FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Rossz hír,vagy nem rossz hír,de én mostantól sajna nem leszek,vagy csak nagyon ritkán,mert hazaköltöztem Pestre.Legyetek jók!Mindenkinek sok puszi!
325.
Ors
17 éve
ööö..nem,rakott csalán,elnézéstsmile.A hagymás pirog viszont pazar!
324.
Ors
17 éve
Én már a lóherét sem furcsálnám,tekintve a csalán főzeléket...pl
323.
Ors
17 éve
én láttam 1 finn süti receptet, de ha jól lett forditva amit kétlek lóhere kell bele.O_o!!!
kaja ügyben nem tudok sok mindent, halat meg bogyót esznek mi?? toungePPPP
322.
korppi
17 éve
Fú szeretnék kipróbálni egy párat de még egyet se volt szerencsém megkostolni.Már keresgettem recepteket,de bevallom eddig lusta voltam kipróbálni őket tounge vagy éppen olyanok a hozzávalók amiket nem tudok beszerezni.De mostmár időt kéne szakítanom arra hogy kipróbáljak 1-2 fincsi finn kaját laugh
A kacsák nemi élete??? laugh Izgi lehet laughlaughlaugh
321.
yöperhonen
17 éve
Ors nem erre gondoltam. De jó poén volt. Finn kaját még nem ettem. Itt az oldalon láttam recepteket, biztos jók .
320.
Finlandia
17 éve
Nekem van egy finn receptes füzetem és Vappu fánkot például már csináltam és ettem..meg kipróbáltam még valamit,de arra nem emléxem mi volt,de finom smile
319.
Ors
17 éve
wink
318.
Ors
17 éve
és erre csak te gondoltál sztem, de ezt is kitárgyalhatjuk.XDDD
már sok minden szóba került, és mi van a finn kajával? evett már vki vmi 'hazait'??smile
317.
korppi
17 éve
Dettó!!Bár a kiskacsák nemi élete például nem érdekel XD,de azonkívül...laugh
316.
Ors
17 éve
Csak jó témák kellenek. Zene állatok,motorok autók stb nálam minden jöhett.
315.
Finlandia
17 éve
Találunk igen.
314.
Finlandia
17 éve
Tök jó hogy még a lovakat is imádjátok!Jaja Zsófi, simán találunk még közös témát! laugh
313.
yöperhonen
17 éve
okés megdumálva, na látjátok van itt közös téma a Rasmus, zene, meg Suomi mellett!!!laugh
312.
korppi
17 éve
Én is szivesen mennék motorozni.
311.
Finlandia
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.