FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Téénnyyyllleeeg???!!!!Nem is tudtam!Biztosan tök jó!
55.
yöperhonen
17 éve
Ti tudtátok h van a Rasmusnak egy Live in Taiwan című Dvd-je??????? Mer én nem,eddig....
54.
korppi
17 éve
Na szóval már irni se tudok, a mostani HFTS jelent meg tavaly szeptemberben.....
Anteeksi!!
53.
korppi
17 éve
Hát neked legyen igazad!!!!!!
A tavalyi albumuk is ekkor jelent meg vmikor, ha jól emlékszem.Am ha vmit 2x irok le, boccs, a memóriám nem a régi...
52.
korppi
17 éve
Én úgy hallottam,hogy 2007 szeptemberében lesz új album.De ,ha tényleg csak 2008-ra lesz abba én belehalok!!!
51.
yöperhonen
17 éve
Hát én sajna nem vok fennt, de akkor ahogy a szavaidból kiveszem, te igen.
Hogyne várnánk az új albumot?????
Lételemem a The Rasmus.Már alig bírok magammal.
Arra a pletykára gondolsz h csak 2008-ra lesz album???Esetleg tudsz vmi új infót?????
kiitos
50.
korppi
17 éve
Sziasztok!!!
Tényleg... Boldog névnapot utólag is a drága zenészeknek!

Közületek, rajongótársaim, nincs fenn valaki myspacen?

Jó dolog ámsmile
Ismerősöd lehet a banda, és első kézből kapatod róluk az infókat, ami most elég hasznos, mert izgatottan várjuk az új albumot, nemde?
És nem jó, ha pletykákból élünk....
49.
vircsi
17 éve
Utólag is boldog névnapot Aki!!!(márc.10.)
48.
korppi
17 éve
A fene!Nem Eerot akartam írni,hanem Paulit!
47.
yöperhonen
17 éve
Ja és persze Boldog névnapot Eeronak utólag is!!!
46.
yöperhonen
17 éve
Hali mindenkinek!Én csak most találtam meg ezt a honlapot,de tök jó,hogy ráleltem!Én is IMÁDOM A FINNEKET ÉS TERMÉSZETESEN A THE RASMUST!!!!!!!Szívesen tanulnék finnül is,de nincs aki oktasson úgyhogy csak magamtól tanulok és csak pár alap szót tudok.Aki szeretne nekem írni az ide írjon:yoperhonen##kukac##freemail.hu
45.
yöperhonen
17 éve
Üdv mindenkinek!!!!
Ha már itt tartunk, utólag is boldog névnapot Pauli!! Hyvää Nimipäivä!!!!!!!!!!!!!!!!
44.
korppi
17 éve
Aztaaaaaaa!

hello mindenkinek!
Felédünk?Bárcsak.....
Akkor ezúttal fel is köszönteném a mi kedves basszerunkat:

EERO HEINONEN november 27-én, !!!!27 ÉVES LETT!!!!

>>>ilyen is csak egyszer van az életében mindenkinek, hogy annyi éves, ahányadikán szüetettsmile
43.
vircsi
17 éve
Köszi! Időközben én is megleltem...smile
42.
DarkLydia
18 éve
Ó! Csak most olvastam, amit Vircsi írt... :$
41.
Gever
18 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.