FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Én is megyek! Itt ne hagyjatok!!! smile

Kimi az első körben kiesett... (Nem sokra rá Nico is.) sad face Pedig direkt felkeltem reggel, de hogy minek...? sad face
25.
Gever
18 éve
én akár holnap indulnék....laugh
zudja valaki a mostani eredményeket kimiről? én nem láttam, és büntiben vagyok, xal nem tudom megnézni... ezt is csak titokban tom posztolni...laugh el ne áruljatok!!!
24.
rasmusgirl
18 éve
Sziasztok! Nincs valaki aki kb. 5 év múlva kiakar költözni finnnországba?Nem akar valaki velem jönni?

Moi:Lanta

ja és:KIRI KIMI!
23.
Nóri
18 éve
Nem adta el magát, csak az anyukája német.
De állítólag nem is tud finnül... Erről viszont ő tehet.
Ha a Maamme-t (himnuszt) akarod hallani (úgy, hogy egy finn nyer), akkor lesdd majd a Forma1-et, mert egyszer biztosan befut majd Kimi is elsőnek! (Néha neki is össze szokott jönni!) smile
22.
Gever
18 éve
nem is tudtam, hogy a németeknek adta el magát. de azért szeressüksmile az a kér, hogy az olimpián nem szerepeltek vmi fényesen. én legalábbis nem láttam őket nyerni.pedig tökre meg akartam hallgatni a himnuszukat...
21.
rasmusgirl
18 éve
Jaja! Van megint Forma1! smile
Nico Rosbergnek tökre örültem, hogy bekerült, csak az dühít, hogy kisült: német színekben versenyez...
De azért a vér nem válik vízzé! Kimi után neki drukkolok, a legjobban! smile
20.
Gever
18 éve
nem, semmit, a hoki sajnos akkor sem tud érdekelni, ha finnekről van szó...
viszont azt hallottam, hogy ganxsta zolee, akire tökre érvényes szerintem, hogy "ha ilyen fejem lenne, röhögve mennék a láncfűrésznek" a finneknek szurkol a fociban. nemtom ez kit érdekel, de azért leírtam, és most boldog vagyok laugh
viszont a F1 az aztán király!
Virág, hogy is van azzal a tesztpilótával? most akkor 7. lett, és keke rosberg fia? akkor azért akkora sztár.
á, mindegy, moimoi!
19.
rasmusgirl
18 éve
jajj!! ne is mondd!
úgy sajnáltam szegény kis finnecskéket!! sad face
aztán hallottam egy olyat, hogy a svédek nem a megfelelő ruházatban jelentek meg az olimpiai játékok egyik napján az utcán, s ezért vissza akarták venni tőlük az aranyat! és akkor (gondolom) a finnek kapták volna meg az aranyérmet! de azóta nem hallottam erről! ti tudtok vmit?
18.
moonsorrow
18 éve
smile Honnan jött neked Nittymaki? smile
Én csak egy ilyen nevű személyt ismerek, ő pedig a finnek hoki kapusa!!! És nagyon ügyes! De sajnos a téliolimpia döntőjén a svédekkel szemben már ő is tehetetlen volt... Nagyon sírtam a meccs után... sad face
17.
Gever
18 éve
Hé Rajongók!!
Ébredjetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Betegesen Lappang ez a lap.Na!!
Azért kén e valmit, de tényleg, naaaa, lécci lécci lécci!
Tudom, hogy vagytok, és mégsem írtok. Ez nem fair!
Dobjunk fel egy témát: Pl:Tudjátok, ki az a Nittymaki?Írjatok mindenről!!

Csájó
16.
vircsi
18 éve
Hei,

Hol tanultál Te négy évig finnül????Én is akarok!Most kezdtem, és nincs akitől tanulhatnék...:-(
Nyáron megyek ki és várok ötleteket, hogy hová érdemes, illetve tudom, hogy Finnországba bárhová érdemes, de azért tippek mindig jól jönnek.

Anteksi,

Marasmile
15.
Mara
18 éve
Szijja mijja!
Én egy Gonba vagyok és imádom a fjordokat, bár edig még nem láttam, és Nem szeretem a vodkát, de igenis imádom a Rasmust most fogok kapni egy új cd-t. Alig várom ,hogy megkapjam.
Nagyon szeretm a Nightwisht, csak kár ,hogy nincs énekesük. sad face
Nagyon szeretem a HIM et, mert nagyon szeretni valók. Ja és ott van a strato, sonata és a többi finn. (Smak, Apulanta.... stb......)
Én 4 éve tanulok finnül és voltam kinn Finnországban egy hónapig, ami felejthetetlen volt. Sok barátot szereztem magamnak, mert nagyon barátságos népség. Ja és eddig volt már nálam 2 finn csere diák is. smile)
Ha érdekel a nyelv, az ország vagy bármi ehhez köthető dolog, akkor keress nyugodtan kérdezz bármit. Ha tudok, akkor szivesen válaszolok.
Pá : Gonbasmile
14.
Gonba
18 éve
Na szíjasztok!
Egész régen írtam. Voltam a bécsi koncerten, király volt.Az elején elől álltam, majd a hülye tömeg a terem közepéig nyomott.
Majdnem elájultam egy elktromos és büdös hajú lánygyerektől, de LÁTTAM ŐKET ÉLŐBEN és annyira de annyira boldog vagyok.
Szeretnék a Krisz által is említett kocira eljutni, de elég húzós a jegy árasad face((
Nagyon BOOLDOG Új Évet!!!

Virag
13.
vircsi
18 éve
Eddig nem is láttam hogy van ilyen topik...mondjuk annyira még nem nézegettem, inkább a szótár miatt jártam erre aztán hébe-hóba beleolvasgattam itt 1-1 témába.
Na a lényeg h. imádom őket mindkét magyarországi koncertjükön voltam, és nagyon jó volt mindkettő! de a mostani különösen, mert sikerült az 1. sorban állnom smile

én hajnali fél 3ra értem haza pedig Pesten lakom laughD
12.
joku
18 éve
Ki volt innen a koncin????
Sztem naon COOL volt, hajnali 4re értem haza=)
lekközelebb 2006 febr 18án lesz TR koncert bécsben a Gasometerben, és ott lesz a H.I.M. is, meg a Negative.
11.
rasmusgirl
19 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.