FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Moi mindenkinek!Aki szereti a HIM-et is annak:MTV-n lesz május 24-én ,csütörtökön 15:30-kor HIM Wishlist.Ha minden igaz.
85.
yöperhonen
17 éve
Moi neked!
Te új vagy?
84.
yöperhonen
17 éve
Sziasztok!
83.
Kicsi lányka22
17 éve
Nincs mit,szivesen! Jöhetsz máskor is ha van kedved!!!
82.
korppi
17 éve
Moi!
Köszi korppi!
Tök jó volt a Live letters!!!Ajánlom mindenkinek,aki még nem látta!
81.
yöperhonen
17 éve
laugh Ennyi erővel én bármire rájuk asszociálok!!
De mákos vagy!!!!
Hát sztem is, de Pauli szinte mindig gépezik!!!laughDD
Én szivesen mennék, de nem jó az időpont, meg messze van és nem is jönne velem senki.
80.
korppi
17 éve
Juhééé! Én írom a 79. hozzászólást!
laughlaughlaugh ez azért jó, mert 1979-es évjáratúak Lauriék.
Hyvää syntymäpäivää Paulinak utólag!(felköszöntöttem myspacen, és visszaírt mindenkinek hogy köszöni szépen! Szerintem ő törődik a legtöbbet a rajongókkal)
Ja, valaki jön Volt fesztiválra?

Üdv!
79.
vircsi
17 éve
Sajna nekem nincs meg, hátha másnak igen. Remélem is gondolnak!!!!
akkor szombat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
78.
korppi
17 éve
Moi mindenkinek!
Valaki nem tudná nekem megszerezni az immortal dalszövegét finnül?Vagy legalább egy honlapot ahol finnül fennvan?Köszi!Én már kerestem de sikertelenül bár nem voltam túl kitartó
77.
yöperhonen
17 éve
Moi!Utólag is Boldog Szülinapot Paulinak!Ne aggódj korppi majdcsak gondolnak ránk is!
Legalábbis remélem!!!
76.
yöperhonen
17 éve
Hyvää Syntymäpäivää Pauli!!!!!!!!!!!!!!!!!
Figyelitek 'mennyi' koncertdátum van már???????Mi még sehol se vagyunk rajta:SS
75.
korppi
17 éve
Moi!
Kiitos a fordítást, én meg annak örülök h Aki örül, meg persze h ti is. Jó volt olvasni...
Már alig várom az új albumot, meg a turnét is!!!!
Yöperhonen akkor irj hogy állsz a 'témával'....Én várlak smile)!!!!
Azt láttátok h Svájcba mennek?????Mákos népség...
74.
korppi
17 éve
nagyjából a szöveg errööl szól:

A Rasmus Akija apa lesz.
Aki és kedvese babája már nagyon aktív/eleven.
"Nagyon izgatottak vagyunk, minden nap érezzük, ahogy rúg.A baba nagyon elevennek és energikusnak tüünik. Ez klassz és vicces." mondta Aki boldogan

a ?házaspár? nem tudja, hogy fiú lesz-e vagy lány,
de Hakala feltételezi, hogy megfogja tudni, mielöött megszületik.

Pillanatnyilag a banda tart egy kis szünetet és készíti az új albumot, ami 2008-ban lesz kiadva.
"Jó, hogy az év nyugodt, így otthon tudok maradni.Engedem magam apának lenni, mileöött a belevágunk a mozgalmas következöö évbe." mondta Aki.

Bocsi, ha valamit nem tudtam szó szerint lefordítani, de azt hiszem, ugyan azt fejezi ki a fordítás, mint az eredeti szöveg.A lényeg megvan.

MOi!
73.
vircsi
17 éve
hello hello!

Örülök, hogy ötültök!!!laugh
Boldog szülinapot utólag is Launak!

Én is mindig késöön kapom(inkább szerzem) a híreket. Csak hétvégén szoktam netközelben lenni.

Nah, majd megnézem, mikor lesz Kornlaugh
72.
vircsi
17 éve
Nem vagy egyedül.Hozzám is akkor jutnak el a fontos üzik,amikor nem jutok géphez!IDEGESÍTŐ!Korppi,majd dumcsizunk. Látom te is sokkot kaptál a hír hallatán!!!
71.
yöperhonen
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.