FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Hát,ha minden jól megy,akkor ott leszek!smileVircsi,ha csak 15 vagy,az se baj,hidd el!Max. ökbefogadunk hehehsmileTényleg,mondd meeeg..légyszi légysz légysziiiismileHétfőn leszek megint..
190.
Ors
17 éve
ugyanmár Vircsi, miért tennénk??? nem a kor a lényeg, hanem h egy az imádatunk és az érdeklődésünk tárgya. na dejó vkinek, én ezzel majd csak jövőre foglalatoskodom, mingyárt államvizsga előbb arra tanulok.
Ors jössz télleg??? tök király lenne.
fuu most jöttem haza a Ktm fesztről, igaz Mika Kallio ma nem volt ott, de volt 1 haláli jó freestyle motoros csapat, annyira jó fejek voltak. mikor meglátták h kiraktuk a finn zászlót a kordonra!!!gyáááá smilesmile azután már előre köszöntek meg integettek!!!!!!!!!
189.
korppi
17 éve
Sziasztok!Újra itthon és netközelbenlaugh
Azt hiszem,jobb, ha nem írom le sem a nevem, sem a korom, mert kitagadnátok xD.
Azt hiszem én vagyok a mai nap legboldogabb embere:találtam egy tanárt, aki finnt tanít,ma jelentkeztem és kb 1 hét múlva elkezdem intenzíven tanulnismile Annyira boldog voltam, amikor felírta a nevem.
Koncert...én egyszer voltam Bécsben,de az felejthetetlen volt! Egy gyönyörüü élménysmileÉs meg akarom ismételni!
A hajuk...szerintem rémes, de meg lehet szokni.
valami olyasmit hallottam,hogy a zenében is stílust fognak váltani...remélem nememósodnak el. Akkor le is tagadom,hogy hallgattam a zenéjüket!
188.
vircsi
17 éve
Egyáltalán nem baj, hogy lebecéztél!!!Én nem hiszem hogy ott leszek a SA-n,de a kövi Rasmuson mindenképp ott kell lennem.Remélem azért jövőre jönnek!!!!!!!!
187.
yöperhonen
17 éve
Ejjha!Látom,gyülünksmileTök jó!Hehee..a végén már hordában megyünk Sonata-rasmileVelem,meg azóta az történt,hogy meglehet,eljutok Apocalypticára is smile,de ez még nm biztos..
186.
Ors
17 éve
jajj yöpy,rem nem baj h lebecéztelek, ez természetes, ami igaz az igaz!!!!
185.
korppi
17 éve
Moi mindenkinek!!!FÚÚÚ de régen voltam itt!Visszaolvastam az üzeneteket.Köszi korppi, hogy írtad, hogy jó fej vagyok!!!Olyan jól esett smile))
Sajna én sem voltam a koncertjükön, de semmi képpen sem szeretném kihagyni a következőt!Ha nem engednek el tuti hogy idegösszeroppanást kapok!!!!!!!!
Nekem először fura volt a srácok új haja, de már kezdem megszokni.Végülis mindenkire ráfér egy kis újítás!
184.
yöperhonen
17 éve
Nem tudom. Ő megnövesztette a haját.
183.
Finlandia
17 éve
nekem a fekete jobban teccett, igy se rossz. és Pauli miért nem csatlakozott???XDXDXD
182.
korppi
17 éve
Én mindjárt meg kereslek. Hát szerintem jól néznek ki Laurinak tetszik a haja azzal és Aki is szőkén. De a fekete is jó volt neki.
181.
Finlandia
17 éve
okés megvagytok kösszi a visszajelölést és a bejelölést is!!!smilesmile
180.
korppi
17 éve
nekem is az egyik legjobb bbnőm 18 éves, de nem a kor számit, ugyebár. vannak korombéli egyénkék akik totál felidegesitenek néha a viselkedésükkel.
okés, az jó lesz mert nem találtalak.
amugy szerintetek hogy nézhetnek ki a srácok? mostanság h elmaradtak a koncertek kép sincs róluk, és eléggé átalakultak. smile
179.
korppi
17 éve
Korppi,ennek örömére én meg téged kereslek meg iwiw-en,és igen,én írtam,hogy csupa "fiatalba" botlomsmile.Nekem sincs semmi bajom velük,tényleg aranyosak tudnak lenni,de ahol én próbálkoztam,valami idióta (vagy több) cincálta az én és a mások idegeit,meg azért vannak jópáran,akik elég gyerekesek gondolkodásban,amilyen persze én is voltam,és nem lehet velük "normálisan dumálni,bár ha meggondolom,felnőtt is van ilyen..De ezzel nem leírni akarom őket!A kedvenc barátném is 3 és fél évvel fiatalabb nállam.Na mindegy..smileÉn mindenkit szeretek,amíg nem szidja anyukámat smile
178.
Ors
17 éve
ja értem, hát betegen nem igazán lett volna élvezhető. na megkereslek iwiwen.laugh
igaz vannak jó arcok, köztük yöperhönen aki nem tudom miért tűnt el innen. majd rászólok már. XDD
177.
korppi
17 éve
Ja és én is szoktam olyan oldalakon lenni ahol tizen évesek vannak. De nagyon jó fejek.
176.
Finlandia
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.