RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
de ha lány, miért irta a blogjába hogya fiával tölti a szülinapját?????nem értem, vagy ezt előre irta le és utolag derült ki h lány lett????
a kép tényleg jó lenne.
564.
Értem. Akkor lány. Biztos aranyos lehet.
563.
Hát épp ez az.Én is ezt mondtam a csajnak,hogy mindenkinek azt mondták,h fiú,de ő meg azt mondta,hogy rózsaszínbe van a baba öltöztetve.És ez a csaj elég sokszor találkozik velük,meg Paulával szokott állítólag shoppingolni,szóval nem hiszem,hogy hazudott volna...(mondtam neki,h fényképezze le a babát
)
562.
ez komoly????????pedig én már elképzeltem a kicsi Laurit,erre lány??? biztos helyes csajszi lesz belőle.
Na ilyen ismerősöm nekem miért nincs???
560.
Moi mindenkinek!
Képzeljétek mit hallotam:Lauri gyereke lány és még azért nem tudják a nevét mert fiút terveztek.Ja,és még nem házasodtak össze,majd nyáron.(Ezeket nem újságban olvastam,hanem 1 finn csaj mondta,akinek a tesója Lauriékkal dolgozik.Dejó neki...
)
558.
Boldog szülinapot Paulinak!
amúgy tényleg nincs fenn semmi
557.
én is irtam már be mindenhogy, de szinte mindenhol ugyanaz van.
555.
Keresgéltem de még sikertelenül..
554.
Boldog szülinapot Launak utólag!
A kiskölökre én is kíváncsi vagyok.
nos..keresgéljünk...
553.
Merek rátenni h Finnbe már csinált vki képet a gyerekről, csak mi nem látjuk.vmi ujságba csak bennevolt. aztán lehet tévedek.
remélem vkinek azért eljár a szája....XDD
552.
Hyvää syntymäpäivää Laurinak!!
Hát a nevére én is kiváncsi lennék..
551.