Én voltam
Akkor mesélek:
Na szóval... aznap lógtam a suliból, hogy ott lehessek. Ez a banda legalább annyit megérdemel hogy kimenjek a koncertjükre. Igazis, egyedül mentem, de ez nem baj mert amúgy alapból barátkozó tipus vagyok és bár eddig minden koncertet kihagytam amelyikre egyedül mentem volna, de ez más, ez Bodom. Ide menni kellett minden áron! sőt a belépő is meglepően olcsó volt
csak 5 rongy de ezért a bandáért 50 rongyot is összekapartam volna. Na mindegy.
Társaságot, akikkel pogózhattam találtam, azt a koncert alatt mentünk egyre előrébb, és már majden legelöl voltunk amikor abbahagytuk a tolakdást, persze pogózás közben rendesen kattogtattam a fényképezőgépes mobiltelefonomat van egy csomó képem, ha kell el tudom küldeni MSNen
(csak írj egy emailt ha kell az MSN címem)
A koncert nagyon jó volt, minden tag leküdött egy szólót a számok között, a díszlet zseniális volt, egy kocsit hoztak a színadra, Alexi felmászott rá többször is a koncert közben és azon gityózott. De mire lefotózhattam volna mindig leugrott :S
Életem talán egyik legjobb pillanata volt amikor a tagok megjelentek a színpadon..
A számlista:
Intro (Twist And Shout)
Living Dead Beat
Sixpounder
Silent Night, Bodom Night
Hate Me!
We’re Not Gonna Fall
Angels Don’t Kill
Bodom After Midnight / Bodom Beach Terror
Follow The Reaper
Needled 24/7
In Your Face
Hate Crew Deathroll
Are You Dead Yet?
- ráadás -
Lake Bodom
Everytime I Die
Downfall
Ez volt életem csúcskoncertje, ami leginkább maradandó, ez az érzés, ami szavakkal leírhatatlan, mindig előjön, ha a Living Dead Beat-et hallom, eccerűen számomra minden tag zenei zseni, isten a maga módján, és bár sokan butácsa értelmetlen, őrjöngős zenének tekintik, és szeretem, mert ez a zene előhozza belőlem azt a pozitív érzést, hogy van értelme az életemnek...
Eccerűen szavakkal leírhatatlan, de megpróbálom:
Jó volt a koncert, egyszerű, de pörgős, és ez mindenképpen jó mert imádom a pörgést és egy egyszerű skandináv Black Metal banda tud csak igazán közel kerülni a szívemhez, ha zenéről van szó. A tagok pont ezért szimpatikusak, mert nem szállt a fejükbe a dicsőség, minőségi koncertet adtak, anélkül, hogy túlerőltették volna magukat. És ez mindenképp jó.
Az egyetlen "hiba" az egészben az volt hogy nem jöttek ki dedikálni. Pedig direkt volt is nálam papír... Mindegy. Majd a következő koncerten összeszedem az aláírásaikat
A tömeg tombolt, pogózott, amikor a banda tagjai megjelentek végre a színpadon mindenki őrjöngött és kiabálta hogy: BODOM!. Voltam már egy pár koncerten de egyik se volt ehez fogható se hangulatában se egyéb dolgokban. Pont olyan jó volt amilyennek vártam. Zseniális banda, zseniális zene, zseniális előadásmód. Az egész közönség ugrált, csápolt, visítva tapsolt mindenki minden szám után. És persze a pogózás.. ilyen jó pogóba nemsűrűn keveredtem eddig.
Szal simán jó volt a koncert, főleg így kb. 3.-4. sorból. A következőn nem állok meg amig nem jutok az első sorba
19.