FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Korppi,engem elvihetsz laugh Én már lovagoltam,nem is egyszer,igaz egy kicsit féltem a lótól,főleg,amikor másodszorra megindult velem én meg nem tudtam hogy állítsam meg...smile
310.
Ors
17 éve
Imádom a lovakat. És még egyszersem űltem rajta. Vagyis csak póni lóvon nem az igazi nagyon. Na ezt jól megfogalmaztam.
309.
Finlandia
17 éve
Én is szeretem a sebességet, de én inkább a lovaglásban élem ki sebesség iránti szenvedélyemetlaugh
308.
yöperhonen
17 éve
huuu motor a téma,klassz!! én jövőre teszem le a jogsit rá, alig várom. aztán aki kedvet kap, szivesen elviszem!XD
307.
korppi
17 éve
Szeretem a száguldás azt nagyon mert gokartozni már voltam és ott nyomtam rendesen a gázt.smile
306.
Finlandia
17 éve
Én is ki próbálnám szivesen. Egyszer a nagypapaámmal motoroztunk még régen aztán most meg semmi mert itt a társaságomban senki sem motorozik a családomban se.
305.
Finlandia
17 éve
Ne fájdítsd a szívemet...brühühühüü laugh.Az unokatesóméknál is mindenki motorozik,de amikor lehetett volna,én hülye nemet mondtam..sad face
304.
Ors
17 éve
hm... én szoktam motorozni néha... ez a mi családunkban alapvető dologsmile
Utasként nem valami jó,kényelmetlen. Viszont ha magad kezeled a gázt és mersz száguldani egy kicsit,akkor egy életre megszereted!laugh
303.
vircsi
17 éve
Az sem rossz,de én azért egyszer szívesen motoroznék,persze csak utasként.Annyira jó lehet...smile
302.
Ors
17 éve
A motor versenyt szeretem a tv ből nézni.
301.
Finlandia
17 éve
Ja az igaz én nem űlnék fel rá egyedűl.
300.
Finlandia
17 éve
Ide is;van egy iwiw meghívóm és dusztom sincs mihez kezdjek vele...ötlet?
299.
Ors
17 éve
jÓ LEHET,BÁR ÉN VESZÉLYESNEK TARTOM.iGAZ,HA ÚGY VESSZÜK,SÉTÁLNI IS,HA JÖN EGY IDIÓTA ÉS ELÜT....
298.
Ors
17 éve
Igen nagyon ari,és ahogy láttam a képeken szeret Cross motorozni. Már mint Jari.
297.
Finlandia
17 éve
MEGVAAN!!Büszke lehet,gyönyörű kislány smile
296.
Ors
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.