FinnHun finn-magyar-angol internetes szótár és szókincstár

Finn metal/rock

Közkívánatra.

Személyes kedvenceim:
MOONSORROW, Nightwish, Stratovarius, Turmion Kätilöt, Norther, Finntroll, Velcra.

Tetszik még az Eläkeläiset is.
Elän humppalla!
wooowwww!!

qrva jó lehetett! teljesen lázba jöttem, ahogy elolvastam az élménybeszámolódat!
nagyon fáj hogy nem voltam ott!!!!
de majd ápr.5-én bepótolom! laugh
jó lenne találkozni azokkal akik ide szoktak írni!! csak nem tom hogy lehetne megoldani! sad face
ha valakinek lenne erre ötlete az elmondhatná smile

nekem sajna nincs msn címem, a képeket viszont szívesen megnézném! hát majd lesz vhogy! smile
23.
moonsorrow
18 éve
szia anna!

JÓHOGY JÖHETSZ!!! lehet, hogy hajnalban az első busszal vagy vonattal megyünk haza, és nem alszunk addig sehol, hanem beülünk vmi kocsmába vagy akárhova, ha a wigwam bezárna!
számot kéne cserélnünk, és akkor ott tudnánk találkozni!
azért is örülnék, ha velünk jönnél, mert a barátommal meg egy haverjával leszek, de a barátommal most szakítottunk,a haverját nem nagyon ismerem és kicsit ciki lenne, ha az ő nyakukon lógnék egész este!
szóval "lóghatnánk" egymás nyakán!
úgyhogy remélem találkozunk! smile
bízok benned!! wink
majd írj!
22.
moonsorrow
18 éve
Hei!
Elővételben 4000, helyszínen 4500.
21.
Gever
18 éve
Hei! És erre mennyi a belépő?
20.
AlluShagrath
18 éve
Én voltam wink

Akkor mesélek:
Na szóval... aznap lógtam a suliból, hogy ott lehessek. Ez a banda legalább annyit megérdemel hogy kimenjek a koncertjükre. Igazis, egyedül mentem, de ez nem baj mert amúgy alapból barátkozó tipus vagyok és bár eddig minden koncertet kihagytam amelyikre egyedül mentem volna, de ez más, ez Bodom. Ide menni kellett minden áron! sőt a belépő is meglepően olcsó volt smile csak 5 rongy de ezért a bandáért 50 rongyot is összekapartam volna. Na mindegy. smile

Társaságot, akikkel pogózhattam találtam, azt a koncert alatt mentünk egyre előrébb, és már majden legelöl voltunk amikor abbahagytuk a tolakdást, persze pogózás közben rendesen kattogtattam a fényképezőgépes mobiltelefonomat van egy csomó képem, ha kell el tudom küldeni MSNen smile (csak írj egy emailt ha kell az MSN címem)

A koncert nagyon jó volt, minden tag leküdött egy szólót a számok között, a díszlet zseniális volt, egy kocsit hoztak a színadra, Alexi felmászott rá többször is a koncert közben és azon gityózott. De mire lefotózhattam volna mindig leugrott :S

Életem talán egyik legjobb pillanata volt amikor a tagok megjelentek a színpadon..

A számlista:

Intro (Twist And Shout)
Living Dead Beat
Sixpounder
Silent Night, Bodom Night
Hate Me!
We’re Not Gonna Fall
Angels Don’t Kill
Bodom After Midnight / Bodom Beach Terror
Follow The Reaper
Needled 24/7
In Your Face
Hate Crew Deathroll
Are You Dead Yet?
- ráadás -
Lake Bodom
Everytime I Die
Downfall

Ez volt életem csúcskoncertje, ami leginkább maradandó, ez az érzés, ami szavakkal leírhatatlan, mindig előjön, ha a Living Dead Beat-et hallom, eccerűen számomra minden tag zenei zseni, isten a maga módján, és bár sokan butácsa értelmetlen, őrjöngős zenének tekintik, és szeretem, mert ez a zene előhozza belőlem azt a pozitív érzést, hogy van értelme az életemnek...

Eccerűen szavakkal leírhatatlan, de megpróbálom:
Jó volt a koncert, egyszerű, de pörgős, és ez mindenképpen jó mert imádom a pörgést és egy egyszerű skandináv Black Metal banda tud csak igazán közel kerülni a szívemhez, ha zenéről van szó. A tagok pont ezért szimpatikusak, mert nem szállt a fejükbe a dicsőség, minőségi koncertet adtak, anélkül, hogy túlerőltették volna magukat. És ez mindenképp jó.
Az egyetlen "hiba" az egészben az volt hogy nem jöttek ki dedikálni. Pedig direkt volt is nálam papír... Mindegy. Majd a következő koncerten összeszedem az aláírásaikat laugh

A tömeg tombolt, pogózott, amikor a banda tagjai megjelentek végre a színpadon mindenki őrjöngött és kiabálta hogy: BODOM!. Voltam már egy pár koncerten de egyik se volt ehez fogható se hangulatában se egyéb dolgokban. Pont olyan jó volt amilyennek vártam. Zseniális banda, zseniális zene, zseniális előadásmód. Az egész közönség ugrált, csápolt, visítva tapsolt mindenki minden szám után. És persze a pogózás.. ilyen jó pogóba nemsűrűn keveredtem eddig.

Szal simán jó volt a koncert, főleg így kb. 3.-4. sorból. A következőn nem állok meg amig nem jutok az első sorba wink
19.
AlluShagrath
18 éve
én szekszárdi vagyok (pontosabban tolnai, de tökmind1 smile )... az egyedül utazás még nem is gáz, csak a konci utáni dolgok... komolyan mehetnék oda én is? az klassz lenne nagyon, de élősködni, meg más nyakán lógni se szeretnék, mert az nagyon gáz tud lenni... smile
18.
anna
18 éve
szia!
hova valósi vagy? én a barátommal megyek és ha kecskemét környékén laksz, akkor jöhetnél velünk is! egyedül biztos pocsék utazni! a buli után mi egy haverhoz megyünk (a fehérvári úton lakik) és szerintem nyugodtan jöhetsz te is oda! smile
17.
moonsorrow
18 éve
köszi... csak azért fontos a dolog, mert nem tudok utána hova menni, mert ugye busz/vonat nem indul olyan korán, csavarogni meg mégse kéne... ti hogy oldjátok ezt meg? elmentek utána valahova? (fú, tiszta para vagyok emiatt smile
16.
anna
18 éve
Szia!
Én sem tudom, hogy hogy szokott ez lenni... De megkérdeztem vkit és azt mondta, hogy szerinte kb 4-ig lehet nyitva a wigwam is (de ez nem biztos).
15.
Gever
18 éve
engem elengednek, habár nem bpesti vagyok, a baj csak az, hogy nincs kivel mennem... nemtudom, hogy szokott ez lenni, a wigwamban ott lehet maradni koncert után reggelig? (nem vagyok vmi tapasztalt koncertrejáró...)
egyébként sziasztok mindenki 8)
14.
anna
18 éve
engem se nagyon akarnak engedni, főleg, hogy nem is bp-n lakok, de el fogok menni akármi is lesz!
bűn lenne kihagyni!!!
remélem minél többen el tudtok szabadulni otthonról! smile
13.
moonsorrow
18 éve
Ez nem nyugtat meg engem! Legalább másnak sikerülhetne! Azért én még próbálkozom, bár tudom, hogy semmi esélyem.
12.
Gever
18 éve
nem vagy egyedül Gever, én is akartam menni, de "szó sem lehet róla, szerdán, hogy képzeled kislányom"
sad facesad facesad face
pedig akarok menni, a moonsorrow kirááály!!!
11.
rasmusgirl
18 éve
Ez tiszta borzalom a számomra, mert én is akarok menni! Főlleg, mert a wigwam itt van tőlem egy kissebb macskaugrásra... De szerdán??? Azért is harcolnom kéne, hogy szombaton elengedjenek! sad face(
10.
Gever
18 éve
Igen, hallottam róla, mindenképp ott leszek.
Ezúttal az első sornál hátrébb nem állhatok.
9.
Lin
18 éve
A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned.