RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Korppi,engem elvihetsz
Én már lovagoltam,nem is egyszer,igaz egy kicsit féltem a lótól,főleg,amikor másodszorra megindult velem én meg nem tudtam hogy állítsam meg...
310.
Imádom a lovakat. És még egyszersem űltem rajta. Vagyis csak póni lóvon nem az igazi nagyon. Na ezt jól megfogalmaztam.
309.
Én is szeretem a sebességet, de én inkább a lovaglásban élem ki sebesség iránti szenvedélyemet
308.
huuu motor a téma,klassz!! én jövőre teszem le a jogsit rá, alig várom. aztán aki kedvet kap, szivesen elviszem!XD
307.
Szeretem a száguldás azt nagyon mert gokartozni már voltam és ott nyomtam rendesen a gázt.
306.
Én is ki próbálnám szivesen. Egyszer a nagypapaámmal motoroztunk még régen aztán most meg semmi mert itt a társaságomban senki sem motorozik a családomban se.
305.
Ne fájdítsd a szívemet...brühühühüü
.Az unokatesóméknál is mindenki motorozik,de amikor lehetett volna,én hülye nemet mondtam..
304.
hm... én szoktam motorozni néha... ez a mi családunkban alapvető dolog
Utasként nem valami jó,kényelmetlen. Viszont ha magad kezeled a gázt és mersz száguldani egy kicsit,akkor egy életre megszereted!
303.
Az sem rossz,de én azért egyszer szívesen motoroznék,persze csak utasként.Annyira jó lehet...
302.
A motor versenyt szeretem a tv ből nézni.
301.
Ja az igaz én nem űlnék fel rá egyedűl.
300.
Ide is;van egy iwiw meghívóm és dusztom sincs mihez kezdjek vele...ötlet?
299.
jÓ LEHET,BÁR ÉN VESZÉLYESNEK TARTOM.iGAZ,HA ÚGY VESSZÜK,SÉTÁLNI IS,HA JÖN EGY IDIÓTA ÉS ELÜT....
298.
Igen nagyon ari,és ahogy láttam a képeken szeret Cross motorozni. Már mint Jari.
297.
MEGVAAN!!Büszke lehet,gyönyörű kislány
296.