FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

Finn metal/rock

Közkívánatra.

Személyes kedvenceim:
MOONSORROW, Nightwish, Stratovarius, Turmion Kätilöt, Norther, Finntroll, Velcra.

Tetszik még az Eläkeläiset is.
Elän humppalla!
Semmi gondsmile! Mindent magamra veszek, akkor is ha nem kéne! Lehet hogy igazad van Gever.......
68.
Ancsa
18 éve
JAJ! Ne haragodj!!! HÉ!!! smile Nem akartam rosszat szólni! Csak sztem nem azért nézett "lenézően", mert nem szereti a Moont!
67.
Gever
18 éve
Most ezt nem tom pontosan mire érted Gever! Na de mindegy! Kössz az együttérzést! Csao
66.
Ancsa
18 éve
Sztem az nem azért volt...
65.
Gever
18 éve
Moi! Nekem egyáltalán semmi bajom nem volt a SoK-el, de amikor a Moonsorrow után a gitárosuk(nemtom a nevét, 666-os pólóban volt) olyan lenézően osztogatta színpadról a sorrow-s erekjéket(sör amiből ville ivott, a dalok listája stb.)azt nagyon megjegyeztem magamnak! Szánalmas vigyor volt a képén, és hót hülyének nézte azt, aki oda ment a színpadhoz, mert be akart gyűjteni valami emléket. Szal ő nálam leírta magát! Csao
64.
Ancsa
18 éve
Igazán szép kerekek voltak ezek a mondatok! wink

Én mostanában minden féle zenét utálok, ami nem metal vagy rock, de nem ítélek el másokat azért, ha ők mást szeretnek. A közeli barátaim pl. utálják azokat a zenéket, amikért én rajongok, de hát ez van, attól még a barátaim!
63.
Gever
18 éve
Höjj!

Na, csak azért, hogy tisztába tegyük a dolgokat. Egyébként én úgy gondolkozom erről, hogy mindenkinek lehet olyan bandája, amit nem szeret, nyilván én mondjuk utálom a punk, meg a nyál zenéket úgy ahogy vannak. Node. Attól még pl. nem biztos, hogy a zenekarban bárki ne járna habpartyra, vagy hányni egy aurora koncertre, tökmindegy. Lényeg az, hogy ez nem rólatok, róluk, vagy rólunk szól, általában mondom. Hiába játszik pl. akárhol valaki, simán utálhatja az akármit. Szép magyar mondatok. Node sebaj. Szal ezzel azt akartam mondani, csak nem biztos, hogy összejött, hogy attól még, hogy valaki a SoK-ban játszik, még utálhatja a Moonsorrow-t, és ez így is van jól. Az egy másik dolog, hogy nem van így, de miért ne lehetne? smile

így ez.

RoKK!
62.
ghalghalu
18 éve
Jaj, ez annyira aranyos volt!!! smile
Milyen kedves tőletek, hogy írtatok ide! Persze, csak, hogy védjétek magatokat! Na de akkor is! Ez tök jó! Annyira meglepett! smile
Én nem hallottam, hogy mit mondtatok és mit nem, de ha lett is volna olyan kellemetlenség, ami erre felé szóba került, szívetek joga lenne, hogy kiről mit mondtok. Én az itt hallottak után sem ástalak el titeket, mert engem egy zenekarnál az érdekel, hogy milyen zenét nyújtanak, a többi mellékes. Sztem jók vagytok, és biztos vagyok benne, hogy az itt lévők többségének is ez a véleménye. A többi meg, nem tök mind1? smile Azt persze öröm hallani, hogy jóban vagytok velük!
És naná, hogy METAAAL!!! smile

ui.:Legközelebb már a Moonsorrow-os tagok is fognak ide írni? wink
61.
Gever
18 éve
Hahó!

Hjules vagyok a Sin of Kain-ból.
Hallottam róla hogy állítólag mi fikáztuk a moonsorrow-t...Részemről ilyenre nem emlékszem,
főleg amiatt sem, mert én kifejezetten kedvelem a zenéjüket, illetve az eddigi bulijaikon ott voltam, és most hogy együtt játszhattunk velük, mindkét koncertet végignéztem Gergővel a gitárosunkkal együtt. Bár szerintem lehet hogy voltam olyan mocsok és megjegyzést tettem Ville sörhasárasmileSzóval nem tudom mit hallottatok, de a zenekarnak nem közös a szája és agya, ha bárki mondott bármit, az nem a zenekar véleményesmile

Üdveksmilesmile
METÁÁÁÁÁÁÁÁÁL
60.
hjules
18 éve
hmm. fő a béke smile én nemtom, hogy ki mit magyarázott kinek, meg miről,de őszintén szólva nem is érdekel különösebben laugh szerintem így utólag már tök mind1 mi volt ott, meg nem is lehet kideríteni pontosan, hogy hogy volt. lényeg, hogy senki nem haraxik senkire, mindenki szereti egymást, meg egymás zenéjét smile peace, love stb. wink
59.
anna
18 éve
Nacsumi!

Meg kell jegyeznem előttem szóló kollégám igazat szól. Egyrészt nem véletlenül játszottunk már sokadszorra a Moonsorrow-val, és az sem véletlen, hogy mentünk velük másnap Bécsbe jol. Szal az a helyzet, hogy velük személyesen is jóban vagyunk (Ville szinte családtag egyébként), és a zenéjüket kedveljük, különösen Harkh kollégánk. Szóval ez valamilyen félreértés lehet, vagy nem tom. Namindegy. Az a lényeg, hogy remélehtőleg még rengetegszer fogunk velük együtt játszani itthon is és külföldön is. Még mielőtt messzemenő következtetéseket vonna le bárki, jó ha ezt tudja.
Naszervusztok.

m/

ghalghalu
(SOK)

58.
ghalghalu
18 éve
Hell! Én a Sin of Kain énekese vagyok, bár én nem voltam már ott a Moonsorrow alatt, ezért nem tudom hogy mi hangzott el a zenésztársaim szájából, és ezért nem tudok felelőséget válalni, de amennyiben faszságokat magyaráztak én kérek elnézést mindenkitől, és ezért szerintem nem kéne az egész zenekart leírni. Mégegyszer sorry! Üdvözlettel: Cathar.
57.
cathar
18 éve
jajj, azt énis néztem, hogy lesz gathering, az ő honlapjukon fenn van, úgyhogy szerintem egész valószínű hogy jönnek... én fan vagyok, tuti ott leszek smile remélem ti is smile
56.
anna
18 éve
Hi moonsorrow! Egyből felcsillant a szemem, mikor azt láttam, lehet hogy megit jön a sorrow! Így jobban belegondolva, túl szép lenne hogy igaz legyen hogy jönnek szigetre! De úgy néz ki, a gathering itt lesz (ez még nem hivatalos infó)! Miattuk már megéri kimenni!
55.
Ancsa
18 éve
sziasztok!
úgy látom elég nagy lavinát indítottam ezzel a szigetes dologgal! sztem nem azt mondtam, hogy halál biztos, hogy ott lesznek, de ha ott lesznek, akkor mi is ott leszünk, és akkor ott tunk találkozni! smile
54.
moonsorrow
18 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.