hát amiket én találtam azt te is olvashattad...
egy csaj írta le szépen zajlik.hu fórumán...bemásolom azt...aztán gondolkodjatok el rajta
és ha végig gondoltad rájössz nagyon igaza van...
"Jah , de LAURI megérdemli azt az összeget , amit megkeres , sőt .... Amúgy Neki senkivel NINCS közös vagyona , mivel Ő Maga mondta egy videóinterjúban nemrég , hogy " már nincs párkapcsolata , a szerelem már elmúlt rég " .... Ami valszeg nem is nagy baj , mert teljesen ki van idegileg , nem véletlenül .... És minden interjúba Juliusra hivatkozik .... Láttam jópár olyan videóinterjút , ahol pl megkérdezték LAURI - tól , és Aki - tól , hogy " tervezitek az esküvőt ? " Aki : " Igen , tervezem , eljegyzésünk már volt , de az esküvő még kicsit arrébb van " . LAURI : " Van egy fiam " ( és ennyi ) , Máshol : " Van barátnőd ? " " Van egy fiam " Amit beraktatok ide abba is " Milyen a szerelmi életed ? " Itt is Julius .... Már nincsenek együtt . És a FINN - ek is mondták már .... Ha az nem elég , LAURI Saját Maga mondta el , ahogy már leírtam ...."
illetve még ez:
"Moi mindenkinek ! No találtam infókat még ezzel kapcsolatba . ~RASMUS~ - ék mexikói koncertjük előtt adtak egy interjút , ahol volt egy olyan rész , hogy " 5 dolog , amit nem biztos nem tudsz ~LAURI~ - ról " No ebből 4et tudtam XD , de egyben nem voltam biztos , de mivel elmondta , már 100%
, és ez az volt , hogy " ~LAURI~ szakított paula vesalával a pmmp énekesével ( ~LAURI~ áprilisban apa lett ) ( ezt tudtuk .... :S )
És volt még egy hosszabb interjú , a kérdés az volt , hogy ' az új album miért ilyen szomorú hangvételű ? " :
( röviden )
" Ez az album az Én karakteremről , és egy lányéról szól . " .... " Leírom a sztori végét , ami nem éppen boldog véget ért "
Amúgy hallottam olyat is , hogy a gyerek paula producerétől van . Most ebbe nemtom mi az igaz , mi nem , de igazatok van , ez csak arra kellett , hogy magához kösse ~LAURI~ - t .... Tudom miről beszélek , találkoztam paulával is a Szigeten , leírhatatlan volt , majdnem felképeltem , amit leművelt ~LAURI~ - val , az hallatlan . Befoghazná a pofáját , hogy ingyen utazgatott a világban , és olyan körülményekett teremtett neki ~LAURI~ Saját erejéből , amiről Nélküle csak álmodozott volna .... És még annyi mindent tudnék ide írni , mert olyan utálatot érzek iránta , hogy WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :##kukac## .... egyelőre leállok , mert már felb#szott ....
Lényeg a lényeg , nincs bnője
"
784.