FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
azé te is eltűntél, szünet???tounge
hát lehet sokan nem ismerik ezt az oldalt, pedig sztem qrva jó. én örülök h rátaláltam.
130.
korppi
17 éve
Nem tudom, hova tűntek honfitársaink...
Valahogy toborozni kénetounge
129.
vircsi
17 éve
na hova tűntetek????
csak nem követitek a srácok példáját és szüneteltek??XDXD
128.
korppi
17 éve
igen!!!! már a tudata is jó kedvre deritett!!
Hyvää nimipäivää Lauri!!!!!!!laugh
127.
korppi
17 éve
Hú, az klassz!laughlaugh
Majd én is rákersek. wink

Ma van Lauri névnapja! Boldog névnapot neki!laughlaugh
126.
vircsi
17 éve
hát azt meg nem mondom, foggalmam sincs, képkeresés közbe láttam még régebben, ilyen kétszintes házra emlékszem, még az alaprajza is fennt volt.
125.
korppi
17 éve
a házát építés közben?shock Hol láttad?
Én meg pár képet a háza belsejérQl. A szekrényén van egy Björk-fotó és a szobájában tarja a bicaját! De neki 4 cangája van, úgyhogy elmehetünk vele túráznixD
124.
vircsi
17 éve
hát ez az, az ujságokban nem lehet megbizni. én csak a házát láttam, ahogy épül, de cimet nem irtak. de télleg egy finn biztos tudja. v majd követjük Laurit mikor teker a bmx-ével!!laughlaugh
123.
korppi
17 éve
Én megtaláltam.na mindegy, szerintem úgysem fontos, lehet kamu az egész. Villevel volt egy inertjú ilyen bravo-szerüü szennylapban, és öö nyilatkozta, hogy Lauri szerzett neki lakást és egy utcában laknak.De ez már 2-3 éves lelet, vagy több. És szeintem könnyebben is megtaláljuk a madarat, ha egy finn rajongóval társalgunkwink
122.
vircsi
17 éve
hát akkor értem h miért nem jöttél haza 3 szatyornyi cuccal!!tounge
na jó h mondod, én ezt nem tudtam, hálás köszönet érte, meg ezért az oldalért is!!! uramatyám de jó, még télleg a házakat is látni, baromi jó!!!!azt a negyedet megtaláltam, de ilyen nevű utcát nem, v csak én vagyok a vak. de jó lenne ezt mind élőben látni!!
Sztem Suomi a legszebb hely a Földön!!!ahogy nézegettem a képeket,simán.az egész egybe nagyon szép, irány akkor ki!!! laugh
121.
korppi
17 éve
vircsi
17 éve
Ja, és a Google Earth- et elfelejtettem írni. Ott még a házikókat is láthatod smilelaugh
119.
vircsi
17 éve
Simán megvolt annyi egy bögre, fQleg múzeumok shopjaiban. Ott az eget verték az árak.
Elvileg Lauri Villel egy utcában lakik(ha igazat mondtak) ennek a neve: Ullanlinnankatu.
Ha van térképprogramod, ott simán rákereshetszwink
Egyik jóbarátom idén volt Finnországban, és rengeteg képet kaptam tQle. Suomi csodaszép! Az a sok tó, a fák összhangja... Már nagyon meg akarom nézni!
118.
vircsi
17 éve
Elhiszem h jó volt!! egy bögre annyi???nem semmi.
Na ebbe avass be, mert én nem tudom Lauri cimét!!én meg jövőre megyek tuti!!!!! beugrok, meglátogatom!! toungetounge
117.
korppi
17 éve
A barátaimmal, sulitársaimmal mentem egy buszos kirándulásrasmile Átmentünk a Csalagúton is! Tök jó voltlaugh
Azért vettem iránytüüt,mert ami volt itthon, a tesóim elkeverték, ráadásul ott Angliában minden drága, ez 2 fontba került(az durván 800 ft.)De lázzam olyat, hogy egy bögréért elkértek 8 fontot...

Most gyüüjtöm a pénzt és 2, max 3 év múlva elutazok Finnországba issmile Megnézem a Lurit meg a többieket. Nagyjából tudom, hol lakik.(ha még mindig az az utca, amit Ville mondott.)
116.
vircsi
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.