FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
ÉN Grósz Diána vagyok sajnos nem tudtam elmenni a Petcsába mert akkor éppen beteg voltam.
175.
Finlandia
17 éve
a nyelvvel kapcsba meg: én először tanárhoz megyek majd, csak jobban felkészit még én bénázok. nyelvtan, kiejtés stb. aztán meg majd képzem magam tovább.valahon innen szedtem le 1 könyvet, abból szavalgatok laugh. meg otthon is találtam egyet, aztán majd lesz vhogy, de olyan szép nyelv h fuuu!!! aztán majd finnül fogunk irogatni!!! haha
174.
korppi
17 éve
moi kaikki!!
de jó h itt mindig van olvasnivaló, ezt már én is szeretem, volt mikor klikkeltem napokig és senki!! amugy Ors(rem te voltál laugh) a számból vetted ki a szót, akárhány oldalon jártam tizenévesek, akikkel semmi bajom,de hát csak idősebbek vagyunk.na jó tudni az eredeti nevetek, az enyém Biró Zsófia hosszu ivel, csak azom jelen pillanatban nem jó.XD én csak iwiwen vagyok fennt.
én is voltam tavaly a Szigeten, azta de j volt és mikor ott álltak előttem dedikáláskor!!!! szivroham XDDD én is 2003 óta imádom őket, csak én az mtv-n láttam őket először a frissben. a Pecsába is voltatok??????
173.
korppi
17 éve
Nem talállak myspace-n.
172.
Finlandia
17 éve
Azóta,amióta először játszotta anémet VIVA az In The Shadows című klippjüket..nem tudom,hány éve volt.Szigeten én is voltam!!smile..csak elég csúnya állapotban,sikerült napszúrást kapnom és elrontanom a gyomrom aznap,úgyhogy folyton szaladgáltam a kukák és a koncert közt sad face,de amúgy jó volt nagyonsmile
171.
Ors
17 éve
Köszi a vissza igazolást. És mióta szereted a Rasmust? Én 3 éve. Tavaj voltam a szigeten nagyon jó volt a koncert.
170.
Finlandia
17 éve
Egy próbát megér,de azért kell a tanári magyarázat is szerintem,bár,ha azt veszem,hogy magamtól angolozok és egész jól megy...smileJa,visszaigazoltalak iwiw-ensmileÖrülök nektek,ténylegsmile
169.
Ors
17 éve
Én úgy tervezem, hogy a mail-em ről leírom egy fűzetbe és hétvégén tanulok. Vagy még nem tudom. smile Én is örülök, de tényleg mert szeretek új emberekkel ismerkedni és beszélni.
168.
Finlandia
17 éve
Van nekem is myspace ha akarsz be jelőlhetsz. myspace/groszdiana az iwiwet ma csináltam ott is Grósz Diána . Majd megkereslek.
167.
Finlandia
17 éve
És ha már oldalak,akkor (persze,ha érdekel egyáltalán valakit :$) bepötyögöm,hogy ld50-en minna néven;myspace-n minnapienokainen (bár ezzel az oldallal gondjaim vannak), iwiw-en Strupka Orsolya néven vagyok megtalálható..
166.
Ors
17 éve
Korppi;nagyon szívesen,szerintem minnél többen mennénk,annál jobb lennesmileNe tudjátok meg,mennyire örülök,hogy végre korombeliekkel beszélgetheteksmile
Finnlandia;igazából azt kell hogy mondjam,hogy igen,a nyelvtana miatt,mert van ami más,ha leírod,mint ahogy beszédben használod.Az volt a baj nállam,hogy egész napos munka után utaztam Pestre másfél órát és haza pedig fél 11 körül értem,úgyhogy az is lehet,hogy csak az én agyam fogta fel nehezebben a dolgokat,azért volt nehéz.De megéri,én olyan jól éreztem magam smile.Különben annyira nem vészes,ha igazán akarod,akkor menni fog.Beszélni,olvasni imádok finnül!,hát még ha épteném is..tounge smile
165.
Ors
17 éve
Ja bocs nem léztem meg ez honnan indult.
164.
Finlandia
17 éve
Ors és milyen oldalad van? gportálos?
163.
Finlandia
17 éve
Én 23 vagyok de ez hónap 23.-án leszek 24. Finnül tanulni nehéz? Szivesen tanulnák finnül is. smile
162.
Finlandia
17 éve
de klassz!! 2 hónap hiján,de én is 22 leszek!!!!laugh
tök jó h halálosan komolyan gondolod, nem megyünk 1ütt???? mondjuk elvileg én egy ismimmel mennék, de ő nála ez még nem 100 %.
na ok, ránézek majd az oldalra ha ráérek.
161.
korppi
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.