moi!
nekem már van ilyen élményem, méghozzá nem rigóuzcai, hnem olyan, hogy anyanyelvi tanároknál voltunk.
ez az egész úgy nézett ki, hogy olyen a nyelvsulim angolból, ahol anyanyelvi tanárok vannak. én már 7 éve járok ide(oda) és tavaly májusban lehetett ingyen próbát csinálni. nem sikerült, de nem baj, úgyse kaptam volna meg a papírt mer még friss és fiatal vagyok
ez egy alapfokú nemzetközileg elismert nyelvvizsga lett volna. az elején leültettek minket egy terembe, bejött egy nőci, és mindenki kapott egy rakat papírt.volt külön nyelvtan-szókincs, hallgatásutániértés, olvasásutániértés, és fogalmazásírás. mindegyikre kaptunk 45 percet(nem volt elég) és hallgatni összesen háromszor lehetett. aztán hazamentem, és örültem a fejemnek.
kb két hét múlva behívtak szóbelizni, nagyon aranyos emberkét kaptam.
volt egy kérdéssorom, tételekkel, hogy milyen témákat kérdezhetnek, meeg ilyenek.húztam egyet, és arról kellett beszélni. aztán beszélgettünk, és kellett még egy képről is beszélnem. mi lehet a szitu megy ilyenek.
végülis nem is lett rossz, de nem lett jó se... a fogalmazást nagyon elrontotta, és ezzel nagyon sok pont elúszott...
neked nagyon hajrá, mert nem egyszerű, de a legrosszabb része az, amikor azon filózol, hogy mit rontottál el.
hát, akkor hajrá! szurkolok
97.