FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Sziasztok!!
Mért van az h amikor nincs gépem(vírustámadás miatt, szerviz), akkor bezzeg csőstül jönnek az infok a Rasmusról!!!!áááááááááááááááá
Erről lemaradtam, de hála nektek bepótoltam, kiitos.Az az üzi nincs meg magyarba, nemtok angolul...
Yöperhonen megbeszélve, irhatsz most már bármikor, és lefixáljuk, ok??
Én is mennék Kornra, melyik napon lesz? Mert ha hétköznap nem tudok menni.
Persze csatlakozom az előttem szólóhoz: Hyvää Syntymäpäivää Lauri!!!!
Nem mintha olvasná, de jólesik kiirni!!XDD
Ugyanez Akinak is, gratula!!!!
70.
korppi
17 éve
Moi!
Az Akival történt dolgok miatt majdnem megfeledkeztünk Lauri szülinapjáról.Sok Boldog Szülinapot neki!!!!!!!!
69.
yöperhonen
17 éve
Hááát az tényleg NAGYON JÓlaughDD
Grattulasmile
És nem tudjátok mikor születik..?
68.
Krisztaaaa
17 éve
Moi mindenkinek!Ezen hírek hallatán mindjárt elájulok!!!Nagyon Sok Boldogságot az új jövevénynek és természetesen az újdonsült apukának!!!Korppinak üzenem,hogy szívesen elkukkantanék hozzátok,majd megdumcsizzuk,ha akarod freemailen.
67.
yöperhonen
17 éve
IGEN IGEEEEEEEN!!!
Most aztán igazán boldogok lehetünk!!!!

"Aki of the Rasmus is going to be dad

The family of Rasmus-Drummer Aki Hakala will grow in fall. The
baby of Aki and his fiancée is already to notice (in the belly I mean) and very active. "We are very excited, every day we can feel how it steps. The baby seems to be very active and lively.It's cool and funny", Aki tells happyly

The couple doesn't know, whether it'll be a boy or a girl but Hakala bets he'll get to know it before the birth. "Yeah, we are very bent to the child", Hakala says.

At the moment the band is in a little break and prepare the next album which will be realised 2008.
-Happily this year is calm so I can stay at home. I'll be in paternity leave, before the hectic continues next year, Aki says."
Ez egy finn lapból való fordítás. De ha nem hisztek, akkor megadom a fórum címét

http://www.therasmusforum.com/viewtopic.php?t=33071

Jó olvasást!
66.
vircsi
17 éve
Hello mindenkinek újra!
Óriási hírem van!!!
A Myspacerööl szerzett információk szerint Aki Hakala, a doboska "belép a faterok klubjába". Tehát gyereke leszlaugh

Állítólag Lauri újra összejött Paula Vesalaával, bár ezt nem hiszem.

Na, majd még azért igyekszem kutakodni a hírek valódiságáról.
Addig is hallgassatok sok Rasmust, fööleg Dead Letterst, és készüljetek a nyárra, és az ilyen-olyan fesztiválokra..wink
(Én elvileg megyek Voltra, azon belül Kornra.)
65.
vircsi
17 éve
Nem hiszem, h az lenne az oka, elfáradtak, v nem tudom. Nekem megvan a dvd, klassz, h egyszer meg akarod nézni, ugorj át, ugyis itt lakunk 'egymás' mellett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A szigetes Negative koncertre megy vki?????
64.
korppi
17 éve
Moi!
Tényleg 2008-ra lesz csak új album?A francba!Végülis nem baj,az a lényeg,hogy ne sokalljanak be!És természetesen szélesre tárt karokkal várjuk őket!!!Sajna nincs meg a live letters,de biztosan tök tuti!
63.
yöperhonen
17 éve
Moi!
Hát én is sajnálom h nem jönnek idén, de még 1 szigetfellépéssel adósak.
Bár nekem a pecsai koncert jobban tetszett,nem volt akkora nyomor, igaz a szigeten volt autogrammosztás(hál istennek)!
De mindegy nem a helyszin a fontos.
Nagyon várjuk őket!!!
62.
korppi
17 éve
Hello....tök kár hogy idén nem jönnek a szigetresad face((( de Lauri azt mondta hogy ha kész az album jönnek...laugh
61.
Krisztaaaa
17 éve
Basszus télleg az van írva,most mi lesz velünk???
Ha így haladunk, jövőre én már finnből nézem meg a koncertjeiket!!XD
60.
korppi
17 éve
Moi vircsi!
Ezt a dvd-t asszem egy rajongói honlapon láttam, ami persze külföldi volt,kb ha 4-5 szám volt rajta, de már nem emlékszem melyik albumról, akkor biztos nem a HFTS-ról.Szóval a német oldalon már hivatalos a 2008????Ne máááááááár...
Én nem erőltetek semmit,de azé.....Többen azt mondják h 2007-re már készen lesznek,meg még Lauri nyilatkozta a 2006-os félsziget feszten h jövőre tervezik kiadni az új albumot, nos azóta akkor változott a helyzet.
59.
korppi
17 éve
Rákerestem újra, és találtam valamit. Szóval azért nem tud róla az európai rajongó, mert ez csak és kizárólag a hülye mexikóiaknak készült...

Annyira nem szimpatikus ez nekem, hogy Amerika felé nyitnak, a mi fejünket meg le sem szarják.

És az új albumról:
a német hivatalos honlapon kiírták, hogy 2008-ra várható az új album. Talán addig kibírjuk.

Moi!
58.
vircsi
17 éve
Korppi, biztos, hogy van ilyen DVD?
Mert szerintem nincs.
És Eero is azt mondta, hogy a HFTS-hoz nem lesz.
57.
vircsi
17 éve
Na azért nem kell hanyattesni tőle, csak pár szám van rajta, a Live Letters sokkal jobb, az megvan neked? Nekem igen!! Ennek 'csak' a boritója a jó,de a tartalmát nem tudom, nem láttam és sztem nem is fogom...Bár ahogy a srácokat ismerjük rossz nem lehet, sőt, mindig apait-anyait beleadnak.
56.
korppi
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.