FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Sztem youtube-n MINDEN van...és annál még egy kicsitt több is. smile
Immortal:
http://www.youtube.com/watch?v=uRo4r6y0dxA&mode=related&search=
Nem vmi jó minőség, de jobb mint a semmi. (Engem a tartalma sem nyűgözött le. Pedig régen nagyon szerettem ezt a számot. Nem is tudtam hogy van klippje...)
40.
Gever
18 éve
Hol tudom megtalálni az Immortal klippjét? Mert kerestem a neten, de nem leltem meg...És kiváncsi vagyok a klippjére...
39.
DarkLydia
18 éve
Ha még valaki nézegeti a topicot, akkor neki üzenem:
Nézd meg mindenképp az Immortal videóját, mert az valami fantastikus!
Olvastam néhány ember véleményét,akiknek nem tetszik,és azt mondják, hogy nincs elég fantázia benne.Pedig szerintem épp az a lényeg, hogy az egész CSAK RÓLUK, a világukról, amiben élnek, és egy kicsit rólunk is szól. Sokatmondó képsorokoat láthattok, ha megnézitek!Ajánlom azoknak is , akik nem igazán csípik ezt a bandát, talán megváltozik a véleményük(nah és persze az Immortal az egyik legjobb szám)!!!!
38.
vircsi
18 éve
A videók tényleg tök jók smile
Vircsinek: Sajna én sem megyek a Szigetre, pedig, reméltem, hogy a nővéremet megtudom fűzni, hogy jöjjön ki velem, de nem akar sad face( sad face sad face( Remélem, majd adják a tv-ben, mármint a koncit.
Puszi smile
37.
Zizzancs
18 éve
hello! találtam régebbi cuccokat a fiúktól, én személy szerint nagyon viccesnek találom pl. ezt a felvételt: http://www.youtube.com/watch?v=PeSMzqefni8 (ugyanez Moomin-variációban: http://www.youtube.com/watch?v=J3rXsBJeHsc) Jó szórakozást!!! wink
36.
Kicsi B
18 éve
Szia Zizzancs!

Hát, örülök, hogy szerted a Rasmust! Amint látod, nagyon pang ez a fórum, de mindig jó egy új embert "látni"!

Én Szigetre nem megyek.És te? vagy ismerősöd?

Moi!
35.
vircsi
18 éve
Hellóka!!
Most jelentkeztem be; mert egyik kedvenc együttesem a The Rasmus, azért csak egyik, mert még nagyon szeretem a H.I.M.-et, az Apocalypticá-t, a Sonata Arcticá-t, a Lordi-t és Nightwish-t is nagyon szeretem, amíg Tarjá-t nem rúgták ksad face(.
Amúgy mizujs?
Megy valaki a Sziget-re?
34.
Zizzancs
18 éve
Sziasztok!

Gondolom tudjátok, de inkább megírom, hogy MA VAN LAURI JOHANNES YLÖNEN 27.Szülinapja!!!!!
Boldog Szülinapot, Lintu!!
Az egyik fan-nal fogunk írni egy verset neki, lehet felteszem a laprasmile

Bárcsak tudna magyarul, és bárcsak elolvasná
33.
vircsi
18 éve
Huuuuuuuuuuuuuuuu
Nagyon pang ez a topicsad faceTeljesen el vagyok szomorodva.Hova tűntek a rajongók??
Persze nem találja meg mimdenki ezt az oldalt.

na mindegy.
32.
vircsi
18 éve
hahó skacok!

KIrsz oké, vetten a lapot!!
Nálunk is szokott bénázni a net, de én "megszerelem"smile
Nem ám, csak hülyülök, mert a HÜLYÉKÉ A VILÁG!!!!!!!!
Hamarosan itt lesz Lintu szülinapja, valahoyg fel kéne köszönteni....ötlet?
Ha addig nem jövök,bár az kizárt dolog, szóval ha mégsem írok :MINDENKINEK BOLDOG RASMUSBAN TRIGGERBEN ÉS MINEN JÓ ZENÉBEN? FINNBEN GAZDAG
HÚSVÉTOT KÍVÁNOK!!

Pusza mindenkinek, ja éssok locslóT kívánok!!
31.
vircsi
18 éve
sziasztok..Vircsi, boccs 1000x, hoyg nem írtam, de a tcom szaraxik a netünkkel, fél percenkét ledob... hétfőn szerelik, akkor majd írok.
30.
rasmusgirl
18 éve
Moi skacok!

Mizu veletek? Krisz, majd írj! Akkor te most összejöttél a Lintufejűvel?
Niitymäki, Kallo, Rosberg, Kimi, Ramus EVER!!!!!!!
29.
vircsi
18 éve
és boldog névnapot Aki!!!!
_______aki______aki__aki__aki
_____aki_aki____aki_aki___aki
___aki____aki___akiaki____aki
__akiakiakiaki__aki_aki___aki
_aki________aki_aki__aki__aki

remélem láccik, és nem csúsznak el a sorok...laugh boldog névnapot!!!
28.
rasmusgirl
18 éve
sziasztok, mégis tudok posztolni mert szüleim elhúztaklaugh
a hoki naggyon jó sport, a multkor én is hokiztam egyet egy barátommal(...)
naggyon naggyon naggyon jó volt!!!
a kék keresztekről jut eszembe, nem tudja vki, h hol lehet olyan sapit kapni, mint a finneknek volt az olimpián? az nagyon jól nézett ki...
és még valami: Negative
27.
rasmusgirl
18 éve
Moi!!!!!!!!

Közérdekő közlemény:

AKI-MARKUS JUHaNi HAKALA( Hattu)
ma ünnepli a névnapját!!!!!!
BOLDOG BOLDOG LINTUKBAN GAZDAG NAPSUGAras NÉVNAPOT kívánok neki!

AH! 5 év mólva 20 éves leszek, tehát én is megyek! DEJÓ lenne!!!!!!!!!

Ma egészen vigyorgós vagyok, (ami oly ritka, mint én)jó ilyennek lennismile))És metálul örülök, hogy megint fellendeldült ez a rész=)
Na szóval én direkt szombaton elmntem előesti misére, hogy láthassam a drága Kimikét és az ifjú Rosberget, de annyit aludtam, hogy csak a 36. körnél kapcsolódtam be, és valahogy éreztem, hogy Kimi kiesett. Ez beárnyékolta az egész napom.

NIITTYMAKI a hoki királya!!!!!!!Onnan jött, hogy
egészen véletlenül néztem a Finn- ruszki meccset, és aztán teljesen rákattantam a hokira, meg arra, hogy látom azt a naon sok kék keresztet.

Üdv skacok: VIRDZSI

Ja és megyek FINNBE!!!!!!!!!!!!!

Egyszer
26.
vircsi
18 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.