FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Én meg neeem talááloohhooooom :'(
295.
Ors
17 éve
Sziasztok!Köszi Finlandia!Tök jó képei vannak és nagyon szimpi finn emberke!!!Ráadásul a kis Elvira is olyan édes!
294.
yöperhonen
17 éve
myspace/jarikainulainen és a képeknél van. De van space-tek mert csak akkor lehet megnézni.
293.
Finlandia
17 éve
292.
Finlandia
17 éve
bizos vagyok benne hogy nagyon szép gyerkőcük lesz!Amúgy meg én is egy édes pasival vagyok elfoglalva és ő sem finn laugh
291.
yöperhonen
17 éve
Hu, nehezen bár, 3-4 oldalnyi napló-elmélkedés után sikerült megemésztenem a Lauval történt dolgot. Mostmár annak örülök,hogy ez a csodás Ylönen gén nem fog kihalnilaugh
+ most egy aranyos sráccal vagyok elfoglalva...(aki nem finn)
290.
vircsi
17 éve
csak bőszen bólogatni tudok laugh
289.
yöperhonen
17 éve
Hehe,azt megnézném...laugh
288.
Ors
17 éve
Jari volt olyan aranyos hogy a kis lányát Elvirát feltette a myspacera. Nagyon édi baba.
287.
Finlandia
17 éve
Igen Jani már nincs a SA-ban sajnos.
286.
Finlandia
17 éve
Vannak jó sok számmal helyes finn pasik. Ville is jól nézki.
285.
Finlandia
17 éve
A finn laokat úgy értettem hogy itt a neten az újságoknak a honlapjai. pl seiska abban vannak julkis vauvat részen iigaz egy kicsit régebbiek már, de a cimlapokat láttam . Most nyáron Jari Kajnulainen a Strato volt basszusgitárosa. Aztán meg néhány finn hírességnek.
284.
Finlandia
17 éve
Ejjha!Pl. kinek született mostanság babája?Nomeg,finn lapooook?????!?Kotipello sem rossz,de én Kakko bácsit jobban szeretem főleg miután egyszer szemtől szemben találtam magam vele (sóhaj),Janit viszont többé nem látjuk a Sonataban sad face.És ha már ilyeneket taglalgatunk,akiértt én a lelkemet is eladnám,az Perttu Kivilaasko,Eicca Toppinen,de mondhatám Juha Kylmänen-t, vagy épp a csodás Ville Valo-t.Szép kis lista,mi?Ehhh...smileJa hát és na persze Lauri laugh
283.
Ors
17 éve
És igen a téma főszereplői a the rasmus fiúk is nagyon helyesek.
282.
Finlandia
17 éve
És született idén nyáron.
281.
Finlandia
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.