sütnivalója,az úgyis annak örvend,ha az imádott kedvence boldog és révbe ért..persze némi keserűség ott lappang(hat)...smile
264.
Ors
17 éve
Nekem is virusos volt a gépem. Ezért nem voltam. Én bírom Paulát semmi bajom vele. És igen az a lényeg hogy legyen végre boldog. smile
263.
Finlandia
17 éve
most képzeljétek el a fanatikokat, mi lehet a fejükbe??? bár inkább nem szeretném tudni toungePP
262.
korppi
17 éve
persze én is szeretném hogy boldog legyen.csak mivel régebben lehetett olyan dolgokat hallani hogy paula otthagyta laurit meg ilyenek szóval nem tudom hogy képes lenne-e megint otthagyni és akkor vége az idillnek.de természetesen nem vagyok ellendrukker.
261.
yöperhonen
17 éve
huu most olvasom h lenne tali???? legyen már!!!! én mennék.
nekem kezdetben nem volt szimpi a csaj, mikor hallottam h dobta Laurit v mi a bánat volt, de most már nem izgat, én annak örülnék ha végre boldog lenne, és az már tök mindegy ki mellett.az igazi rajongó önmagáért birja őt és nem attól h milyen bbnője van. sztem.
260.
korppi
17 éve
Megérdeklődhetem,hogy miért nem bírjátok Lauri barátnőjét?Nekem igazából közömbös,ha Laurinak ez kell,hát nem sokat tehetünk ellene.Legalább boldog lessz..smileEnnek örüljünk smile
259.
Ors
17 éve
nincs mit Zsófi és üdv újra itt!ez alap (a te szavaiddal élve) laugh
258.
yöperhonen
17 éve
na most már vagyok, csak virusos lett a gépem és a héten nem voltam, de láttátok.XD
ha lesz energiám visszaolvasok, de nem maradtam le a fejleményekről! köszi Ancsa!!!!!!!!
257.
korppi
17 éve
Rossz a netem pár napig nem leszek. Legyetek jók!
256.
Finlandia
17 éve
Vircsi nincs mit. smile
255.
Finlandia
17 éve
Én nekem szimpi Paula és nekem nincs semmi bajom vele.
254.
Finlandia
17 éve
Finlandia! Nem gond, sőt köszönöm!laugh

sad facesad facesad facesad face
ha igaz a hír, akkor végem.jajjj
Egyébként nekem se szimpatikus Paula. Vagy legyen gyereke Lintunak, csak ne tőle:S

myspacen azt olvastam,hogy ez egy átverés
253.
vircsi
17 éve
Sziasztok!Pedig igaz, mert a PMMP hivatalos oldalán is fenn van.Meg van egy lány az egyik myvip-klubban, aki belinkelt 1 videót, amin gratulálnak Launak.Csak nem nyitja meg a videót az a szar myvip.Én is tisztára ledöbbentem.Őszintén szólva nagyon örülnék a hírnek, ha nem Paula lenne az anyja a babának.De ha Lauri így boldog, akkor ő tudja.Ja és találtam egy olyan hírt is, hogy Lau és Paula összeköltöznek és már majdnem meg is van a házuk.És addig Launál lakik Paula.És azt is olvastam, hogy a baba be volt tervezve.
252.
yöperhonen
17 éve
Néha kételkedtem benne,mert a lapok mindig hazudnak.
251.
Finlandia
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.