FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
asszem nekem is jó lenne a jövőhét után.mert ha jól számolom az már az őszi szünet kezdete
340.
yöperhonen
17 éve
Nekem is a jövőhét után lenne jó akkor délutános vagyok és hétvégém szabad. smile
339.
Finlandia
17 éve
nekem jövőhét után bármikor, végzek a gyakszival és mivel az albérletet kifizettük egész hóra maradok és 'nincs' dolgom. de ha nem lenne jó, feljövök, csak egyezzünk meg.
338.
korppi
17 éve
Én nekem a hétvége lenne jó . De egy hétig szabin leszek és minden igaz Pénteken vagy szombaton megyünk pestre. Sajnos szombaton is dolgozok remélem nem jönn közbe valami. Nektek mi lenne jó?smile
337.
Finlandia
17 éve
sztem ne csak terv legyen, hozzuk össze!!!!
336.
korppi
17 éve
Én decemberig Pesten leszek,mi a helyzet a fórumtali tervével?
335.
Ors
17 éve
milyen jóóó nektek!!! sztem is tök jó velük lenni, nem mintha sokat lettem volna, de olyan mintha már régóta ismernénk egymást, sztem ismerkedés terén eléggé nyitottak.csak ugy dől belőlük a szó!!XDDDDDD
334.
korppi
17 éve
De jóóóóó nektek!!!az én sulimban még sohasem voltak finn diákok látogatóban sad face(( Szerintem nincs is túl sok esély rá hogy valaha is jönnek sad face
333.
yöperhonen
17 éve
Voltam Pesten ma , nem rég jöttem meg és nem láttam a NW új albumát sajnos. Az ázsia centerben voltunk csak nem mentünk olyan helyre ahol lehetett volna kapni.
332.
Finlandia
17 éve
Vircsi de jó lehetett. Nekem a volt sulimnak van Koupioban testvér iskolája. És mikor eljöttek . Tényleg aranyosak voltak. Mármint a finnek. Bejöttek néhány órára. Mert megnézték a suliban az órákat. Többire sajnos nem emlékszem.Engem még akkor nem nagyon érdekelt finnország. A finn mániám a suli után kezdődőtt.
331.
Finlandia
17 éve
Hát akkor jó étvágyat!laugh

Csütörtökön Sopronba jött egy finn csoport. Idősek,Seinäjokiból. Tartottunk egy finn-német-magyar nyelvű istentiszteletet. Finnes csoprottársaimmal,tanárunkkal, és a finn emberekkel voltam ott. Egyik nap meglátogatták a sulinkat is.Szerintem nagyon aranyosaksmile Köszöntek, mosolyogtaklaugh Képzelhetitek,hogy örütem a fejemnek...laughlaughlaughlaugh
330.
vircsi
17 éve
Azért nem tűnök ám el teljesen,csak ritkábban leszek.A finn kaják tényleg furán hangzanak,de azért kipróbálnám smile A finn ismerősöm,most ajánlotta fel hogy vállalja a túravezetést,ha sikerül jövőre kilesni pár napra,bár összejönne smile
329.
Ors
17 éve
Sziasztok!És külön szia neked Ors!!!Kár hogy elmész sad face A finnek fura dolgokat esznek néha.mármint az ízösszeállításuk fura.Azt olvastam egyszer hogy a kolbászt mézzel szokták enni.a savanyú uborkát meg majonézzel vagy mustárral (már nem emlékszem pontosan) laugh A kolbászosat kipróbáltam és bár bizarnak hangzik mégis tényleg finom voltlaugh
328.
yöperhonen
17 éve
Rakott csalán? Hogy tudják megenni. Oké Ors jó költözködést. Jó neked hogy Pesti vagy.
327.
Finlandia
17 éve
ooo de kár!! azé ne felejts el minket!!
én is lasan hazaköltözöm, én még Pesten vagyok, de aztán irány Szolnok, sajna!!!!:S
rakott csalán???? jesszus!
326.
korppi
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.