FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
há bonyolódik az ügy :S
385.
csilla.85
17 éve
Szia te is jó legyél. smile
384.
Finlandia
17 éve
egy darabig nem leszek, költözködök meg szervizelem a gépet, yöperhonen tudja számom majd értesit ha megkérem ezen formában, hogy ha jutottatok vmire a talival.
addig is jók legyetek!!sziasztok
383.
korppi
17 éve
Igen nagyon is megérdemli a vb címet.
382.
Finlandia
17 éve
köszi, közben én is hallottam mivolt, hát vmibe bele kell kötni. remélem nem lesz semmi Kimi semmi ocsmány dolgot nem játszott, tisztán versenyzett egész évben, megérdemli a cimet.ezek meg forduljanak fel.
381.
korppi
17 éve
Azért kell izgulni,mert még vasárnap este kiderült,hogy szabálytalanság történt a Williamsnél és a BMW-nél,és hajnalig nem lehetett tudni,hogy mi lesz a büntetés,szó volt kizárásról is...aztán végül nem lett büntetés,de ezt most megfellebezte a Merci...ha elfogadják,akkor kitűznek egy napot,majd tárgyalás...szóval hetekbe is kerülhet,hogy megtudjuk ki a világbajnok,mert ha kizárják Heidfeldet,Kubicát és Rosberget Hami a negyedik helyre kerül,és így VB...de bonyolódik nagyon az ügy,én folyamatosan követem,hogy most mi van...
De mocskok azért Ron Dennisék,én a helyükben mélyen hallgatnék...a pályán meg elvesztették,kész laugh
Bocsi,hosszú lett laugh
380.
csilla.85
17 éve
Gratula Kiminek. smile Ez fantasztikus.
379.
Finlandia
17 éve
Már meg tudom most mondani hogy a jövőhét péntek jó lenne. Igaz másnap dolgozok szombaton de nem gond. smile
378.
Finlandia
17 éve
huu az F1 nem volt gyenge, majd szivrohamot kaptam!! DE KIMI nyert!! fantasztikus. miértis kéne izgulni???
a taliról meg nekem bármikor jó igy rajtatok múlik.laughDD
377.
korppi
17 éve
sajnos van még miért izgulni a vb címet illetően :S:S
376.
csilla.85
17 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KIMI LETT VA VILÁGBAJNOK!!!!!!!!!!!!!!!!! laughDD Nem hiába szorítottunk érte laugh Az a gond a jövő hét péntekkel, hogy nekem szombaton suli lesz sad face
375.
yöperhonen
17 éve
húh,el sem hiszem,megvan laugh
Remélem Talmának is összejön az uccsó futamon ott is lesz miért izgulni laugh
374.
csilla.85
17 éve
373.
csilla.85
17 éve
És Talma is jól ment ma, reméljük, nekünk is lesz bajnokunk! smile
372.
Ciklámen
17 éve
FANTASZTIKUS,HIHETETLEN!!!!!!!!!!!

KIMI RäIKKÖNEN NYERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ő A VILÁGBAJNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
371.
vircsi
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.