na kicsit megkésve,de én is itt vagyok...hát nekem ez a moonsorrow életem legjobb koncertje volt! (nem csak a moonsorrow miatt...)
a sin of kainról teljesen lemaradtam,de azt nem is bánom. kb. a mourning beloveth közepére értünk oda, nekem spec tetszett,de ahogy elnéztem nagyon kevés emberkét érdekelt, nem nagyon volt mozgás...igazából mi is inkább a vályut céloztuk meg, és csak fél füllel hallgattuk. primordialon azért már kicsit beindult a tömeg,de még mindig nem volt az igazi,pedig szerintem b*szott jó ez a zene.
na de azért moonsorrowra összegyűlt,aki ott volt,mi is előrefurakodtunk, bár lehet inkább hátul kellett volna maradni,mert ez a magas színpad eléggé betett a látványnak... a szokásos színvonalat hozták, bár sok "klasszikus" száámot nem játszottak el, meg szerintem azért elég rendesen hívtuk vissza őket, igazán még egy számmal ráfejelhettek volna a produkcióra...de az nagyon ari volt tőlük, hogy aláírást osztogattak, ville dumcsizni is kijött.
na szóval szerintem összességében egy nagyon jó koncert volt, de érződött, hogy szerda volt, és senki nem volt olyan igazi buli hangulatban...(bár én titokban abban reménykedtem, hogy pont azért fognak mindent beleadni sorrowék, mert a turné első koncija...de hát majd legközelebb)
8)
40.