FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Jól van,jól van,csak egy rossz poén volt!Naná,hogy elöttünk az élet!!Háhááá!!laughtoungeFőleg most,hogy leráztam magamról pár rossz dolgot wink
205.
Ors
17 éve
A szabadedzésen kicsúszott Kimi!FÚÚÚ úgy nekicsapódott a falnak szegény!!!!Utána csak azt lehetett látni, hogy hessegeti a kezével a felé repülő dolgokat laugh Amúgy Alonso nyert sad face A második meg Hamilton lett.Kova meg a hetedik.Szegényke pedig olyan jól rajtolt!!!És utána is jól ment!Kimi pedig majdnem második lett a végén csak sajna visszaelőzött Hamilton sad face Úgy ordibáltam tesómmal!!! smile
204.
yöperhonen
17 éve
na azt elfelejtettem h én lemaradtam a progik miatt az F1 ről, mi volt??? azt tudom h a végén 3.lett.
203.
korppi
17 éve
oo kössziiii!!! sztem is arik!!de volt ott még 2 srác, na ők kiköpött finnek, le se tagadhatná, az egyik még hasonlitott Akira!
Ors mert aztán te huu de öreg vagy!!!előttünk az élet!!
202.
korppi
17 éve
Basszus!Most látom a képet nagyban először!Állati jóóó lett!!!!Tiszta aranyosak a Plan Bee-sek ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! laugh
201.
yöperhonen
17 éve
Sziasztok!Tiszta irigy vagyok Korppi toungePP Finnekkel fotózkodni nagggyon tuti lehetett laughDD Megnézem a képeket mindenképpen!Ors ne mondj ilyet!!!Nem az a lényeg mennyi idős vagy, hanem hogy hogyan éled az életed!!!!!!! laugh Ha fiatalosan élsz, nem számít a korod!!!!laughDD Én is nézem a F1-et és láttam én is Kimi kisodródását!Gondolhatod hogy én is megijedtem, de amikor láttam, hogy mocorog, megnyugodtam!!!Szegényke nem mehetett normálisan beállított kocsival!!! sad face((
200.
yöperhonen
17 éve
De jó nektek,hogy ilyen fiatalok vagytok..én meg csak öregszem itt..tounge smileÉn néha néha a forma 1-et nézem,de most majdnem infarktust kaptam,amikor Kimi kisodródott a pályáról.Na mindegy..
199.
Ors
17 éve
na sziasztok!
annyira sajnálom h vége a motoros fesztnek, eskü hiányoznak a fiúk, mármint a Plan Bee, finn stuntrider team. annyira édik voltak, iwiwen megnézhetitek őket ha érdekel, beálltak közös képre!!!
198.
korppi
17 éve
Moriesta!Én is szoktam nálam idősebbekkel beszélgetni!Valahogy jobban is jövök ki velük, mint a nálam fiatalabbakkal.Sőt néha még a velem egykorúakkal is. smile
197.
yöperhonen
17 éve
Szia ! Majd találkozunk és te is legyél jó.
196.
Finlandia
17 éve
yelaugh
Én pedig nagyon szertek felnőttekkel vagy idősebbekkel beszélni.smileLegyete jók! Egy hét múlva jövök!
195.
vircsi
17 éve
Én is szoktam 17-18 évesekkel beszélni. És egyáltalán nem zavar. Nagyon jó fejek.
194.
Finlandia
17 éve
Bocs, nem Ors, hanem Vircsi!!!! laughDDD
193.
yöperhonen
17 éve
MOI mindenkinek!!!Tényleg jó fejek a motorosok!Nyugi Vircsi én is csak 16 vagyok laughDD Bár októberben már 17 tounge tounge tounge hehe Szóval szerintem ez nem számít. De jó neked Ors, hogy tanulhatsz már finnül! Én még csak önmagamtól, de mindenképpen kéne követni a példádat és tanárt szerezni nekem is! laugh
192.
yöperhonen
17 éve
A motorosok jó embereksmile Félig én is az vagyok.De egyszer lesz egy Kawám és megyek vele fesztekre!Szóval,összvissz 16 vagyok,és büszke a koromra xD.És tudok komoly is lenni.laughlaugh
191.
vircsi
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.