FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Jah,és még valami,ha esetleg felnéztek az ld-re,Firling néven megtaláljátok a finn srácot.Aranyos,azt írta,szívesen eljönne Magyarországra wink
160.
Ors
17 éve
Egyszer már elkezdtem finnül tanulni,de abba kellett hagynomsad face az angol meg különben sem erősségem,úgyhogy úgy érzem,bele kell húznom nekem is..Legalább az angol menjen.
Ti különben hány évesek vagytok?Én 22 smile
159.
Ors
17 éve
Válasz;az ld50 amolyan mindenféle emberkék társasága,de maga az oldal nemsokat ér..sad faceLe is töröltem a magyar oldalamat és most angolul vannak fönnt rólam infók.És igen,angolul "beszélgetek" a sráccal,most készülök neki amolyan "komolyabb" bemutatkozót írni smileÉn halálosan komolyan tervezem a jövő nyári-szeptemberi kizarándoklást Finno.-ba,ezért is próbálok barátokat,ismerősöket keresnismile,egyedül olyan snassz!smile
158.
Ors
17 éve
A finnhuntsmile
A Rasmus a "homlokomra van írva". Kevés ember van,aki nem tudja,hogy szeretem laugh.
157.
vircsi
17 éve
na kössz a tippet, lehet felmászok rá én is, azé csak jobb ha van 1 őshonos ismi laugh.és mien nyelven kommunikáltok? angol??? naja nyelvvel én is hadilábon állok, angol meg finn tanulás a csapásirány.
Vircsi most akkor miket graffitizel ki? Rasmust v a finnhunt???smilesmile
én nyáron húzok ki ez fix, jön velem még vki???? mert ezt már jó lenne eldönteni, nézni kell időpontot is,meg le is kell foglalni stb....
156.
korppi
17 éve
......a http://www.sopronirocks.hu is azlaughtounge
155.
vircsi
17 éve
Ors! Az LD50 egy amolyan rockertanya?laugh

Valahol nekem is kellene reklámoznom...kiírom falakra meg padokra a városban a webcímet xD.
Elvégre a graffiti nem bűn, hanem művészet és Lauriék is alkottak régebben!Én meg hű követő vagyoklaugh
Menjünk Finnországba! A szűk környzetemből már össze tudnék szedni vagy 20 embert,aki szívesen elutazna oda...abból csak 2-3 emberke fanatikus. Egyik unokatestvéremmel azt terveztük,hogy valakit eladunk az emberkereskedelmi piacon és abból szerzünk pénzt..kicsit morbidlaughlaugh(de megtenném!!!!!!!!!XD)
Finnországért "mindent"!
154.
vircsi
17 éve
Én is szeretnék Finnoba menni de ahoz tanulnom kéne finnül.Az angolt meg mióta nem gyakoroltam a suli óta. A rasmus most pihen és nem sokára új album. Aki meg babázik mégegyszer gratula neki.
153.
Finlandia
17 éve
Igen,titkon bosziskodom wink..Na jó,nemsmile.Megnéztem a cikket,tényleg jók a képek.A srácra az ld50.hu-n találtam,teljesen véletlenül,csak vissza kell neki írnom és összehaverkodni vele,eddig aranyos volt velem.Nekem is jól jönne kinn egy ismerős,én is nagyon vágyom Finnországbasmile
152.
Ors
17 éve
http://img212.imageshack.us/img212/839/notas2rt1.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/5259/notas1zt7.jpg
a képek a legjobbak, mivel egy kukkot se értek belőle!XDhát igen ott legalább 2 oldalas cikk van róluk.
télleg tök ász h beindult a fórum, pedig 'régebben' alig jött üzi kb heti 1, most meg mindennap nézem és van már v 4!!!!!!!!!!!he Ors értettem, pont most mondom lemaradt a szép álmokat, erre te meg beirod!laugh gondolatolvasó.smile
terjeszd csak, mint az imát!!!tounge és arra a finn ismerősre hol bukkantál rá?én jövőre menni akarock ki, de még 1 rohadt ismerősöm sincs, de ugy is megyek.
151.
korppi
17 éve
Én is!smile És nem,sajnos nem jár meghívó,ami elég rossz,mert heteke,hónapokat is kell rá néha várni az igényléstől számítva!Grrr..De egy ismerősöm megígérte,hogy csinál egy linket egy oldalon,én kiraktam az oldalamra iwiwen és az üzenőfalon,+ az ld50-en..Azt külföldiek is nézik,meg van egy finn "ismerősöm" akit megkérhetek,hogy terjessze az "igét" XD smile
150.
Ors
17 éve
Hogy beindult a fórum!laugh
Ennek örülök.
Az uccsó budapesti koncert már jó régen volt...
Nekem fenn van myspacen Luri. Szerintem ő az.
Ha rámkeresel, megtalálod.( én lenni Gazka)
Jé, azt hittem , iwiwen automatikusan adják a meghívót... :S
Szerintem az iwiw profilba beleírhatnánk a finnhun.com-on lévő fórumok nevét,a szótárhasználatot, meg ami van. Szerintemsmile
Legyetek jók!
149.
vircsi
17 éve
Hehe,elnézést,lemaradt a K az elejéről :$,szóval Kiitos!smile
148.
Ors
17 éve
iitos ja hyvää yötä!smileKauniita unia!
147.
Ors
17 éve
én is szivesen olvasnék bármelyik finn bandáról, de hát a nagy büdös semmi van!!!!:S én már régóta nem nézegetem őket. na holnap berakom a cikket. legyetek rosszak!
hyvää yötä!
moi-moi
146.
korppi
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.