monológ Pauli által...
(szegény fickó beszél magával megint...
)
P : Ha elmondom neked..........megígéred, h nem fogod elmondani senkinek?
P : Megígérem.
P : Ok, jó tudni. Kávét?
P : Nem, köszi. Jól vagyok.
P : Hallottad, hogy The Rasmus a jövő héten stúdióba megy, hogy felvegye az új albumot...és az album néhány részét Finnországben fogják felvenni, hogy fogják el a REAL HELLsinkit miközben érzik... Finnországban, hogy a nyárnak vége van, és sötét van megint...eljött az ideje, hogy a stúdióban költsön és szintén készítsen zenét...és néhány részét meg USA-ban
P : Holy mackarel! (ez nem tudom mi)
P : ...szintén hallottam őket, ahogy a dalnevekről beszélgettek, hallani akarod, amit hallottam?
P : Mondd el nekem!
P : Ok, persze nem biztos, h ezek a nevek lesznek-e... (vagy vmi ilyesmi) De hallottam, hogy az egyiknek vmi "Black Roses"...ezzel kapcsolatban egy másikat hallottam tőlük, ahogy vmi "Dangerous Kind"-ről énekeltek. És a harmadik, amit hallottam, miközben felfedték, hogy a szövegek mint "We danced drunk and naked" és "Live Forever"...
Hallottam, hogy a fiúk a héten egy pár új képet is csinálnak és igazán kimentek hogy elindítsák ezt az egész dolgot, amit miközben utaznak megint...felvétel, utazás, albumborító-fotók, videoshoots-ok, minden!
Azt is mondták, hogy szuper lenne és boldoggá tenné őket, ha sok országba tudnának menni és olyan országokat is meglátogatogathatnának, ahol még sosem voltak azelőtt!
P : A fiúk szintén NAGY üdvözleteket mondtak a rajongóiknak!
P : U.I.: Ha több titkot akarsz tudni, várj, majd visszajövök!
216.