Közkívánatra.
Személyes kedvenceim:
MOONSORROW, Nightwish, Stratovarius, Turmion Kätilöt, Norther, Finntroll, Velcra.
Tetszik még az Eläkeläiset is.
Elän humppalla!
hinnye, milyen forgalom lett itt hirtelen.
hella
83.
Heló emberek, néha felnéztem már az oldalra, most meg épp volt időm... gondoltam regizek, és néha beugrok informálódni és ismerkedni.
82.
Leginkább gothos, doomos, folkos zenéket szeretek, az egyik kedvencem a Moonsorrow, a másik a My Dying Bride! És te milyen zenét szeretsz?
81.
Én is csak a Moonsorrow miatt voltam ott! Gatheringre biztos jön velem a barátnőm, de szerintem többen is megyünk! Egyedül nem mennék ki!
80.
The Gathering-re egyedül fogsz menni? vagy lesz kisérőd??? ha szabad megkérdeznem Ancsa.
79.
téged milyen zenék dobnak fel Ancsa?
78.
én is , de csak a Moonsorrow miatt
a többi nem nagyon érdekelt
77.
Moi! Most van egy kis időm írni! Gatheringen biztos ott leszek, de Cradle-n még nem tudom, attól függ hogy mennyi pénzem lesz! Nemtudod hogy milyen koncertek lesznek még a nyáron? Már nagyon mennék valami jóra! A Wigwamban voltam utoljára a Moonsorrown!
76.
de jó, lesz szigeten Cradle of Filth(aug 9)
és The Gathering (aug 15).Nekem már megéri elmennem a szigetre! Kár hogy nem lesz moonsorrow, sajna
. na mid1 így is jó lesz. remélem sokan eljönnek.
75.
remélem hogy nem kell sokat várnom rád Ancsa
74.
Benne vagyok, de most mennem kell! majd irok ide valamikor! Csao
72.
Szia Ancsa:jó lenne ha egyszer tudnánk beszélni, szereintem társad lennék a beszélgetésben
71.
szia ancsa! én csak most tértem be ide és még nem dumcsiztunk egymással, de csak annyit tennék a mondanivalódhoz hogy igazad van. én is ott voltam a wigwamban és láttam mindent. kicsit röhejesen festett ki az egész, de mind1. akkor is a MOONSORROW a legjobb
70.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Ne vegyél semmit se magadra!!!! ÁÁÁ!!!
(Csak ruhát légyszí!)
69.