FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
A rasmustól ma is jött valami csak nem volt még időm elolvasni.
220.
Finlandia
17 éve
Nagyon szívesen!Örülök, hogy hozzájárultam ahhoz Ors, hogy szép legyen a napod!!! smileIgen, szerintem is így akarja Pauli tudatni, hogy mit csinálnak éppen.Tök jó dalcímek lesznek, ha tényleg azok lesznek , amiket Pauli írt!!!A Black Roses (Fekete rózsák) biztosan nagyon szép lesz!De a kedvencem a We danced drink and naked (Táncolunk ittasan és meztelenül)!!!Erre kíváncsi leszek!!!! laugh
219.
yöperhonen
17 éve
Én is kaptam bulletint Paulitól. Ugyan ezt és köszönjük mégegysze a fordítást. Szerintem így akarta Pauli tudatni velünk hogy éppen mitcsinálnak és egy kis infó az album daliról csak másképpen.
218.
Finlandia
17 éve
Köszönöm szépensmile.És Szandinak a fordítást,nomeg természetesen neked a híreket!!laugh Hozzájárultál egy jó naphoz!laughwink
217.
Ors
17 éve
monológ Pauli által...
(szegény fickó beszél magával megint...wink)

P : Ha elmondom neked..........megígéred, h nem fogod elmondani senkinek?
P : Megígérem.
P : Ok, jó tudni. Kávét?
P : Nem, köszi. Jól vagyok.
P : Hallottad, hogy The Rasmus a jövő héten stúdióba megy, hogy felvegye az új albumot...és az album néhány részét Finnországben fogják felvenni, hogy fogják el a REAL HELLsinkit miközben érzik... Finnországban, hogy a nyárnak vége van, és sötét van megint...eljött az ideje, hogy a stúdióban költsön és szintén készítsen zenét...és néhány részét meg USA-ban
P : Holy mackarel! (ez nem tudom mi)
P : ...szintén hallottam őket, ahogy a dalnevekről beszélgettek, hallani akarod, amit hallottam?
P : Mondd el nekem!
P : Ok, persze nem biztos, h ezek a nevek lesznek-e... (vagy vmi ilyesmi) De hallottam, hogy az egyiknek vmi "Black Roses"...ezzel kapcsolatban egy másikat hallottam tőlük, ahogy vmi "Dangerous Kind"-ről énekeltek. És a harmadik, amit hallottam, miközben felfedték, hogy a szövegek mint "We danced drunk and naked" és "Live Forever"...
Hallottam, hogy a fiúk a héten egy pár új képet is csinálnak és igazán kimentek hogy elindítsák ezt az egész dolgot, amit miközben utaznak megint...felvétel, utazás, albumborító-fotók, videoshoots-ok, minden!
Azt is mondták, hogy szuper lenne és boldoggá tenné őket, ha sok országba tudnának menni és olyan országokat is meglátogatogathatnának, ahol még sosem voltak azelőtt!
P : A fiúk szintén NAGY üdvözleteket mondtak a rajongóiknak!
P : U.I.: Ha több titkot akarsz tudni, várj, majd visszajövök!
216.
yöperhonen
17 éve
Ors ezt olyan szépen mondtad!!!És engem egyáltalán nem zavar az, hogy ilyen filozofikusan fogalmazol!Én is belemélyedek sokszor az ilyen gondolatokba, bár ezt nem sokan tudják rólam, de néha tényleg nagyon magambaforduló tudok lenni :SS Nem szívesen kezdeném újra az életem, de ha vissza tudnék menni az időben, akkor sok mindent megváltoztatnék.a Rasmusról én sem tudok sokkal többet, minthogy babáznak és pihennek.Bár a minap kaptam egy bulletint a myspace-emre Paulitól.Nem tudom mi igaz belőle, de berakom ha akarjátok. A magyarra fordítást nem nekem köszönhetitek, hanem az egyik rasmus klubos lánynak, Szandynak!!!!!!!
215.
yöperhonen
17 éve
Néha teher a gondolkodás...Nekem állandóan jár az agyam,de mindíg találok egy kis pozitív dolgot,pl egy jó számotsmile és egyből elvigyorodoklaughAz élet szép és semmi sem jelentéktelen csak tudni kell megbírkózni vele.Hűű..ez olyan,mintha okos lennék,pedig csak magyarázok itt..Puffantsatok le,ha sok lennék..Filozófikus korszakom élemlaugh
214.
Ors
17 éve
Na igen igazatok van. Csak néha előjönnek nálam ilyen gondolatok. A rasmuszról én is úgy tudom hogy babáznak és pihennek vagy albumon dolgoznak még. Nem lehet tudni.
213.
Finlandia
17 éve
Na igen,sérelme mindenkinek van,de felváltja sok más jó dolog,szerencséresmileAz élet mindíg megy tovább és csakis rajtunk múlik hogy mennyire lessz boldog.Én most az vagyoksmileSajnos rohadt sokat kell gürcölni azért az útért,ezért,ha megyek én ugyan vissza nem jövök!smile
212.
Ors
17 éve
én se sorolom fel az összes sérelmem ami ért eddig, mert nem férne ki. :SS ezért hálát adok az égnek, h 2003ba meghallottam az ITs-t.
naja Suomi, tegnap néztem pont 1 oldalt, 60.233 a jegy Hellsinkibe, illetékkel együtt. máshol meg 150.000 körül. Ugyhogy repülök jövőre a Finair-rel!!!!XDDDDDDDDDDDDDDDd
The Rasmus?? szivem csücske, de nem tudok róluk ujat mondani. Még babáznak biztos.
211.
korppi
17 éve
Deee..öhhömm..nem kanyarodtunk el egy cseppet a Rasmustól?laughNem mintha zavarna..smile
210.
Ors
17 éve
Én inkább nem kezdeném előről,ki tudja,sikerülne-e másképp csinálni a dolgokat,bár persze szívesen lemondanék pár pofonról,amit kaptam,de szerintem minden történik valmiért.Ha nem vesztem el a kisbabám nem megy tönkre a házasságom,ha nem megy tönkre a házasságom sosem ismerem meg azt a férfit akit életemben először igazán szeretek és boldog vagyok..Ja,és nem várna Suomi!A legfőbb hehe smile
209.
Ors
17 éve
Mit szóljak én én vagyok köztetek a legöregebb. Vissza mennék az idővel pár évet , vagy előről kezdeném az életemet. A F1 nagyon jó volt. Lehet hogy a szombaton Pestre megyek a hungexpóra.
208.
Finlandia
17 éve
smile Örülj,hogy nem láttad,tényleg ijesztő volt.De szerintem felejtsük el,szerencsére nem lett baja,reméljük ezután sem lessz smile
207.
Ors
17 éve
azta!!! szegénykémnek még jó h nem lett semmi baja. hát nekem is megállt volna az ütő a szivembe ha néztem volna.
oké Ors értettük.smile
206.
korppi
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.