FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
laughlaugh Ez teccett, Angliába nem esett semmi!!franciáknál meg igen, pedig áltban forditva szokott lenni!!!
Azt hittem a családdal mentél, akkor nem??? iránytű????az hasznos dolog.
Igen lány lett,.... Hakala tounge,birom a finn neveket,annyira jóóókk!!!!!!
Na igen a beépitett ügynök Pauli, rem megszán minket!tounge
115.
korppi
17 éve
Az idő jó voltlaugh Angliában alig esett, viszont Franciában volt olyan nap, mikor végig zuhogott.
Anyuéknak hoztam ajándékot, amin rajt van a Tower és Big Ben képe. Magamnak iránytűt vettemlaughlaugh
Tényleg lány? De jósmileNem tudom miért, de jó.laugh
Majd Paulit meg kell fűzni, hogy suttyóban küldjön egy képet Aki babájárólwink
Eero gyerekeit én sem láttam, viszont a feleségét igen egy Youtube videón. ja, és a skót juhász blökijét és a gyerekjátékokat, babakocsit az udvarán.tounge
114.
vircsi
17 éve
laugh hát nem mondhatni h 1 egy köpésre voltál!!!!XDXDXD
Biztos jó volt, az idő is klassz volt???? és valami szuvenirt hoztál????? nekem van 1 finn csengőm, eredeti!! kaptam, ill hozták nekem.
Akinak igen lánya született, kivi lennék mi lett a neve, meg h hogy néz ki,a finn babák olyan aranyosak!!!!bár nem hiszem h mutatnak majd róla képet, én még Eero gyerekeit se láttam.
113.
korppi
17 éve
Most néztem a Myspacet: Akinak 07.07.17-én megszületett a kisgyereke.
Most tudtam csak meg, ezért egyik szemem sír.
A másik pedig nevet, hisz ott voltam a "közelben"laughtounge
112.
vircsi
17 éve
Szia!

Ma értem hazasmile Nyaraltam egyet.4 nap London, 4 nap Párizs.laugh Finnország nagyon drága lett volnasad face
Nagyon jó volt, sokmindent láttam.
111.
vircsi
17 éve
váááóóó!! És hogy hogy nem Finnországba???toungetounge
azé biztosan jó lesz az is, mikor jössz haza???és mi a kintlét tárgya, nyaralás???
110.
korppi
17 éve
fesztivált,koncertet nem, de hétföön megyek Angliábasmile
109.
vircsi
17 éve
nagyszerű!!!!!!!laughlaugh
akkor egy élmény már megvolt! másvalamit tervezel még a nyárra????
108.
korppi
17 éve
nagyon szuper volt minden! Tökéletes hangzás, órási tömeg.Talán nem is késtek.A koncerten csak egy ideig álltam valahol a közepén. Elöbbre is lehetett volna menni, csak nem akartam összevereteni magam a pogózás közepettewinkEgyik barátnöömmel voltam ott, és már nem bírta a lábunk(egész nap ugráltunk), le kellett ülnünk.De ülve is nagyon jól lehetett tombolnilaugh
107.
vircsi
17 éve
Na örülök h jól alakult minden!! A Kornra lehet is tombolni, most minden klappolt náluk (erősitő, elektronika stb)??? hol álltál????
Na igen TR nincs és nem is lesz ebben az évben itt, kár érte, de fajin ötlet volt h megnevezted ezt az oldalt, hátha felnéz főleg h még finnek is vannak errefele.
Másvalahova tervezed még h mész??????
106.
korppi
17 éve
ja,és írtam Eeronak mailt,amiben többek között megemlítettem a finnhun.com-otlaughlaugh
105.
vircsi
17 éve
Sziasztok!
Voltam Volton és nagyon jó volt!
Kornon annyit ugráltam és ráztam a fejem, hogy beleszédültem és úgy éreztem, mintha berúgtam volna!laugh És találkoztam nagyon jó arcokkal és..ésés
Szóval hulla jó Volt! csak a Rasmust hiányoltamsmile
104.
vircsi
17 éve
egy fesztivál már rossz nem lehet tounge
103.
korppi
17 éve
Köszilaugh! azt hiszem nem lesz hiány jókedvbööl...
102.
vircsi
17 éve
biztos lesznek még jó bandák, nem néztem kik lesznek még.Nekem általában a rockbandákon akad meg a szemem. laugh
A kornon meg nem csak elöl van pogo, mikor a Szigeten voltunk hátul álltunk a technikánál, na és még ott is folyt keményen, meg jöttek hányni a kordonhoz.De elöl aztán meg...........
Mindenesetre érezd jól magad!!!!laughlaugh
101.
korppi
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.