FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Ohhh..smileKöszönöm szépen!Bár őszintén szólva,nem ők az abszolút favorit,de azért jó lenne néha olvasni rólluk.Azt viszont nagyon sajnálom,hogy a többi jó csapat még ennyi esélyt sem kap.Mindíg ugyanazokról írnak,már nem is veszek zenei újságot sad face
145.
Ors
17 éve
moi Ors! hát van egy 2 oldalas cikk róluk, mexicoi ujságban. legalább ők foglalkoznak velük, nem ugy mint itt, már mióta nem voltak sehol? na majd megkeresem a linket ha érdekel. de ez hülye kérdés volt...smile
144.
korppi
17 éve
Háát..smileA To Die For-os Jarno Perätalo visszapötyögött és nagyon aranyos volt..Örültem neki,de el is gondolkodtam rajta,hogy tényleg ő válaszolt-esmileSzertném hinni,hogy ő volt!
A Rasmusról nem tud valaki valamit?Az utsó budapesti fellépés óta nem hallottam róluk semmit..
143.
Ors
17 éve
őszintén foggalmam sincs, sztem nem. mennyi üzit kaphatna??? bár lehet valódi csak sose olvassa tounge.de egy próbát megér.
142.
korppi
17 éve
Szerintetek a hivatalos honlapokon megadott e-mail címek (legyen az mondjuk Lauri-é,vagy a Reflexion-os Juha-é)mennyire lehetnek valósak?Vagyis,vajon minden esetben azok?Csak mert írtam egy-két kedvencnek..
141.
Ors
17 éve
Sziasztok ! a myspace-n rajta vagyok én is. Én már ott kerestem őket de soha nem találtam az igazi tagokat,de majd mégegyszer megnézem.
140.
Finlandia
17 éve
Hehe,én is megigényeltem a meghívótsmile,na nem baj!Jó éjt!smile
139.
Ors
17 éve
ja értem, hát részvétem a suli miatt.tounge
télleg jó ötlet az iwiwes, am Aki meg Lauri fenntvan!!!XDDDDDDD én bejelöltem őket.laugh
na igényelek meghivót, ha kapok lehet csináltatni.
én is elfoglalt leszek, de igyekszem minden nap felnézni. ha már igy felélénkültünk.smile
138.
korppi
17 éve
Nem is rossz ötlet,én fenn vagyok iwiwen,megcsinálom azt a profilt!smileCsak adj/atok tippet,mit írjaksmile.
137.
Ors
17 éve
Itthon voltam, csak nem tudtam, mit írjak...Jön az a qrva iskola, úgyhogy már csak hétvégenként tudok fenn lennisad face

Szia Ors!

Van egy ötletem!
Valahogy iwiw meghívót kéne szerezni és egy profilt csinálni a Finnhun számáralaugh!!!
Talán akkor tudnánk népszerüüsíteni.
Jó ez a hely, nem szabad veszni hagyni.

136.
vircsi
17 éve
nem-e?akkor hol voltál v 2 hétig Vircsi????toungetounge
na de jó, gyarapodik már a csapat, tök ász!!!!!!üdv
Visszajelölt Lauri??? ne basszzz (már bocs), télleg nem sok ismije van, ahhoz képest h az egész világ ismeri már.
na igen Pauli, lehet nincs már ideje leülni a géphez, veszik fel az albumot, dolgoznak, pedig ő kapcsolatfelelős. laugh
akkor irjon mindenki aki felnéz ide!!!!!
135.
korppi
17 éve
Helló!Én is csatlakozhatok?Nincs sehol normális beszégetős oldal a finnhunon kívül,de eléggé kihalófélben levőnek tűnik..sad faceNem szeretném..Írogatok én,amennyit akartok!!smilePusza!
134.
Ors
17 éve
Hé, Korppi! A rosssssebb tüünt el... laughhehe
Szia Finlandia! Üdv nálunk, remélem majd sokat írkálsz te is ide!laughlaugh

Már iagzán írhatna valamit a Pauli Myspacre...
Semmi hír felöölüksad face Viszont... Lauri visszajelölt ott. Jó gyerek xD.
És csak 300 valamennyi ismerQse van, asszem.
133.
vircsi
17 éve
üdv köztünk!!
ennek nagyon örülünk h itt vagy.azt hittem már mindenki eltűnik lassan.
132.
korppi
17 éve
Sziasztok én új vagyok és remélem többszőr tudok jönni ide is. Én is szeretem a The Rasmust.
131.
Finlandia
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.