FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

Finn metal/rock

Közkívánatra.

Személyes kedvenceim:
MOONSORROW, Nightwish, Stratovarius, Turmion Kätilöt, Norther, Finntroll, Velcra.

Tetszik még az Eläkeläiset is.
Elän humppalla!
bezony-bezony smile
kötelező smile első sorban a helyem, bár nem tudom, milyen lesz az új énekes srác smile
még a bátyám is jön, he-he smile
53.
anna
18 éve
Finntroll koncert:
12.07.2006
Rockmaraton, Hungary
smile
52.
Gever
18 éve
Hi! Rendet tettek!smile Nekem tetszet.
De akkor én is ajánlok egy újat. A D Y N E.
http://www.dynerock.de/
Csaba énekel!
51.
.Apu apua !!!
18 éve
Sziasztok csak egy új zenekart szeretnék ajánlani. smile
http://www.diaksziget.com/hotdogshit/
50.
locotus
18 éve
jaja, közben fórumon már kiderült smile
ááá de jól megy valakinek ...ruisrock...
*irigykedik*
és ott lesz the gathering is :/ (ms melletti nagy kedvencem)
hogyhogy ki tudsz jutni? mázlista smile
49.
anna
18 éve
Moi!
Igen Anna, én ugyanaz a Lin vagyok. smile
Bár azt hiszem, ez már ott kiderült.
Én amúgy leginkább annak örülnék, ha a Ruisrockon lépnének fel, mert azon ottleszek.
48.
Lin
18 éve
Moi! Kössz az infót! Ha jönnek szigetre én is biztosan ott leszek! és nem adom alább az első sornál!
Találkoztatok már finnel ezen az oldalon, mert szerintem ide csak magyarok írnak! Tudatni kellene a finnekkel, hogy ilyen oldal is van!
Üdv mindenkinek!
47.
Ancsa
18 éve
én nem hallottam erről, hogy sorrow jönne szigetre, sajna, jó lenne tényleg,de most csinálják az új albumot, úgyhogy valószínűleg nem nagyon koncerteznek... mindenesetre, ha jönnek én ott leszek smile
46.
anna
18 éve
Sziasztok! Aki azt állítja hogy lehet hogy jön a Moonsorrow a szigetre, az honnan szedte az infót? Nagyon érdekelne a dolog! Baromi jó lenne!
A múltkori Wigwamos koncert elképezsztő volt, csak túl rövid! Ez volt a 2. moonsorrow koncertem és ha 2szer mentem el ugyanolyan a koncertre, mindig csalódtam! De bennük nem! még mindig baromi jó volt! A Sin Of Kain meg bekaphatja!!
45.
Ancsa
18 éve
Szoval akkor Demonlord/Sonata elmenybeszamolo.
Fenomenalis volt.

A Demonlord nem tudom, mikor koncertezett utoljara, de nagyon lelkesek voltak. A nemreg megjelent albumokrol lejatszottak a legjobb szamokat (es az en szemelyes kedvencemet, a Payback Time-ot is), majd a konci vege fele volt a The Search, meg volt meg 2 szam az elso albumokrol, nagyon ott volt laugh

A Sonata meg... iszonyatos. Szerintem nekik is tetszett a kozonseg, volt egyutt enekles, meg integetes, meg porges smile Mondta is Tony, hogy olyan mintha hazajonnenek ide. Raadasul az elso albumrol (az az abszolut kedvencem toluk) majdnem az osszes szamot lejatszottak. Es ezeket a hipergyors gitar es szintiszolokat eloben latni meg lenyugozo volt.

Ugyhogy barmennyire is huzos volt a jegyar (5e ket zenekarert), teljesen megerte.

Tovabbi sok metal-koncertet kivanok mindenkinek smile
44.
MrG
18 éve
a sin of kain a sorrow-t fikázta?? így konkrétba?
hát szerencséjük, hogy nem voltam ott, asszem balhé lett volna laugh
hát igen az a baszd meg nagyon kellett odasmile
nem tudjátok képeket raktak már fel valahova valakik? vagy ti nem csináltatok véletlenül? én sajnos nem vihettem el a családi digitális gépet... sad face
egyébként lin, te egyazon személy vagy a ms fórumos linnel, ugye? (csak kíváncsiságból smile )
43.
anna
18 éve
Az az igazság, hogy nekem az az utolsó beszolás nagyon betett! Azóta is, ha csak eszembe jut szinte sírok a röhögéstől! smile
A Primordiálnál nem tudom, hogy mi volt legelöl... én úgy közép tájon állhattam (vagy hátul? :S), de körülöttem nem sokan tomboltak... De jobb oldalon a gitáros haja, az vmi eszméletlen gyönyörű volt! smile Közelebb is mentem hozzá hogy lefényképezzem, de a kép nem tudja visszaadni ugyan azt!
Primordiál után olyan hulla voltam és fájt a nyakam, hogy fogalmam sem volt, hogy lesz erőm a Moonsorrow-ra, de volt! Nagyon is volt! Imádtam! smile
42.
Gever
18 éve
De úristen, mekkora volt, amikor már majdnem 10 perce kiabáltunk, hogy jöjjenek vissza, és Ville kiállt, intett hogy legyünk csendben, majd annyit mondott a mikrofonba: "Baszd meg!" laugh

Amúgy a Sin of Kain kb. egész koncert alatt a Moonsorrowt fikázta, hogy milyen szar zene, stb., szal részemről elásták magukat egy életre.
Mourning Beloveth meg jó zene, de nem koncertre való, olyan belassult.
Primordialon meg nem tudom, ki hogy volt, de az első sorok nagyon is aktiválták magukat.
41.
Lin
18 éve
na kicsit megkésve,de én is itt vagyok...hát nekem ez a moonsorrow életem legjobb koncertje volt! (nem csak a moonsorrow miatt...)
a sin of kainról teljesen lemaradtam,de azt nem is bánom. kb. a mourning beloveth közepére értünk oda, nekem spec tetszett,de ahogy elnéztem nagyon kevés emberkét érdekelt, nem nagyon volt mozgás...igazából mi is inkább a vályut céloztuk meg, és csak fél füllel hallgattuk. primordialon azért már kicsit beindult a tömeg,de még mindig nem volt az igazi,pedig szerintem b*szott jó ez a zene.
na de azért moonsorrowra összegyűlt,aki ott volt,mi is előrefurakodtunk, bár lehet inkább hátul kellett volna maradni,mert ez a magas színpad eléggé betett a látványnak... a szokásos színvonalat hozták, bár sok "klasszikus" száámot nem játszottak el, meg szerintem azért elég rendesen hívtuk vissza őket, igazán még egy számmal ráfejelhettek volna a produkcióra...de az nagyon ari volt tőlük, hogy aláírást osztogattak, ville dumcsizni is kijött.
na szóval szerintem összességében egy nagyon jó koncert volt, de érződött, hogy szerda volt, és senki nem volt olyan igazi buli hangulatban...(bár én titokban abban reménykedtem, hogy pont azért fognak mindent beleadni sorrowék, mert a turné első koncija...de hát majd legközelebb)
8)
40.
anna
18 éve
A Moonsorrow nagyon jó volt (de hát ez várható is volt)smile De nagyon ideges voltam, amikor vége lett...
Nekem csak az nem tetszett, hogy kevesen voltak, és az a kevés ember is többnyire bambán állt. Főlleg az első 2 fellépőnél, pedig azok sem voltak rosszak. De hülye vagyok, mert a Moonsorrow-nál elöl álltam, nem tudhatom mi volt hátul smile, de elől semmi.
39.
Gever
18 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.