FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

THE RASMUS RAJONGÓK!!!!!!!!!!!!!

RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Nem biztos hogy miatta csak példa ként írtam . Lehet hogy ők akarják. De majd kiderül.
505.
Finlandia
16 éve
Engem csak az dühít hogy Paula még folytatni akarja a karrierjét.nem értem hogy gondolja ezt!ez szemétség Laurira nézve.ha veszik a Rasmus, Vesszen a PMMP is! Tudom hogy ez gonosz volt,de szerintem ez így igazságos.
504.
yöperhonen
16 éve
Te jó isten!!! Ezek most engem is sokkoltak :'( Nagyon fognak hiányozni, de meg értem miért döntöttek így. És sok boldogságot kívánok nekik a babához smile
503.
Janeszka
16 éve
Én is olvastam egy gportalos oldalon. És a black roses lesz az utolsó album. Már kezdem azt hinni hogy valamelyik barátnő vagy feleség miatt van. Úgymint a moderntalkingnál volt Tomas anderst Nóra álondóan sakba tartotta. Ettől oszlott fel a mt. Vagy felnöttek a drágk és a család lett nekik a fontos. Vagy mit tudom én. Tanácstalan vagyok.
502.
Finlandia
16 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a fenébeeeeeeee!!!Valószínűleg a Black Roses után már csak egy válogatás album lesz :'( Hogy tehetik ezt???Megértem őket hogy most itt van a családalapítás ideje, de rólunk se kéne megfeledkezni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez nem lehet igaz!!!!!Igazából én azt hittem hogy a BR se fog már kijönni, amikor megtudtam hogy Lauri apa lesz.Már akkor sejtettem hogy ezt így nem fogják bevállalni.Bár én se értem hogy miért.Hiszen tényleg Eero is tudja két gyerek mellett csinálni.Amiért hatalmas csodálattal tartozok neki. smile Mert ez tényleg nem semmi smile Gondoltam hogy az lesz ennek a gyerekszüléses családalapításos dolognak a vége hogy ha Lauri apa lesz akkor vége :'( Ez olyan idegesítő és szomorú!!!!! Tudom hogy igazságtalanság vele szemben hogy ezt írom, mert nekik is jár szabadság, meg család, de nem gondolt arra hogy milyen sok embernek jelent mindent a Rasmus.Annyit segített nekem a zenéjük!!!segített ha magamalatt voltam, de akkor is jól esett hallgatni amikor jó kedvem volt.
501.
yöperhonen
16 éve
Vircsi, te mázlista...hogy a mi törióránkra miért nem vetődnek be kóbor finnek ???
500.
valeri
16 éve
a fene, én már beleéltem magam h nincs sok hátra, erre tessék. mit csinálnak ezek h nem haladnak???
Vircsi ekkora mákot mint neked. és mit kérdeztél tőle, meglepődött h tudsz finnül????
Finlandia értettem ,kösszi.
499.
korppi
16 éve
Hát ez most engem is sokkolt, hogy késni fog a lemez sad face Úgyhogy már csak abban reménykedem hogy minél előbb jön a koncert smile
498.
Janeszka
16 éve
Szejjasztok! Üdv az újaknak!
Azta, mennyi sokkoló hír!
Gyerek,ház,szőkeség...és az album később jön... Nagyon vártam már a márciustsad facesad facesad face Mit fogok én nyáron hallgatni?
De azért remélem,hogy még idén lesz koncert.Ha nem, akkor elmegyek Finnországba és rögtönzött előadást követelek a srácoktól!xD
Ja, képzeljétek,pénteken nagyban kómáztunk a törin első órában, és egyszer csak beállított egy finn ember a terembe! És váltottam vele pár szót finnül! Én olyan boldog voltam!smile
497.
vircsi
16 éve
Sziasztok!!
Most olvastam a Myspaces oldalt!Ez szörnyűűű sad face Már alig vártam az új albumot,erre nyár végén?!Hát ez....És akkor mikor jönnek koncertezni?Tudja vki?
496.
Lintu79
16 éve
Ti is elolvashatjátok.

http://www.myspace.com/therasmus

495.
Finlandia
16 éve
Naaa nee mááá !! Új fejlemények. Voltam a myspacen és ezt írták a srácok ma. Nyár végén lesz az album.

BLACK ROSES OUT AFTER THE SUMMER

Moi everybody! The last four months we've been working very hard with the new album. We have recorded stuff in Nashville, Helsinki, Stockholm and Singapore! But we still want to nail a few more songs and that means the album will come out after the Summer. We are sorry about the delay but the new songs just keep coming and we really want this to be the best Rasmus album ever. I can't wait for you to hear it!!!

Lauri and the boys

494.
Finlandia
16 éve
Ó tényleg korppi. Lehet hogy később ér ide ki tudja. Ha hírbe kerűl a Black Roses biztos lelesz írva valahól hogy melyik országban hol és mikor fog megjelenni. . Na ezt értelmesen leírtam. Remélem megérted mit akartam ezzel mondani. smile
493.
Finlandia
16 éve
basszus télleg ott van, még ha 2 sor is.laugh azé ennek már csak lehet hinni, de hozzánk nem később ér ide??? azé csak otthon vannak, ott dobják ki először ,v ez nem igy megy????
nembaj, addig strigulázom a napokat.smile
492.
korppi
16 éve
Finlandia
16 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.