RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
az jó kis szám lett, de nemcsoda h Lauri agyából pattant ki, qrva jó számokat ir, csipázom.
Láttátok már a Justify klippjét? húzós darab lett.
775.
szeretem,ha zajlik az élet
A dal,ha még valaki nem tudja: Belle who-tól a Tide.
Azt írta Lauri,hogy egy nagy álma volt,hogy írhasson filmzenét.
a Dynasty Recordings a kiadó,tehát teljesen Lajri-művek
Gartula néki!
774.
ha jól tudom 1 hétig marad, nem akarok hülyeséget mondani, de 12-én biztos itt van még.
9-én és 12-én találkozhatsz vele a Papp László Sportaréna előtti fesztiválon.
773.
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani,hogy meddig lesz itt Joulupukki,és mikor lehet vele talizni?A Vörösmarty téren van,ugye?Kiitos
772.
na az a szám az oltári!! vegyiti a kedvenceket. kár hogy olyan rövid.
771.
sziasztok%
Én imádom a közös számukat a HIM-el
HIM feat. The Rasmus - Apocalyptica bittersweet (L)
770.
én hallottam!!tényleg jó lenne látni.
769.
Wooow!
Olvastátok a hivatalos oldalt mostanság? Ha jól értelmeztem a szöveget, Lauri filmzenét írt! Ez egy finn film, Blackout a címe, valami thriller és decemberben mutatják be Finno-ban!! Hát, ezt valahogy meg kell néznem ill. hallgatnom, ugyanis a filmzenét kiadják cd-n is (ugyancsak december közepén)!
768.
Találkoztam a Mikulással, Joulupukkival!!! Nyugi józan voltam, kimentem h lássam az öreget,de nagyon édes, tündéri ahogy mindig mosolyog a szakálla alatt.
767.
Itt az igazi mikulás Pesten, nem nézitek meg??? de megy vidékre is.
766.
Dejó neked h kimész Finnbe, érezd jól magad!
Azt én is hallottam h esetleg akusztikus konci lesz, de akkor nem.
765.
Egy myspace ismerösöm írt és aki válaszolt a levelére. Azt mondta hogy nem akusztikus koncert lesz. Hanem rendes koncert. Én is megyek.
764.
Köszi^^Huuuu hááát nem tudom..elég korán lesz..egyelőre még nem tudok jegyet venni mert Finnországba megyek januárba..lehet csak utána fog menni..de lehet addigra már nem lesz jegy o.O Nehh
763.
MOI!
A koncert febr. 18-án lesz a Dürer-kertben. Igyekezz akkor,mert sokakat érdekel. bár a pecsásba sem voltunk dugig. én ott leszek!!
762.
Hello emberek! Áá nem mondjátok mikor lesz a koncert?
Ott akarok lenni+
761.