RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
háát,arra is megyek,csak nem az elsöö sorba, mert ott összevernek a pogózók....
Megyek mind a 4 napra.Ákos, Republic, ezek érdekelnek a legjobban
100.
Terve!
Én nem tudok menni, mert dolgozok. :S
Csak nem a Kornra mész?????? az jó banda!!bár a szigeten elég gáz koncertet adtak, a technika nem volt a legjobb! de attól még ütős volt!
99.
hALI! jÖN valaki Sopronba Voltra? Király lesz!
98.
hááát, ezt már láttam tegnap!!!atom durva!!!!azé birom az olyan ribiket, akik nem ismerik azt h tisztelet! még jó h vágták mivan és még hátraléptek,szegények, az ilyenek rontják koncert szinvonalát!ehelyett ilyen élményekkel kell továbblépniük, szánalmasak ezek!!
97.
http://www.youtube.com/watch?v=qkiMpjD0zKc
Nézzétek meg ezt a videót!!!
Az a buta lány(mást nem tudok rámondani) szerintem kiakasztotta Laurit. Szegény gyerek hogyan meghátrált...és Aki is....hopp, de örülök, hogy nem vagyok ilyen bolond, mint az a csaj
És van az a rész,amiben feka rappereket játsszanak,az tiszta poén!!!
szóval elég érdekes videó
Enjoy!
96.
sztem ezzel mi is igy vagyunk!
nem kell félni h leirod a véleményedet, legfeljebb nem mindenki igy gondolkodik,de ezt egy normális rajongó látja, h vmi nem stimmel. de végigpörgettétek az együttesek neveit, több finn banda van fennt!!!és hol vannak?????SEHOL!!
95.
Örülök, hogy hasonlóan vélekedtek,mint én
!Kicsit azért félve kezdtem neki a mondókámnak,mert a környezetem, ha ilyet hall töölem, sosem érti meg,és elintézi egy lehülyézéssel. De látom, vannak még normális emberek a földön
Köszi!
94.
Sztem ezek a szavazások egy nagy bunda!a 10 banda közül többet nem is ismerek, meg a fele divatzene. Ha már létrehozták a világ legjobb együttese v mi kategóriát, olyanokat kéne megemliteni akik télleg ismertek és már befutottak, nem holmi ilyen összeválogatott,most induló zenekarokat, a Rasmus rohadtul kilóg a sorból! könyörgöm télleg ők már régóta a zenének élnek és megdolgoztak a sikerükért, küzdöttek érte. szóval én már régóta megszavaztam ezt a dijat nekik!!!
de erről lehetne regélni, majd nyernek ők még!!
93.
Moi!Igazad van,de egy próbát megér!Abban is igazad van,hogy a finnek többet tettek le az asztalra,mint azok a ... TH-sok!!!
92.
Ez a szavazós dolog egy kicsit sántít:Nem akarok senkit megbántani, de szerintem a Tokio hotellel egy lapon említeni a Rasmust vétek. Gondoljatok bele: a Rasmus több, mint 10 éve a pályán van, és nem csak tizenéves lánykák hallgatják.ÖÖk elismert zenészek.Ehhez képest a Tokio Hotelesek maguk is elég fiatalok, és nem tettek le annyit az asztalra, mint a finnek.
Ilyen szempotok szerint ez a szavazás nem dönt el semmit a világon. max annyit, hogy melyik banda rajongói buzgóbbak.
91.
Moi mindenkinek!Ez fontos lenne!!!Légyszi, ha szeretitek a Rasmust,akkor aki még nem tette meg az szavazzon rájuk a :WWW.jabramusic.com-on!!!Hogy megnyerjék a Roskilde-t,ahol megszavazzák, hogy melyik az év legjobb bandája!!!
90.
Korppinak üzenem,hogy,ha ráér szombaton,akkor,ha nem zavarok elugranék hozzájuk.Azért itt üzenek,mert freemailen folyton elutasítja a leveleimet a gép.Úgyhogy nem tudom,hogy megkaptad-e.
88.
Moi mindenkinek!
Nincs valakinek valami új híre a srácokról?
Idegesítő,hogy nem lehet róluk hallani.
87.
Moi!
Pauli küldött üzenetet!!!!Olvassátok el, ir benne az új albumról, meg ilyenek, a beköszönése stilusos, meg az elküszönése, juujj tök édi.Nem is tagadhatná h ő irta.
86.