FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

Finn metal/rock

Közkívánatra.

Személyes kedvenceim:
MOONSORROW, Nightwish, Stratovarius, Turmion Kätilöt, Norther, Finntroll, Velcra.

Tetszik még az Eläkeläiset is.
Elän humppalla!
Haho!

Remelem jo volt a Moonsorrow, en sajnos nem tudtam menni (pedig nekem mar lehet smile de hat a zse-hiany nagy ur. Viszont "helyette" hetfon Sonata Arctica koncert a Pecsaban, elozenekar a Demonlord. Igaz, hogy zeneileg a Moonsorrow kozelebb all hozzam, de azert a SArctica sem gyenge, elso par albumuk nagy klasszikus szamomra.

Tudtok valami jo ejjel-nappali kocsmat a pecsa es a keleti kozott feluton?

Ha valakit erdekel, majd leirom milyen volt. Bar szerintem nyugisabb lesz, mint a Bodom. Amugy a CoB a 2004-es Szigeten is nagyot alkotott, bemozgott a tomeg rendesen, meg ott dugig volt a sator, mig a Pecsaban csak olyan felig volt.

De legalabb volt hely headbangelni laugh

Hei hei!
38.
MrG
18 éve
Ez tényleg jó ötlet volna! (Már mint a szigeten!)

Mivel ma lesz a koncert, elmondhatom, hogy már tutira megyek!!!!!! smile Más nap pedig suliba... Muszály... de végül is csak fél 11-re! (Csak ezért egyeztek bele apámék.) smile
37.
Gever
18 éve
hali!

nagyon támogatom az ötletet! smile
ha lesz moonsorrow szigeten, ha hamarabb nem is ott találkozhatna a csapat! laugh
vagy valahol valami ütős koncerten, vagy egy jó kis kocsmában! állati jó lenne! smile

úgy irigyellek benneteket! én is mennék koncira és megbuggyanok, hogy suliba kell lenni!!
36.
moonsorrow
18 éve
smile
35.
anna
18 éve
Most épp úgy áll, hogy eltudok menni!!! smile De nagyon labilis a helyzet... (Bocsánat, hogy ezzel fárasztom az ittenieket, de ez nekem annyira sokat jelent!)
34.
Gever
18 éve
Szerintem valamikor amikor mindenki ráér lehetne szervezni egy fórumtalit vagy ilyesmit. A képeket megpróbálom emailben elküldeni, remélem rendesen csatolja a mappát. Amúgy állitólag jönnek szigetre is. Csak ez még nem biztos.
33.
AlluShagrath
18 éve
az is jó...
én azzal érveltem, hogy mire való az a három szülő által igazolható nap, ha nem erre laugh és kénytelen volt anyu ezt elfogadni laugh meg tudja, hogy úgysem tarthat vissza, mindenképp elmegyek. kész helyzet elé állítottam smile
32.
anna
18 éve
Eszemben sincs mondani, hogy nincs kivel mennem, mert elszállna a maradék esélyem is! Ők pusztán elvből nem akarnak engedni. Hétköznap: suli, este: sötét,...
31.
Gever
18 éve
gever: szar ügy... én is voltam már így koncert előtt. nálad is a nyomós ok, amiért nem engednek el, hogy egyedül mész,és így nem biztonságos? mert nálam ez volt, és azt mondtam, hogy haverral találkozok ott. így azért könnyebben engedtek... sok szerencsét kívánok mindenesetre smile
30.
anna
18 éve
áááá sad face(((
szegény 8(((
nagyon sajnálom 8( és ez már biztos?
jó lett volna talizni is...8( nagyon kár 8(
na de ne szomorkodj,majd legközelebb összejön...
mindenképp írni fogok, hogy milyen volt smile
29.
anna
18 éve
hali!
remélem nem keserítelek el (elég, ha én el vagyok) de nem tok menni!
nem nagyon díjazzák otthon, hogy szerda este lelépek bp-re, aztán másnap lógok a suliból!
baromira sajnálom!
de legalább nem egyedül mész!
a volt barátomban nyugodtan megbízhatsz! nem fog otthagyni egyedül sehol! smile
majd azért írd meg, hogy milyen volt!
puszka
28.
moonsorrow
18 éve
Jaj, hogy én hogy irigyellek benneteket! Már csak alig több, mint 1 hét van hátra, és én eddig úgy állok, hogy lehet, hogy elengednének, de akivel mentem volna még sem jönne. Mi lesz... mi lesz...
27.
Gever
18 éve
hihi smile
ááá már úgy várom 8)
a rohadt belépőm még mindig nem jött meg sad face((((
lehet, helyszínen kell majd megvennem sad face
jujujjujjj de jó lesz jipí 8)
azért egy telszám csere mehet?
tudod mit írok egy e-mailt 8)
26.
anna
18 éve
smile én is most tudtam meg, hogy ismeritek egymást! kb. 10perce hívott fel! laugh
most már tuti, hogy találkozunk! addig is jó légy!
25.
moonsorrow
18 éve
na ezt képzeld el: a barátoddal e-mailezek8)...szóval néha szoktam írni a moonsorrow vendégkönyvébe, és múltkor az ő egyik bejegyzésére válaszoltam, erre ő írt nekem egy emailt, hogy jó, hogy válaszoltam a bejegyzésre, meg hogy megyek-e moonsorrowra... szóval most párhuzamosan megbeszéltem vele, meg veled is, hogy kéne találkozni koncerten,anélkül, hogy tudtam volna, hogy ismeritek egymást, aztán elkezdett derengeni, hogy mi lehet itt az ábra, és most kérdeztem meg tőle, hogy véletlenül nem szokott-e a barátnője finnhun-on fórumozni, és azt válaszolta, hogy de... és most itt vagyunk. erre varrjon valaki gombot 8D 8))) szóval akkor jó lenne találkozni 8)
én is úgy terveztem, hogy a legkorábbi busszal megyek haza, az meg 6.20kor megy szóval az alvásnak sok értelme nincs 8)
24.
anna
18 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.