FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
háát,arra is megyek,csak nem az elsöö sorba, mert ott összevernek a pogózók....laugh
Megyek mind a 4 napra.Ákos, Republic, ezek érdekelnek a legjobbansmile
100.
vircsi
17 éve
Terve!
Én nem tudok menni, mert dolgozok. :S
Csak nem a Kornra mész?????? az jó banda!!bár a szigeten elég gáz koncertet adtak, a technika nem volt a legjobb! de attól még ütős volt!
99.
korppi
17 éve
hALI! jÖN valaki Sopronba Voltra? Király lesz!
98.
vircsi
17 éve
hááát, ezt már láttam tegnap!!!atom durva!!!!azé birom az olyan ribiket, akik nem ismerik azt h tisztelet! még jó h vágták mivan és még hátraléptek,szegények, az ilyenek rontják koncert szinvonalát!ehelyett ilyen élményekkel kell továbblépniük, szánalmasak ezek!!
97.
korppi
17 éve
http://www.youtube.com/watch?v=qkiMpjD0zKc

Nézzétek meg ezt a videót!!!
Az a buta lány(mást nem tudok rámondani) szerintem kiakasztotta Laurit. Szegény gyerek hogyan meghátrált...és Aki is....hopp, de örülök, hogy nem vagyok ilyen bolond, mint az a csajlaugh
És van az a rész,amiben feka rappereket játsszanak,az tiszta poén!!!
szóval elég érdekes videó
Enjoy!
96.
vircsi
17 éve
sztem ezzel mi is igy vagyunk!laughlaugh
nem kell félni h leirod a véleményedet, legfeljebb nem mindenki igy gondolkodik,de ezt egy normális rajongó látja, h vmi nem stimmel. de végigpörgettétek az együttesek neveit, több finn banda van fennt!!!és hol vannak?????SEHOL!!
95.
korppi
17 éve
Örülök, hogy hasonlóan vélekedtek,mint énlaugh!Kicsit azért félve kezdtem neki a mondókámnak,mert a környezetem, ha ilyet hall töölem, sosem érti meg,és elintézi egy lehülyézéssel. De látom, vannak még normális emberek a földönlaugh Köszi!
94.
vircsi
17 éve
Sztem ezek a szavazások egy nagy bunda!a 10 banda közül többet nem is ismerek, meg a fele divatzene. Ha már létrehozták a világ legjobb együttese v mi kategóriát, olyanokat kéne megemliteni akik télleg ismertek és már befutottak, nem holmi ilyen összeválogatott,most induló zenekarokat, a Rasmus rohadtul kilóg a sorból! könyörgöm télleg ők már régóta a zenének élnek és megdolgoztak a sikerükért, küzdöttek érte. szóval én már régóta megszavaztam ezt a dijat nekik!!!laughlaugh de erről lehetne regélni, majd nyernek ők még!!
93.
korppi
17 éve
Moi!Igazad van,de egy próbát megér!Abban is igazad van,hogy a finnek többet tettek le az asztalra,mint azok a ... TH-sok!!!
92.
yöperhonen
17 éve
Ez a szavazós dolog egy kicsit sántít:Nem akarok senkit megbántani, de szerintem a Tokio hotellel egy lapon említeni a Rasmust vétek. Gondoljatok bele: a Rasmus több, mint 10 éve a pályán van, és nem csak tizenéves lánykák hallgatják.ÖÖk elismert zenészek.Ehhez képest a Tokio Hotelesek maguk is elég fiatalok, és nem tettek le annyit az asztalra, mint a finnek.
Ilyen szempotok szerint ez a szavazás nem dönt el semmit a világon. max annyit, hogy melyik banda rajongói buzgóbbak.laugh
91.
vircsi
17 éve
Moi mindenkinek!Ez fontos lenne!!!Légyszi, ha szeretitek a Rasmust,akkor aki még nem tette meg az szavazzon rájuk a :WWW.jabramusic.com-on!!!Hogy megnyerjék a Roskilde-t,ahol megszavazzák, hogy melyik az év legjobb bandája!!!
90.
yöperhonen
17 éve
Megkaptam yöperhonen a leveled!! és jöhetsz is!XDD
http://www.youtube.com/watch?v=Bkk0n50OyVc.
Ezt nézzétek meg, nagyon édesek rajta!!!!!!
89.
korppi
17 éve
Korppinak üzenem,hogy,ha ráér szombaton,akkor,ha nem zavarok elugranék hozzájuk.Azért itt üzenek,mert freemailen folyton elutasítja a leveleimet a gép.Úgyhogy nem tudom,hogy megkaptad-e.
88.
yöperhonen
17 éve
Moi mindenkinek!
Nincs valakinek valami új híre a srácokról?
Idegesítő,hogy nem lehet róluk hallani.
87.
yöperhonen
17 éve
Moi!
Pauli küldött üzenetet!!!!Olvassátok el, ir benne az új albumról, meg ilyenek, a beköszönése stilusos, meg az elküszönése, juujj tök édi.Nem is tagadhatná h ő irta.
86.
korppi
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.