FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
na igen én is, de ki nem???
Boldog Mikulást mindenkinek!!!!Joulu Pukki remélem jól érzi itt magát, de kimentem volna hozzá.
430.
korppi
16 éve
Hát én se gondoltam hogy megszakítja antialkoholistaságát laughlaughlaugh De nagy lakomát biztosan csaphattaklaughlaughlaugh De ottlettem volnalaugh
429.
yöperhonen
16 éve
ahogy ismerjük Eerot, nem nagyot, inkább a többiek álhattak lesben ellene!!XDDDDDD
428.
korppi
16 éve
igeeeeeeeeeeen!Hyvää syntymäpäivä Eerocska!!!Kíváncsi vagyok hogy milyen bulit csaptak laughlaugh
427.
yöperhonen
16 éve
Utólag is nagyon-nagyon boldog 28. szülinapot kívánok a mi drága basszerosunknak!!!!!!!!!!
Hyvää Syntymäpäivää Eero Aleksi Heinonen Suomessa!
426.
vircsi
16 éve
Igen
Hyvää Syntymäpäivää Eero!
425.
Finlandia
17 éve
Boldog Szülinapot Eeronak!!!!!!!!!!!!
424.
korppi
17 éve
én se gondoltam volna és meg is lepődtem amikor megláttam a műsorajánlóbanlaugh
423.
yöperhonen
17 éve
AZ nagyon jó lehet.. smile
422.
Finlandia
17 éve
persze hogy vannaklaugh bár sajna ritkán és rövidek de szerintem tök jók laugh
421.
yöperhonen
17 éve
Ezen a csatornán finnes műsorok is vannak?
420.
Finlandia
17 éve
Nyugi korppi lesz még finnes műsor ott!!!pl: holnap 21shock0-kor a Frank & Alvar!
419.
yöperhonen
17 éve
nekem meg van ilyen adóm most sasolom!!fene...
418.
korppi
17 éve
sajna elég rövidek voltak a műsorok.végülis sorozat,de akkoris lehetett volna hosszabb mind a kettő.az egyik a finn divatról szólt a másik pedig építészetről.tök jók voltak!!!ráadásul finnül beszéltek és a magyar szinkron mögött kihallatszott a finn beszéd laughlaugh sok szőke ember meg ilyenek.a többit tudjátok laugh
417.
yöperhonen
17 éve
nem,nem megyek Sonatara, nekem meg finanszirozási hiány miatt.:S
De sztem Nightwishre megyek!!!!
N aki nézte azt a műsort, irja le mi volt benne, lécc.kiitos
416.
korppi
17 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.