Sziasztok!
Én is nagyon szeretem a Finn nyelvet és szeretnék is megtanulni Finnül,de szerintem egyedül nagyon nehéz,szinte lehetetlen ... Ha viszont Finn tanár tanít,az a legjobb,mert a helyes kiejtés is fontos,meg ha valami rosszul rögzül,azt már nehéz korrigálni. :S (Meg a többi ... )
Találtam egy oldalt
http://www.idegennyelvek.hu ahol lehet tanulni Finnül,és minél többen vannak egy csoportban,annál olcsóbb!
Az oldalon mindent megtalálsz ezzel kapcsolatban,még az árak is fel vannak tüntetve meg minden és szerintem megéri,mert egy magán tanár elkérheti a kétszeresét/háromszorosát is és ugyan azt adja le ...
Azt hallottam még erről az oldalról,hogy kevesen ismerik ezt az egészet és azért nem indítanak olyan gyakran Finn csoportokat,mert nincs meg a létszám ... :S
Általában mindenki az olcsóbb megoldást keresi,és az is egy másik szempont,hogy ,,idegenekkel" nem tud az ember olyan könnyen tanulni,mert fél,hogy kinevetik,ha esetleg nem tud valamit ... Gátlásai vannak ...
Én arra gondoltam,hogy ha valaki(k) kedvet kapott(tak) hozzá,és már többen is vagyunk,akkor úgymond mehetnénk is együtt ...
Egy kicsit jobban összeismerkednénk többen és úgy könnyebb lenne egy fokkal a tanulás ... Meg hát ugye (esetleg) új barátok szerzése ...
Arról nem is beszélve,hogy lehetne kivel(kkel) gyakorolni még pluszban a nyelvet,ha esetleg úgy adódna ...
Szerintem nem lenne rossz ötlet ...
CuPpPpPp mindenkinek :*
95.