FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Moi!!!
Srácok mindjá indulok BP-re a Rasmus konsertti-re!!!!!laughMost életemben elöször leszek egy igazi Rasmus konserttin!!!laughMajd találkozunk!!!
10.
Edkó
19 éve
Jaaaaj Virág, nem akarom, hogy az legyen amiről emaileztünk. én ezt nem tudom elhinni.
jajjj annyira remélem, hogy ez csak valami gonosz hülye akinek az a mániája, hogy ők....
ott lesznek a koncin és közben így éreznek???
ne neeeeee!!!!!
te leszel a koncin ott először, majd léccike írd meg milyen volt, és hogy mire gondoltál.
9.
rasmusgirl
19 éve
jajj... the kis...
egyébként én sem veszek meg minden cdt, de azér az eredetinek fílingje van.

a női énekhangról amit írtál... elég elkeserítő. Lauri nagyon jól énekel (sztem) és ha annyira vágyik egy női hangra akkor csináljanak feat.es számot vkivel. az apocalypticával is megcsinálták...
8.
rasmusgirl
19 éve
Még egy pár héttel ezelőtti (Népszabadság) TV újságban volt egy cikk. Címe: A turnén született album. Ebbő idézek egy kicsit:
(Lauri)"...egy napos villámlátogatásra érkezett Budapestre."...........
"Úgyhogy a fiúk folytatják, már a következő albumról is vannak elképzeléseik. Lauri felvetette, hogy érdekes lenne majd egy női hanggal kiegészíteni a zenéjüket.
Valami azt súgja, hogy az őszi turnén újabb Rasmus album születik."

Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, mert én nem vettem meg a CD-jüket (sajnos). (Mivel nincs zsebpénzem és ilyesmire nem is adna nekem senki, így kénytelen vagyok illegálisan dolgozni...)
Úgyhogy hajrá!
7.
Gever
19 éve
Csáo Gever!
Olvastam a leveled, és szerintem naggyon gáz lenne,ha Lajri (Lauri) mellé egy csajt is betennének "nyekeregni".Sterintem.
A Rasmus így jó, ahogy van.Lajri és Eero hangja tökéletes.A Hide-ról melyik szám tetszik a legjobban?
Hogy hívnak? Hány éves, hova valósi vagy?
I am Virág.I am 14years old.Na Pá!
Léccccci ide írj, ha akarsz:rasmusoscsaj7##kukac##citromail.hu
6.
vircsi
19 éve
hol hallottad ezt????????
nekem egyáltalán nem vagyesek az érzelmeim, egyszerűen csak NE!!!!!
Lauri édi hangját tökre elizélnék...
a TR így jó ahogy van!!!!!!!!!!
hol szerezted a Highest hopest?én már 8!!!!!cd boltban jártam és sehol nem volt.de lehet h csak rossz helyen kerestem=)
a HFTS sztem is nagyon erős lett!!!!
THE RASMUS&SUOMI 4EVER!!!!!!!!!!!
5.
rasmusgirl
19 éve
Kedden végre sikerült hozzájutnom a The Rasmus, a HIM és a Nightwish (csak válogatás) legújjabb albumához, úgy hogy azóta tobzódom az örömökben!
A Rasmus-os nagyon jól sikerült, szerintem sokkal jobb, mint az előző (a régi számaikról nem is beszélve)!!! Egyfolytában ezt hallgatom!
Azt olvastam, lehet, hogy egy női hanggal is szeretnék kiegészíteni a csapatot. Ezzel kapcsolatban egy kicsit vegyesek az érzelmeim...
4.
Gever
19 éve
szija!!!! figyi, ha te voltál itt előbb, bocsi h lemásoltam a nevedet... én már használom egy ideje, csak nem itt... ha akarod nevet változtatok
tod mit? írj emilt, és megdumáljuk
ja igen, gondolom ha ez a neved akko szereted a Rasmust. jössz a kancira???
Írj magadról, mer szeretnék emilezni TR és finn fanokkal.
Pusziiiiii!
3.
rasmusgirl
19 éve
Hellóka név rokon...!!! laugh
2.
rasmusgirl85
19 éve
RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
1.
rasmusgirl
19 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.